Varsegod MALIN :)

Bilder från i lördags när vi spelade Våghals..

  
M&M                          Malin väntar på smisk... Oh, I`m soo nasty!

    
                                                                                                                               
C och M   hrm...                 Malin dansar sin sexigaste dans!

  

S & C                          Sara visar sin snyggaste pose.


Nu ska jag fixa till  mig lite sen kommer bror hit så ska vi åka till Valbo en vända. Jag har sett så sjukt snygga skor som jag vill ha! Typiskt när jag nyss har köpt 2 par men men.

MASSAGE

Ligger på sofflocket nu och har ont i svanken, jag skulle behöva en massage själv känns de som! Har nog legat på något knepigt sett i natt.

Idag har jag vart i väg och jobbat och sen när jag kom hem lagade jag pannkakor åt karln å mig så nu är jag verkligen proppmätt. Ja kan ju inte låta blir att provsmaka medans jag steker dem så jag är ju så gott som mätt när vi ska sätta oss och äta.

Imon är de ju sista april också så jag ska i väg och handla lite god grillmat till kvällen och så skulle jag ha köpt nått gott att dricka också. Jag ska nog köpa massa grönsaker som vi kan grilla, paprika, majs,champinjoner, squas och nått kött så klart.  Ska bli så mysigt att grilla, dricka och spela lite kubb.

Sen på torsdan åker thomas tidigt på morgonen på cup till Falun, så jag har beslutsångest över vad jag ska pyssla med över helgen. Jag gillar ju inte att sova ensam hemma =) Så antingen åker jag till stugan med mamma och bror å går på rättviksmarknaden på lördan eller så blir jag hemma och har Mille som sovsällskap ! :D


Håller en stor tumme för en sak också, återkommer med vad när jag vet mer  ;)

//Elin//


Snygg hund


Va precis ut på en liten promenad. Mille hittade en Dobberman flicka som han lekte med :)
Här kommer en bild på hårdingen !:D


image83


Måndag

Vaknade halv tio  idag, behövde verkligen den sovmorgonen.. Känns som jag fortfarande är bakis sen i lördags.
Så idag blir de nog inte så mycket gjort, har vart i väg och handlat lite mat på förmiddan.
De ekade ju i kylskåpet så de va välbehövligt och sen har jag städat upp här sen festen i lördags. Nu ligger jag i sängen och kollar på Våra bästa år.. Men jag ska nog ta mig ut på en promenad med Mille snart.

Ikväll kanske vi ska iväg och kolla på ett hus,mest för kuls skull så man har lite å jämföra med tills de blir dags.

Ska lägga upp några bilder från i lördagas när vi spelade Våghals också men orkar inte ladda över dem nu =)

Fy fan!

Jag var nyss ute och gick med Mille och så skulle jag gå på basidan vid lägenheten jag bodde i förut.. vid skogen för att släppa mille... Så står det en blottare där.. jävla idioter de finns!!! Ja koppla mille å så gick jag så fort jag bara kunde hem.
Har anmält honom även, såg ju inte så  mycket av han direkt. Men de kanske kan hjälpa lite iaf..
ååh äckliga Idioter!!



Till något bra, jag har iaf fått 2 par nya skor nu efter mycket om och men. Och en blus, värsta fyndet, bara 49 kr :)

/ E

Jobb

Sitter på jobbet nu, är riktigt lungt. Antar att de flesta är ute i solen i stället!
Egentligen skulle jag ju vart ledig idag och ha vart i till Valbo men jag vaknade i morse halv tio och kolla på mobilen och då hade pelle skickat sms och undra om jag kunde jobba.
Och de kunde jag ju, men de vart lite stressigt. Slängde mig in i duschen och ut med mille och sen sprang ner på stan.  Så  måste gottgöra Mille med en långpromenad i kväll i stället :) Hehe

Men de kanske blir en tur till Valbo i mon i stället, då har jag inte så mycket inplanerat förutom en massage bara.


// Elin

Telianor, Telia2, Optimal Teliacom

Yes, idag har jag vart på ams och lämnat in mina betyg och grejat lite med mitt CV som man måste lägga upp. Så  nu är de fixat! Nu väntar ja bara på att få ett arbetsgivarintyg, men de verkar ju ta en himla lång tid... Drygt.
Jag har även fått veta att jag gjort världens MISS. Så irriterad på mig själv! Men de tjärnar ingenting till nu men jobbigt endå när de bara va ett slarvfel!

Sen har jag jobbar idag också och har gått bra:) tiden går så himla fort när de kommer folk. Har inte så mycket mera att skriva än att jag är ledig i 2 dagar nu, jobbar nästa gång på fredag.  Så ja hopppas att solen håller i sig.

I mon ska jag ta en tripp till Valbo och köpa mina efterlängtade skor, mamma ringde nyss och sa att hon skulle sätta över pengar och betala dem åt mig:) Snällt !! Ja ska kolla om jag hittar något snyggt tyg också som jag kan sy en hissgardin/kappa av.

Blä, jag är så trött.. skulle egentligen vart ut på en långpromenad så mille får sin dagliga motion men jag orkar verkligen inte. Går nog bara ut bakom sandvik och släpper han så han får springa av sig lite.

// Elin

Lortkatt

Kom precis hem och möttes av världens skitigaste Indra!! Hon va helt svart i skit och lera. Ingen aning om vad hon kan ha gjort så hon fick iaf ta sig en dusch och nu ligger hon brevid mig i sängen å är sur och slickar sig torr! :)
Min goa kissemiss.

Jag hann även med att städa ur min garderob idag, fick ihop en hel svart sopsäck med kläder som de iof inte va något fel på men som bara har legat i garderoben och tagit plats. Så nu har jag ordning i garderoben igen, få se hur länge de varar.
Sen va jag i väg och slängde kläderna i en sån där insamlingkonteiner (stavning ? :) så de va dagens goda gärning både för mig själv och för några andra som kanske får mina gamla kläder hehe.

Har vart på trevligt besök i gävle nyss också. Kollat mig i en hemsk spegel så nu ska jag ta och klämma lite porer å sen ska jag sova. Hoppas på fin väder till imon.

// E



SOL=MÅ BRA!

Vilket UNDERBART väder sverige bjuder på !

Är på så himla bra humör idag bara för att solen skiner. Jag och thomas har städat hela lägenheten och tvättat å dona hela dagen. Och så har jag gjort fint på balkongen och ställt ut utemöblerna och fixat där ute,har till och med suttit och solat mig lite!

Kom på att jag nog ska sy egna gardiner till köket, hmm .. jag har en bild i huve hur de ska se ut så jag ska nog leta lite tyg i mon. Ska även kika efter nya skor i mon eftersom jag blir mobbad på jobbet för de jag har nu hehe. Sulan har släppt från själva skon på mitten så de sjunger på sista refrängen om man säger så.. så hittar jag nya i mon så åker de i soporna! !

Gud, jag sår blommor och syr gardiner, vart ska de här sluta haha !

Nu ska jag fixa mig och sen in till Gävle.

image82

Mjukisglass.

Va skönt med torsdagkväll när man vet att de är fredag imon:) Då kan man vara uppe lite extra länge hehe! =D
Idag har jag och älsklingen ätit mjukglass och så har jag tvättat bilen.

Nu sitter jag och kollarpå Lyxfällan.. omg. Va tänker killen med..



image81

Våååååren !

Idag har de vart riktigt vårvärder.. underbart! Jobbade från 10 till 15 idag, va en riktigt lugn dag idag.. kan tänka mig att alla va ute i solen i stället för inne i gallerian!!
När jag slutade så gick ja direkt hem och hämtade Mille och sen tog vi en lååååång promenad i vårsolen. Vi va i skogen å kasta pinnar å runt  bort mot björksätra å sen va vi upp på stan i Kims nya lägenhet och kolla hur de gick för Thomas med målningen å sen till slut gick vi hem! :)
Och på hemvägen hitta jag på Sacha.. efter 1 veckas letande och oroande så satt hon mitt i vägen på odengatan så klart. Så nu är hon hemma och får inte gå ut! Jag har precos satt ut en annon på henne.. men en klump i magen .. Jag vill inte göra mig av med henne men de finns inget annat å göra nu!

Åhhh blir arg bara jag tänkerpå de, är kärringens fel att hon inte förstår vart hon bor.. vet att jag har tjatat om det här förut men jag blir så trött. För de är så klart att katten är inne hos henne när hon luktar parfym och rök när jag hittar på henne.. de innebär att jag har gått och letat efter MIN katt som har hon har tagit in till sig och så säger hon att hon inte har tagit in henne... !!!! DIH säger ja bara !

Här kommer 2 bilder på världens mysigaste katt iaf, om ni vet någon som är intresserad av en kattflicka och kan ge henne ett livslång hem så hör av er .

image79
image80

Här kommer bilderna från fjällen + en på Mille & Nemo

Lite roliga bilder=D




image76

image77

Pirrpirr

Tjo. då var de söndag igen då.. har vart nervös hela dagen till å från för i mon. MEN de går nog bra bara jag kommer dit!

Jag hann inte riktikgt med allt jag hade tänkt igår, rutorna gick tex inte att tona för att de går nå elslingor i dem somkangå sönder.. attan. Men jag hämtade hem cykeln iaf och så var jag och mille ut påen lång cykeltur (istället för långpromenaden) och sen kom carro hit och vi utbytte lite tjänster.. hon klippte mig och jag masserade henne. Så nu har jag hellugg, har inte vant mig än men de blir nog bra.. har prcis färgat håret också, lite mörkare.

Nu har jag precis plockat in tvätten och masserat älsklingen och snart ska vi göra tacos..förandra gången i helgen. Vi blev ju bjudna på tacos hemma hos mamma och pappa i fredags också :) Men de är så gottså de kan man äta ofta.
Och apråpå äta så har jag vart hungrig precis hela dagen idag, finns inget stopp.. jag äter men blir inte mätt?! knepigt..

Nu har jag laddat överlite bilder till datorn iaf,  men de går inte så bra att lägga upp bilder här , lyckas bara med 3


Spring

Har nyss ätit frukost i sängen , mackor med mjukost och te.. hade inge avocado hemma att ha å mackorna :( Så snart ska jag och Mille gå till affärn och handla lite smått.

Idag har jag en att göra lista:

Åka til storvik för att tona rutorna
Hämta hem cykeln
Gå ut och gå långpromenad
Städa ur garderoben
Plantera blommor som ska vara på balkongen i sommar :)
Klippa mig
Färga håret
Sola
Plocka ihop tvätten som ligger i hela lägenheten

Jag tror inte jag kommer hinna allt ;) hehe men nu ska jag börja med en promenad iaf.

// Elin

Farväl

om 45 min så går jag från jobbet för sista gången. Usch hemskt de känns.. hoppas verkligen jag kommer träffa mina jobbarkompisar igen. Spc vissa som jag saknar redan innan jag ens gått här ifrån!!!


Idag får jag tillbaka min bil, hoppas den är fint lagad. I helgen ska jag å pappa tona rutorna på den så blir den lite snyggare :)

// Elin


Ingen vinter varar förevigt..

.. MEN man kan ju börja undra ?

Nu är jag så himla trött, har problem att hålla ögonen öppna och jag har ingen lust alls att jobba nå.. Sitter mest att rensar lite gammalt och kollar på hemsidor.
Har kollat lite på ny bikini till sommarn, hittade en som jag verkligen vill ha men för vilket pris sen då, 1190:- Såå nej den blir de inte !  Blir väl säkert nån från HM till slut, brukar bli så:) De brukar alltid ha nån som är helt ok och betydligt billigare.. :)

Ikväll ska jag och älsklingen åka in till Valbo, vi ska köpa en sodastream och så ska jag köpa massvis med nya trosor haha. Har verkligen bara gamla, urtvättade tråkiga trosor!

Undra när jag får tillbaka min bil, den har vart på lagning sen förra tisdan? de skulle ta 7-9 dagar.. och idag har de gått 9 dagar. Jag vill gärna ha den före helgen. Ska ringa dom nu kom jag på..

// Elin

9 April

2 hela dagar kvar på de här bygget nu.. Känns riktigt bra men med en tår i ögat när jag tänker på alla personer som man lärt känna här och som man har umgåts med 8 timmar om dagen i ett år tillbaka!
Några av dem kommer jag ju fortfarande att träffa men inte på samma vis. Och vissa kommer jag inte träffa mera... 
Men i de stora hela så känns det bra iaf. :)
Börjar bli lite nervös inför måndag när jag börjar på nya stället. Men de går nog bra tror jag , jag har ju ett stort försprång iom att jag kan de mesta redan.

Idag ska jag hem och kanske baka lite tills på fredag när jag ska bjuda jobbet på nå gott ! Men vet inte riktigt vad jag ska göra, antingen cheesecake, hasselnätsmaränger, brownies eller blåbärsmuffins. Hmm.. allt låter gott, eller hur ? :)

image52
image53


TISDAG

Jaa.. Gissa om jag sitter på jobbet hihi!
Ska snart få äta lite kycklingsallad, är super hungrig. Sen är de väl en si så där 3-4 timmar kvar innan jag slutar för dagen.
Då ska jag hem och ut och gååå, synd att de är så himla kallt ute ! När hade vårvädret tänkt komma?

Måste försöka få tag i en tvättid också, vilket är helt omöjligt i våran dåliga tvättstuga.. 2 veckors väntetid typ.
Hela vårat sovrum är en ändå stor tvätthög med massa kläder och sängkläder från fjällen.

I går så gjorde jag inte mycket alls efter jobbet, laga mat, masserade marcus, kolla på prison break, leta katten utan resultat. :/
När jag hittar på Sacha nästa gång så ska jag hålla henne inne och försöka hitta någon som vill ta över henne.. funkar inte att ha henne kvar, tyvärr. Hon är så himla gosig så de är så synd att de finns folk som inte fattar att dom inte ska mata andras katter.

Så känner ni någon som vill ha en gosig miss så hör av er ! :)

Kolla här då, tänk om han kunde krympa och bli lika liten igen! ;)

image51

Vemdalen

Igår kom vi hem från fjällen, har vart otroligt skönt att vart i väg och bara slappat och haft skoj.
Jag har lärt mig åkt slalom, de ni. Trodde jag aldrig att jag skulle göra ! :) Ramlade i lifften gjorde ja också... thomas skämdes nog mer än vad jag gjorde. Men de bjuder jag på älskling ;)

Vi har även åkt skoter, pulka och wessla upp på fjället och käkat våffla. Och
inte att förglömma så har vi vart på after skin och kroogen, spana in lite kändisar och dansa till "Feejk".
Lite synd att jag har varit hes hela tiden bara, äntligen börjar de bli lite bättre så idag tar ja de lungt på jobbet, är ju trotts allt sisa veckan så då borde man väl få ha en lugn vecka!

Idag ska jag hem och äta god kycklingsallad (ska försöka äta nyttigt igen)och sen massera marcus, sen ska jag gå ut och ta en långpromenad med Millepille.. som jag har saknaaaat så, min lilla griiiiis !


Ska lägga in några bilder senare från fjälleeen tänkte ja, när min dator funkar.

// Elin

Fjälls

Sitter på jobbet nu å "jobbar in lunchen".

I fredags så käkade jag sushi för första gången in life hemma hos jossan å kalle. trevligt å goott va de till å med ! Nästan så jag längtar tills nästa gång jag får äta de !:) Sen i lördags så va vi över till Storvik och grattade brorsan som fyllde 15 och käkade lite tårta.
Sen så åkte vi hem och bestämde oss för at dricka å spela lite singstar å sen krogen, helt ok.. lite för nykter bara :) Men jag höll mig bara till bacardi så på söndag va ja inge bakis alls.. vilket ja JÄMT brukar vara.
Så på söndan kom mamma in till sandviken och fick en massage å så fika vi lite snickerskakor. Mums!

I morgon åker vill till fjällen :) Vemdalen tror ja de hette. Thomas har tvingat mig att ja måste åka skidor så de här kanske är mitt sista blogginlägg :/ hehe. Ska bli så skönt att åka bort och förhoppningsvis blir vi lite bruna också.


Tänk va bra de har löst sig med allt, tänk om ja inte hade vågat då hade ja ïnte mått lika bra som jag gör nu . Nu känns allt mycket roligare och ja ser fram emot att börja på nått nytt. :)

// Elin