Hoppas

Idag har vi vart och kollat på 2 lägenheter och vi ska i väg och kolla på en till i kväll.  Än så länge så är det en av lägenheterna som är intressant iaf. Den var riktikgt mysig och bra läge, men är flera som är intresserade så kan antagligen bli bud på den.  Men vi har iaf kommit så här lång på vägen, hoppas lägenheten vi ska kolla på i kväll är fin också så man har 2 stycken att välja mellan.

Vi har vart på banken också och kollat om det var möjligt att få lån och det var inte några problem, SKÖNT !

Har massa tankar i huve om hur de ska möbleras och tapeter osv.

Ska antagligen säga upp min lägenhet i morgon,  är i vilket fall som helst 3 månader uppsägning och under den tiden bör man hittat ett annat hem. Vill helst slippa dubbel hyra helt men antar att de säkert blir någon månad..


Håller på med en lite extreme make over på mig själv också å ska byta hårfärgen till rött, med bara en tjock blond slinga. men har börjat med röda slingor nu iaf och de vart rätt bra så ska väl slänga i några flera snart.


Buh!

Söndag och längtan efter jobbet är stor eller så inte :) Men går betydligt lättare att ta sig till jobbet nu när man har komm in i det igen än vad det var första veckan efter semestern när jag mest ville linda en telefonsladd runt halsen och hoppa från ett fönster.


Denna helg har jag inte gjort mycket alls.. både freda och lördag kväll har jag tillbringat med mig själv hemma i soffan, fredan va ja så himla trött så då var de bara skönt att få vara hemma. och lördan var vi in en sväng till köpis, va meningen att ja skulle handla några saker på ikea då men så blev det inte =P Vi har inte plats helt enkelt så det får vänta.. köpte iaf en ny diskborste å servetter..
Hittade även snygga jeans på Gina och 2 baströjor å smycken på H&M, ja som inte skulle köpa kläder  på ett tag men kunde inte låta bli byxorna..
Vi skulle ha ätit nå gott på Ikea också men tiden räckte inte till för vi skulle i väg på match i valbo också så då vart de donken.

Va sen meningen att ja skulle ut på krogen på kvällen men när ja kom hem så var ja inte alls på humör å magen gjorde ont .. plus att inga kläder passade som vanligt när man ska ut. Vill att det ska komma lite nytt i affärerna och så vill ja ha en BRA lön igen. men nästa månad så kommer nog den,

Har köpt ett halsband åt Mille idag .. läderhalsband med nitar på .. tuffingen! :)

Va nyss hos Rosie och åt kyckling & ris , mummaa. :) Ne nu ska ja betala räkningar å sen är det Beck.

Du är en 0 och jag din..

Vilka människor det finns, jissees ! kors i taket å dra mig baklänges hur ska detta sluta !

Ringde sandvikenhus idag om lägenheten som vi hade hoppas på att få men icke, vi ligger på 4:de plats så det är inte å stor chans att få den , Skit. Så nu är det bara att börja om och leta igen.

Snart löningsfredag, ska åka in på lördag till köpis och göra av med lite pengar. Har sett några grejer i Ikea katalogen jag vill ha och kläder behöver jag.. men ska fasen inte köpa några förens ja gått ner 2 kg !
Känns som 2 kg inte är nått men verkar helt omöjligt ju , har till och med börjar gått långpromenader med mille före jobbet och så äter jag frukost på jobbet så blir jag inte så hungrig innan lunch.. och varje (nästan varje iaf) rast på  jobbet så är vi ut och promenerar  och sen blir det en kvällsprommis med Mille också ..Så när ska det börja ge resultat?!?


Nu sovis


ღ R.I.P. Firre  :( 

Curly Sue

Min nya favvo låt. Curly Sue med Takida, kan inte sluta lyssna på den!!

Har nyss vart på en lång promenad med Mille och före det solat..(12577 steg ;) och snart kommer Frida hit så ska vi gå  och handla grönsaker/dipp och ha filmkväll. jiiha. Så nu löste det sig endå med sovsällis i natt :)

Håller även på med toscakakan nu .. det var ju en baggis var ju bara att blanda i hop allt med lite vatten och sen in i ugnen så misslyckas jag med det här så är det nog sista gången jag bakar.


Hitta på en bild sen vi var och åkte Go cart =P
Jag, thomas och bror
image21

Inte lätt när det är svårt

Snart är det HELG ! sjukt skönt... har inga planer alls mer än att jag ska slappa och sova ut och gåå lååånga sköna promenader med Milio.
Så får jag sova själv i morgon också för älsklingen ska på träningsläger.. usch det gillar jag inte alls nu för tiden. Är ju så van att ha han brevid mig..

På lördag kommer även mormor och mamma och ska tvätta mina fönster.. jag klarar ju inte av det själv tydligen. Eller så blir det bara aldrig gjort .. Men det är ju alltid trevlig med besök. Ska nog baka nått gott imorgon, toscakaka eller hur det stavas , de är gott :)

HoppasHoppas på att Vi får lägenheten jag satt upp mig på i går.. har vart mycket velande hit och dit om vi ska kolla på radhus/lägenhet, hyres eller köpes osv. men har iaf satt upp mig på en hyreslägenhet nu. Har vart in i en lägenhet i samma hus där förut och dom är rätt så fina och bra läge när man har djuren såå nu håller ja tummarna...

Imorgon blir de nog bara en snabb visit på jobbet.. vi har vart så duktiga  heeela veckan så  får nog sluta tidigt i morgon med fullbetalning .. inte  illa, sånna dagar gillar jag mitt jobb , tur det finnt nått positivt i allt negativt.

