Pynt

Nu är de färdigpyntat i vardagsrummet iaf.. nya gardiner och min fina tomtar överallt. Men skulle behöva nya gardiner till köket också ? 
Och så har jag och Thomas bakat... lusssekatterna vart jätte goda medans knäcken vart stenhård å smaka skit =P Vi ska göra ett nytt försök på sönda tror ja.

På söndag ska jag få åka till Kupolen också ... ihopp om att hitta en del julklappar.
Annars i helgen så ska jag bara ta de lungt, i morgon ska jag och pappa ner och kolla på innebandy. och sen på kvällen så kommer mamma in och ska klippa mig.

Känns som de är skönt att bara ha en slapphelg med tanke på att hela förra söndan gick åt till att vara så bakfull som man bara kan vara.

Nu: tacostajm!

JULMYS

Åhh va fint det är ute när de är massa snö!! Älskar vintern när de är sånna här dagar. lagomt kallt och massa snö.
Och i morgon så ska det julpyntas här och så ska jag och älsklingen julbaka lite , lussekissar och knäck. MUMS!

En mindre rolig grej är att BÅDA mina katter har fel på ena bakbenet ?! hur är detta möjligt att båda har samma fel ? iof är det bra mycket bättre på Sacha nu men Indra är det inte alls bra med. Är det någon som är dum mot dom när dom är ute ? man kan ju undra!!
Iaf så har vetrinären sagt att vi ska avvackta någon dag och se om de blir bättre annars måste vi åka in och göra undersökning. Så jag hoppas verkligen det läker av sig själv. Inte direkt bästa tiderna nu att lägga ut några tusen på henne när det ska köpas julklappar. fast iof är det väl aldrig bra tid för sånt....

och en mindre rolig grej till är att jag nyss har färgat håret.. mörk brunt som vanligt å sen skulle ja göra en tjock blond slinga i luggen och som vanligt så blir de lite halvorange, men vi kan säga guldblont så låter de mycket tjusigare. ; P

Nu kommer min älskling hem så nu ska jag gå och ge han en PUSSSSS!

PUSS / E


Die, die my darling - Metallica

Jag har nyss skjusat in Thomas till gävle och vart in en sväng på Jysk och köpt lite småplock.
Så nu ligger jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra..antagligen ta en låg promenad med Millepojken så han får röra sig lite (och jag också) och i kväll då?! har laddat upp med både vin och cider som står på kylning så jag hoppas det blir utgång.
Får se vad carro säger..

Va in till valbo i går också, skulle handla kläder och en del julklappar tänkte ja men kom hem med kläder bara. Ja vill köpa klart julklapparna så man slipper stressa med det sen men finns vissa jag inte har en aning om vad jag ska köpa åt, ja som tyckte ja hade rätt bra koll. jo men tjena.


Nuu kom jag på vad jag ska göra , jag ska SY !
Farväl !

Back again

Äntligen har vi kommit i ordning i nya lägenheten å internet har vi så nu ska jag skärpa till mig med bloggningen igen.
 Jag trivs iaf som fisken i vattnet här på Mossvägen, lungt område och perfekt för Mille att springa. sen har vi ju rusta så sovrummet och vardagsrummet vart jag jätte nöjd med. kan slänga in några bilder sen kanske...
Fast är lite små detaljer som fattas här och där, små saker som kommer med tiden.

Ska nog ta en tur till Ikea, hemtex och alla dom där roliga affärerna tll helgen när man har fått den efterlängtade lönen! Måste även inhandla lite julklappar, har någorlunda koll på vad alla ska få iaf så kan vara skönt å ha de klart innan de blir rusning för då vet jag en som kommer få panik om de ska handlas.

Jag och Sara har nyss vart ute med the dogs i ca 2 timmar och gått, känner mig grymt duktig. ska försöka ta mig ut på några flera sånna här promenader minst några ggr i veckan. Nu ska jag ta ett bad och sen är det Prison Break..