Sommardag

Måste börja med att lägga upp två kort på kissarna, Indra kom hem igår och hade någe klet i pälsen så då fick hon bada badkar och så slank Sacha med också...


Idag har det vart riktikgt kalas väder. Men inte har jag vart ute för det , men man blir i vilket fall på bättre humör bara för att solen skiner lite.

Dagen började med att vi vaknade typ elva och halv tolv skulle Thomas mamma hämta oss för vi skulle till gävle och hälsa på hans syster Sofie och hennes kille Simon och kolla in deras nya lägenhet, å dom har fått det jätte fint där.
Blir aviss för jag vill också ha mer än Ett rum å kunna inreda och dona om i :)
Sen på hemvägen sprang jag in på Make up store och köpte lite smink, blir så nöjd när jag får köpa nått därifrån =)
Var egentligen meningen att jag skulle på Face men den affären hitta jag inte, undra hur länge sedan det var den stängde ;P eller kanske bara flyttat, vad vet ja ... =P

Jag har donat om lite här hemma idag också, har städat i två timmar medans thomas var på träning, dammat, dammsugit, tvättat och så har jag lagt i nya sängkläder som ja köpte på Hemtex i borlänge i torsdags. Ska bli så skönt å krypa ner sen! 
Å  jag har bakat muffins också för i morgon har jag namnsdag, Elin =P
Så då kommer mamma, pappa & bror å fikar och kanske ger mig en liten present hihi.

Blev inte någon bra bild direkt, ser mycket mysigare ut i verkligheten=p


Det har hänt något väldigt bra idag, och hoppas verkligen att det kommer att funka den här gången. Om båda försöker så ska det nog gå att hitta tillbaka. För jag har saknat det som var. 



Åhhåå

Kom nyss hem från Storvik, har vart och hälsat på mamma & pappa idag.. åkte dit vid 12 tiden och la mig och sov, är så himla trött jämt :/ sen vaknade jag vid 3 tiden och då började vi laga lite mat.. grillat.
Efter maten tog vi en promenad med Mille ner till Lappen och köpte lite glass, eller rätt mycket glass, orkade inte äta upp så Mille fick lite gotta han också.

Nu ska ja hoppa in i duschen å sen ska jag vänta på att min älskling kommer hem så ska vi  mysa och kolla på Beck.



Goood morgoon världen !

Yes. Då har man skaffat en blogg då ! :) ännu en anledning till att ligga inne med datorn.

Vad har hänt dom senaste dagarna då? i torsdags var vi i falun / borlänge jag och thomas och familjen, åkte Go cart och shoppade i Kupolen, ja kom 2:a på go carten måste tilläggas... (enligt pappren).
Shoppade nya skor, skit snygga som thomas valde. . och en klänning, massa små plock på h&m örhängen, ansikskräm och sånt där. Sen på kvällen åkte vi båt ut till Forsbacka, var ju "dans" där men vi satt bara kvar i båten och lyssnade och drack lite jag, thomas och mattias.

Freda va de i går och då åkte vi båt till storvik, där de var 20 års fest. Så vi gick dit och seda gick vi vidare på en fest och sen skulle några gå på Grinladan men då åkte jag och Carro hem . Var bara massa bråk ialla fall så.
Och nu ligger jag och väntar på att jag ska få hem min bil så jag kan åka till storvik och hämta upp Millepille som har vart hos sin mormor och morfar.

Nått tråkigt är att det bara är 1 veckas semester kvar nu :/ Tiden har gått så himla fort, antagligen för att vi har haft något roligt för oss hela tiden .. har vart i Sthlm, Gotland och i Sommarstugan i Dalarna..

Ne nu ska ja ta och dra på mig lite kläder å kliva upp ur sängen å göra lite nytta :)