Har laddat över lite bilder från i sommras.. Först är de bilder från när vi åkte båt i stockholms skärgård och sen från när vi skulle åkta hem från Gotlans och vi satt på en parkering och kollade på film på platt-tv.. :p folk bara gick förbi och skaka på huve =P
                                   
                                                

     
  
         

Jaga Steg

Urk, jag håller på att bli förkyld. är tröttare än tröttast och snorar å nyser. Har inte tid å vara de nu så snälla basilusker (stavning?) försvinn!!

Och om någon har missat det så har de ju vart Cityfesten nu i några dagar, ja har vart in varje dag.. onsdan var vi inte och kollade lite bara , köpte en godisremm, brända mandlar och lite lotter och sedan åkte vi hem. Fredan vart de lite mer fart iaf. . började hos madde med lite vin och sktisnack  och sedan tog vi bussen in till gävle. Åt Langos och gick och kolla lite sen mötte jag upp thomas med släkt :) Hamnade i ett öl tält, tiden gick så fort så tyckte vi åkte hem nästan på en gång. Taxi till sandviken och så stannade vi vid Viking för vi var så hungriga men de var ju stängt så då lagade jag makaronbaconostsvartpeppar blandning när vi kom hem :p  Den maträtten har även fått ett nytt namn nu ;p
Va godare än pizza iaf !

Sen igår gjorde jag intemånga knop. Va in till Gävle och åt på Kungshallen och hämtade lite grejjer. Gick en vända på stan Igen. Thomas vann 2 nallar åt mig hihi :)

Och ja har hittat ett radhus jag vill kolla på . . .va inte så dyrt heller men men får se ..

Ikväll blir det myskväll. tacos och Beck.

Ne nu ska jag ut med Mille, har stoppat i batteri i stegräknaren så måste se till å komma upp i 10 000/ dag :)

image10

Jouren

Sitter på jobbet nu och har jouren,å magen kurrar efter mat. Tänkte fördriva tiden lite med att skriva ett inlägg..

Har börjat kollat en del på utbildningar jag skulle kunna tänka mig. Funderar lite på massage, pedikyr/manikyr eller kanske frisör. Men frisör ligger på flera år, men och andra sidan är man nästan garanterad jobb när man är klar medans om man går en massage utbildning så finns det från 4 veckor och uppåt.. Men då lär man nästan öppna eget sen, men en sån utbildning kan ju alltid vara bra för man kan ju komplitera och så kan man massera lite på sidan om också.. Ne va svårt ! Snurrar i huvet på mig för ena stunden vill jag verkligen en sak och sen nästa så vill jag helt tvärsom. 

Bara 5 timmar kvar av den här arbetsdagen iaf ,  BARA. hah, tur man är positiv. När jag slutar ska jag iaf ner till mormor och morfar en sväng och sen ska vi åka på Alba match i Falun. Kul och kolla innebandy, det var ju ett tag sen sist. 

I mon blir det iaf en sväng in till Cityt och dricka lite cider i något öltält.. cidertält.. Ska passa på att äta någon god mat också! 

 



 

äta sova jobba dö..

..Så är det verkligen, är så himla trött på mitt jobb! Eller alla på jobbet har lessnat ur totalt efter semestern.. ingenting som är som det var förut, inget funkar och motivationen ligger på 0. Skulle så gärna tacka ja till i prencip vilket jobb som helst nu känns de som, funderar även på att utbilda mig till något men då är det de där med vad vill jag bli ? och sen de att leva på halva lönen av vad jag är van vid..

.......

Madde har nyss vart här å jag har klippt hennes hår.. så får se om hon kommer med vintermössan till jobbet i mon ;p
Hoppas inte !
Ligger och väntar på att Thomas ska komma hem så ska vi åka in till Gävle och gå runt lite på Cityfesten.
Vi var även i Gävle i går och planerade lite för utlandsresan som de är tänkt vi ska åka på i september. Ska bli så himla skönt. . fick tillbaka lite på skatten idag så dom ska jag sätta undan till resan.


Föresten skulle de vara kul och veta vilka ni är som läser min blogg.. skriv en rad :)

Mår pra..

Åkte hem till Storvik i går och träffade Josse, var meningen att vi skulle sola så vi låg på en varsin madrass på gräsmattan men var mer moln än det var sol. Men va skönt att bara ligga å ta de lungt och bara prata stunt.
Synd att vi träffas så sällan nu för tiden.

Åkte hem från josse vid femtiden och åt lite mat med älsklingen och fixade mig. Sen va de bara å stappla sig i väg med vindunken hem till Madde på förskiva Malin, Madde, Tb, Elina, Björnen och jag.  Sen vart det en  sväng på Centro och sedan Kharma. Kvällen bjöd på en hel del roliga saker :).
Mår som ett slakt idag.. 

Nu har vi gjort om på badrummet också, satt upp ny spegel och hylla i Ek. Och bytt ut färgerna till turkost, svart och brunt. Fin fint. Men vill SÅÅÅÅÅ gärna flytta till en 2:a i stället.  Skulle vara så himla skönt att ha ett riktikgt sovrum och vardagsrum. men verkar helt omöjligt att få tag i en 2:a med uteplats eller balkong på första våningen och inte allt för ocentralt. Om  Ni vet någon som är ledig så hör av ER !! :)


Nu ligger Mille och fiser så vi ska gå ut och promenera en sväng.

 Thomas, Familjen, Vännerna