SOL=MÅ BRA!

Vilket UNDERBART väder sverige bjuder på !

Är på så himla bra humör idag bara för att solen skiner. Jag och thomas har städat hela lägenheten och tvättat å dona hela dagen. Och så har jag gjort fint på balkongen och ställt ut utemöblerna och fixat där ute,har till och med suttit och solat mig lite!

Kom på att jag nog ska sy egna gardiner till köket, hmm .. jag har en bild i huve hur de ska se ut så jag ska nog leta lite tyg i mon. Ska även kika efter nya skor i mon eftersom jag blir mobbad på jobbet för de jag har nu hehe. Sulan har släppt från själva skon på mitten så de sjunger på sista refrängen om man säger så.. så hittar jag nya i mon så åker de i soporna! !

Gud, jag sår blommor och syr gardiner, vart ska de här sluta haha !

Nu ska jag fixa mig och sen in till Gävle.

image82

Kommentarer
Postat av: Sophy

Jag håller med dej, de e verkligen underbart när de är såhär fint väder..snälla snälla låt de hålla i sig!
Jobbigt att ni var tvungna att göra er av med henne! Va var de för någon som köpte henne då?
jaa men dom e ju helt störda csn, blir så jävla förbannad..så ringer tjejen som ska ta över vår lägenhet idag o säger att hon inte ska ha den...man blir måttligt irreterad..allt går bara fel känns de som..suck!
Igår var vi hos mamma hela dagen...simon tvättade bilen o bytte däck, och jag o mamma var och hälsade på i Forsbacka! Ikväll åker vi tillbaka till Sandviken igen o umgås litegrann..har inget bättre för oss så...Ni då, va har ni för er? o hur går de på nya jobbet?
kramkram

2008-04-19 @ 17:44:39
URL: http://sophy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback