Hellooy

kom nyss hem från gymmet, äntligen är Jessica frisk så jag har någon att träna med :)
När jag kom hem så skulle ja käka lite hallon för man ska ju äta efter träningen men så hade burken som ja hade dem i gått sönder så nu har vi en stor röd fläck på lakanet ... för de var här vid datorn jag låg och åt dem. Inte så fräscht men jag orkar inte byta idag.. får göra de i mon eller nått ..

Till nått äckligt.. jag skulle äta gröt idag nä rja kom från jobbet för att de skulle gå fort å få i mig mat för ja sen skulle träna. När ja hade ätti upp gröten så såg jag på havregrynspåsen att dom gick ut 20070112!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förstå de är ju nästan 2 år sen ! Okej, 1 ½ år...skit äckligt !! å de har jag stoppat i mig.. Har inte tänkt på att jag haft dom såååå länge men de hade ja tydligen !

Nu ska jag duscha av mig all svett å sen vänta på att thomas kommer så ska vi se en film.

/ E

Firewall

Dagarna rullar på och allt känns så bra på nått vis. Jobbet går bra, träningen går bra, thomas kommer hem snart, jag har övervunnit min skräck att sova själv:), jag har inte fått någon höstdepression vilket jag nästan jämt brukar få mer eller mindre när sommar och semestern är över. Ne allt är bra helt enkelt!  :)

Så vad har jag gjort idag.. jobbat som vanligt, sen efter jobbet va ja och jessica in på crispin och skulle kika på ett par skor, de fanns i hennes storlek men inte i min :( så jag är lite less för de var riktigt snygga.
Sen åkte jag hem och gick ut med Mille å sen ner på gymmet, och sen hem och ut och busa och aktivera mille lite mera och nu ligger jag här på sängen och samlar kraft för att gå och duscha. Förhoppningsvis kommer Thomas hem snart också.

Skulle ha lagat en matlåda tills i mon men har noll fantasi och ett tomt kylskåp. Det är ju hur tråkigt som helst att laga mat åt sig själv bara så det har inte blivit så mycket till mat nu under tiden thomas varit borta.


/E

Riktigt bra måndag!

En kalas måndag har det varit idag, först lön och den va inte dåligt för att inte ha jobbat heltid och sedan ringde de från teliabutiken och frågade om ja fått min lön ? Och ja sa att ja de tror jag väl.. hehe hade ingen koll men sen kom vi fram till att ja inte fått betalt för v.28 så då skulle ja så klart få de den här veckan.. så då får jag ytterligare typ 3200 :D Tänk om de inte hade ringt då hade ja inte fått dom pengarna! :)

Och sen har de gått kanon på jobbet, fick i väg ett BB och fick en gratis lunch. Och sen ringde thomas och sa att de kansek kommer hem i morgon, hoppas :)

Nu har ja nyss druckigt en måltidsersättare, vart riktikgt mätt till och med. Men får se hur länge de håller. Ska iaf ut p åen promenad med min kära hund nu.

Jag har fått ont i halsen också så jag kan inte träna, de enda negativa hitills på denna dag.. mende är vilodag idag i vilket fall men hoppas de går över så jag kan träna i morgon!

/E

Bakdag

Igår va jag över till storvik och käkade med bror och hyrde film. Som vanligt nä rjag bestämmer film så är de bara skit och även denna gång! Nu ska jag aldrig mer välja film när jag ska hyra med någon annan... :) Det slår aldrig fel, de blir jämt en dåligt film!

Jag var även i väg och gymade igår även fast jessica inte var med så det tyckte jag att jag gjorde bra. Men idag har jag också fåt lite ont i halsen... hoppas de inte blir nå värre än så här utan att de går tillbaka. Harlust att gymma idag igen men vi får se hur jag känner mig senare idag.


Just nu ligger jag å väntar på att bulldegen ska jäsa klart så ska ja sen gå och baka ut den. :) Sen tänket jag baka nått mer också men har inte bestämmt mig för vad ännu. Men de är lika bra jag börjar baka nu å lägger de i frysen tills jag fyller år annars blir de bara köpt fikabröd och de är ju inte lika gott :) Förhoppningsvis.. man vet ju aldrig jag kan ju misslyckas med tanke på att de är första gången ja bakar bullar helt själv.

Å thomas är borta och jobbar sen i torsdags men det har gått bra att vara ensam hemma än så länge, jag tycker inte om att sova själv men de har faktiskt inte vart något problem. Jag har haft Indra på ena armen och Mille nedanför sängen och lyset i hallen på så jag har slocknat direkt jag lagt mig varje kväll. Annars är de både skönt och tråkigt att han är borta. Skönt när man kan göra precis vad som faller en in men tråkigt för att det är så tomt här hemma och för att jag saknar han. Ja tror nog att de kanske kan vara bra endå för förhållande att han är borta som han är nu för då längtar man ju efter varandra så sen när man väl träffas så kanske man uppskattar varandra lite mera.

Nu ringer klcokan .. nu ska här bakas bullar!!

/E


Gym?

Vaknade nyss av att Jessica ringde och sa att ho nhar blivit förkyld och inte kan gymma idag. Attans, jag som va så taggad.. men jag kanske går ner å kör lite en sväng själv. Vi får se..

Har iaf hunnit med en morgonpromenad och snart ska jag samla ihop all tvätt och gå bort med den till tvättstugan. Kanske tar en repa med dammsugan också, det kan verkligen behövas. Men sen skulle det vara skönt å gå ner och gymma lite, man känner sig så duktig efteråt och de är skönt i kroppen.

Ikväll ska jag över till bror och käka grillat :)  Mummaa.. de var ett tag sen nu !

Skulle ha färgat håret också idag men får se omjag hinner det, jag var in på cityfrisörerna i valbo i går när ja Jessica va och shoppade och det va en tjej där som rekommenadera att jag skullelägga i en intensiv toning, Djup brun. Får se hur det blir.  Håret har iaf blivit mycket bättre av de nya schampoo och balsam som jag köpte från Loreal, repair (stavas). De va dyrt men de håller i stället länge och är mycket bättre för håret än vanligt butiksschmpoo som bara är rester av riktigt schampoo. 

Igår kväll kom jossan över och vi gick och handla chips och dricka på ica sen satt vi oss i soffan och kolla på tv. Vatyp inget bra alls men vi snacka lite skit och slappa... men sen runt tolv tiden så började mina ögon åka igen.. .haha det är helt sjukt jag orkar berkligen inte hålla ögonen öppna längre än tolvpå en fredagkväll. De va til och med övertid att vara vaken till tolv.Ändå gången ja kan ara vaken längre på en fre är väl om jag festar annars är jag däckad. Sen sover jag ju till 10-11 dagen efter också satt 12-14 timmars sömn är vad jag behöver efter en arbetsvecka !

/E  

Vilodag!

Yes, idag är det vilodag från gymmet men i stället blir det en lång promenad med Millisen! Skönt att ha hund på det viset att man alltid kommer ut på promenad :) Kommer i håg när jag skaffade Mille så gick jag ner 4 kilo på några veckor bara för at jag började röra på mig men nu är ju kroppen van att gå mycket så nu händer ju inte så mycket. Frågan är vad som skulle hända om jag slutade promenera =P

Så när jag kommer hem från jobbet ska jag laga nån god mat och sen ta en promenad och sedan ska jag läsa boken som jag är helt inne i, igår låg jag och grinade när jag läste för det var så hemskt. Thomas låg och skrattade åt mig... schyyst!

Idag har jag gjort undan mycket på jobbet så nu tycker jag att jag är värd att sitta och slappa och kika på internet ett tag bara.

Snart fyller jag år ;) haha jag är som ett litet barn... men jag ska börja baka lite i helgen iaf har ja tänkt :)

/E

Träning

Kom nyss till jobbet, har träningsverk i armarna så det var till å med jobbigt att köra bil hit. Men de är skönt! De känns ju att man har gjort nånting när man har träningsverk iaf. Och nu har vi tränat 3 ggr och ska ner idag också sen blir de vilodag i mon. Ja är skit taggad nu och jag känner redan att jag mår bättre av att träna. Mår bättre med mig själv och så blir jag piggare, nu gäller det bara att hålla i det här! Jag har ju en förmåga att tappa motivasionen lätt men jag får hoppas att Jessica pushar på mig isf ;)

I dag på lunchen ska jag ner till mormor och morfar och hälsa på och få lite mat. Va bra länge sedan jag träffa dom.. och så har mormor lagat pannkakor åt mig! Finns nog inget godare än mormors pannkakor ;)

/E


Ett tag sen

Har tappat suget för att skriva blogg känns det som..
Men det är nog bara tillfälligt, så var det förut iaf.

Men helgen har väl varit si så där, i fredags köpte jag och Jessica gymkort och gymmade i ca 2 ½ h sammanlagt, eller vi stod på skakplatta som är sjukt jobbigt och sen visade ägarn oss runt och la upp ett träningsschema och visa hur alla maskiner fungerar å så där. Känns som vi valde rätt gym för hon var verkligen jätte trevlig och hjälpsam!
Efter gymmet hade jag och thomas sushi/pizzakväll. kollade på jönssonligan och sen skulle vi kollapå en film vi hyrt men som vanligt så är jag sån tråkig flickvän och somnar ca 10 på fredagkvällarna.
Så de va den kvällen.. blir irriterad på  mig själv att jag är så himla trött och aldrig orkat något !! men vet inte vad jag sak göra åt det heller!? Tips??
På lördan ringde klockan 9,00 och då var de folkrace som gällde.. vi kom dit tio när de började och då var alla platser upptagna så vi fick sätta oss i en backe där man inte såg nå bra alls..sen var de 60 bilar som var med å körde så de vart vädligt utdraget och så regnade de lite då och då så det var inte heller nån vidare hit.
På kvällen sen tog jag och Carro en promenad runt stan och prata lite skvaller för de finns det ju alltid :P
Sen gick jag hem och läste lite i min bok , En sorts kärlek heter den föresten.
De va lördan de, och i dag är det söndag och jag ska snart i väg och träna med Jessica, hoppas på att jag får lite energi av att träna så jag orkar göra något vettigt sen, eller åtminstonde blir på bra humör.
Och så hoppas jag att thomas inte längre är bakfull när han kommer hem i kväll så han också är på bra humör! Känns som den här morgonen har vart en riktigt grinmorgon.. bara tjaffs om ingenting. 
 
Ne nu ska ja sluta svamla och gå och hämta träningskläder. /EH

Böcker

Igår kom äntligen min a böcker som jag beställde förra veckan. 5 stycken pocketböcker och alla verkar super bra =) Har börjat läst en nu, som ja faktiskt inte kommer i håg namnet på (så bra va den, nädå) iaf så vart jag helt fast i boken. Längtar efter att få komma hem och läsa... de är inte likt mig.. jag som kanske läst 5 böcker i hela mitt liv frivilligt..

Så fick jag ett pocketogram från jobbet här om dan också så jag har beställt ytterligare en bok =) En hel liten boksamling hemma nu;)

Idag ska jag och Jessica köpa gymkort iaf, det blir på fitness. De har bäst öppetider och var inte farligt dyra alls, iof är det jobbet som får stå för räkningen men endå.
Suck va trött jag är! Skulle bara vilja lägga mig ner på skrivbordet och sova nån timme !

/E

Vilket gym?

Ny dag, nya möjligheter eller krav..

Igår vart det en riktigt slappkväll efter jobbet.. När jag kom hem så spela jag en omgång betapet sen vart jag hungrig så jag kika i kylskåpet men det fanns typ inget att laga. Och när thomas inte är hemma i veckorna så har inte jag sån stor lust att göra mat åt mig själv heller, tråkigt! Det jag åt till kvällsmat var iaf nachochips med smält ost och oboy.. nyttigt ? :S

Sen vart det en till omgång betapet och sen tog jag mille på en promenad, gick förbi fitness och balkefors och kolla lite om nummer till dem. Det är mellan de två gymmen vi står och väljer, någon som har gymmat på nått av ställerna och kan rekommenadera ? Eller nån som hört nått... ?





Grattis Jossan på födelsedagen;)

/E


Fyndat

Igår stressa mamma och jag in till Gävle efter jag hade slutat jobbat. I gävle hittade vi inte mycket, en varsin kofta på Gina. Men sen vidare till Valbo och där vart de storshopping i stället. Jag gjorde av med ca 900 och jag fick en jätte söt höstjacka,en lång stickad kofta, ett par jeans, en mascara, ett linne och lite mera smått!
Vi var även in på IKEA vilket va en av mina favoritaffärer förut men nu är det bara SKIT ju, förstår inte hur de kan ha så dålig planlösning där.. jag vet att jag klagat om det förr men det är helt sjukt va dåligt det är!

PÅ kvällen efter all shopping var jag helt slut, va ut och gick med Mille och leta efter Indra.. hopn har vart borta fem dagar nu :/ . Hittade inte på henne...
Sen avsluta jag och josse kvällen med en omgång betapet ;) haha jag är helt fast i det spelet.

/E

Shopping

Har haft en stressig dag på jobbet.. jag har hunnit med en samma saker men har en hel del kvar också men jag orkar inte göra mera idag. Stressar ihjäl mig känns det som ibland, blir spänd i kroppen för att jag är stressad. Vilket i sin tur leder till att jag får ont i axlar, nacke och rygg...

Idag är Jessica, Tina och Ulrica tillbaka på jobbet också. Nu är det bara Gabbe som saknas. Så det känns skönt att vi nästan är full grupp nu. Madde saknas också då men hon var ju här förra veckan iaf!
Jessica och jag har börjat planerat vilket gym vi ska köpa gymkort på.. vi ska kolla upp det i mon men de lutar åt fitness.
Kalas och komma i gång och börja träna.. :)

Ikväll efter jobbet så ska jag och mamma åka och shoppa. Vi ska in till Gävle och sen valbo, jag ska kika på Indiska och kika. Vill ha ett par nya jeans och en höstjacka...

/E

Gefle

Igår efter jobbet åkte jag hem och fixade till mig lite och sen tog jag bussen in till Jossan. På bussen va de fruktansvärt varmt och de stank svett och folk trängdes i gången, blä.. tack och lov finns det bil. Nu får de nog gå två år till innan ja sätter mig på en buss igen.
Väl inne i gävle så korkade jag upp rosevinet och blanda ut det med sprite och spettsa med lite hallon, alltid lika gott :) Jossan drack sprit och sprite ;p Vi satt och snacka strunt, kolla på tv och jag hittade gamla bh:ar i jossans sopor som jag tiggde åt mig. Hennes titts har ju blitt lite för stora för dem men de var ju inge fel på dem så jag plocka upp dom och tog nöjt med mig dem hem :)
Lina och Frida kom förbi också och senrunt elva traska vi ner på stan, sjöng och dansa i ett öltält och drack cider ett tag. Sen sprang vi vidare till ett annat öltäl och tog en öl.. kanske av blandningen jag är lite smått bakis idag. cider, vin , öl...
Sen gick vi  och kika lite på stan, va in på jossans jobb och kissade.. jag hatar verkligen bajamajjor så det var tur vi kunde gå till hennes jobb. Som tur va så ringde thomas sen och fråga om han skulle hämta mig så jag slapp ta bussen hem.

Men det va en riktigt trevlig kväll iaf :)

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så att jag och Thomas kan åka in till gävle igen. Idag blir det nog inge dricka utan mest kika lite och äta nått gott. Kolla på Nordman mabye.

/E

Cityt

Vilket underbart väder vi har idag, strålande sol och 28 grader varmt i skuggan! Tänk om man inte hade jobbat då hade man legat på stranden och solat och badat! Eller så inte.. ironi.

Spöregnade i morse när jag och Mille skulle ut på morgonpromenaden så det va bara att ta på sig sin blå regnponcho som det står med stor text på både framsidan och baksidan NOKIA. Känner mig som en riktig reklampelare när jag är ute och går i den men skyddar mot regn gör den allt.
Mille va inge vidare sugen på att vara ute i regnet länge, inte jag heller för den delen så det vart bara en kortis.

Efter jobbet idag så ska jag in till Josse i Gävle, så blir de lite vindricka och sen ner på stan och äta nått och dricka lite mera skulle jag gissa på. Jag ber att det inte regnar i kväll... De får gärna regna hela dagen men efter 5-6 skulle jag vilja ha fin väder. eller iaf inger regn..

Nu ska jag ta och jobba lite /E

Flytt

Jag och Madde har nytt hållt på och stöka och flyttat om här på jobbet.. de vart väl si så där om jag ska vara ärlig men på måndag ska vi fortsätta när vi får lite hjälpa. Skönt med lite förändring iaf!

Jag har även vunnit en fin tavla idag :D hehe.. dagen vart inte så dåligt som jag trodde i morse. Drack en PK och sen vaknade jag till och fick rätt mycket gjort så jag är nöjd med de jag hunnit med idag !:)

När jag kommer hem så ska jag laga lite mat som varje dag den här veckan och sen gå ut med Mille en sväng. Dagarna är sig lika. Thomas jobbar över varje dag så vi har typ inte träffats nått..
I morgon är de FREDAG.. jag längtar!! Ska bli så skönt att få sova ut på lördag  :)

/ E

Suck

De känns som de kommer bli en riktig skit dag idag, är så less på allt. Inte allt föresten men mycket..
Jag är less på att dom jag vill ska jobba har semester!! Jag vill att Jessica, Gabbe, Ulrica och Tina och de ska komma tillbaka, the old TT =P. Inte för att jag har något emot de som jobbar nu men det är bara skönare när vi är full grupp och Jessica och Gabbe som jag mest brukar umgås med kommer tillbaka.
Sen är jag less på FÅGELN också, har så mycket jag skulle vilja säga men det skulle nog inte vara så lämpligt.

Igår slapp jag grannen iaf :P När jag hade vart ute med Mille igår kväll så träffade jag en annan granne som jag stod och pratade med och hon berättade att han jämt springer runt till grannarna och frågar om de vill komma över och dricka sprit när hans fru är i Finland. :) Hon sa även att jag inte ska öppna nästa gång för i bland brukar han bara knata in i lägenheten... Kul om han hade gjortr de när jag var ensam hemma :S

Imon blir ska jag in till Gävle med Josse, då ska jag nog passa på att äta Langos och sen ska vi så klart dricka massa ;p

/E

Goda grannar

När jag kom hem från jobbet så slängde jag i hop en ungspannkaka, vart inte nå vidare god men mätt vart jag:)
Sen va jag ut och gick en sväng med Mille... Hann bara in innanför dörren så ringer mamma så vi pratade en stund men så ringde de på dörren så jag la på och sa att jag skulle ringa upp. Kollade i kikhålet och såg att de va grannen mitt emot som brukar skälla på oss när vi spelar hög musik eller grillar på balkongen så jag ladda upp för att ta emot ännu en utskällning.
Men där står han i långkallsonger och hellyhansenstrumpor och frågar om min karl är hemma? Ne svarar jag, han jobbar över idag.. Då säger han jaha va synd jag tänkte bjuda han på en liten drink.. eftersom han bryter på finska så man knappt förstår vad han säger så fråga jag nog om 3 ggr innan jag fatta.
Men som sagt han jobbar över sa jag igen.. då bara stod han där å kolla på mig.. Så sa han ni får gärna komma över och dricka lite nån dag.  Höll på att tappa hakan :D haha.. Men då gick han iaf hem och ja ringde upp mamma igen, vi hann prata i 1 min kanske då ringer de på dörren igen och där står han med två ölbrukar 7,5 och vill ge dem till mig så till slut tar jag emot dem och han går hem igen. Ringer upp mamma för tredje gången och samma visa igen efter1 minut plingar de på dörren, då funderade jag på att inte öppna men då fortsätter han plinga tre gånger så jag går dit och öppnar och där står han med 2 öl till :D haha. Så säger han på knakig svenska: Vi ska vara goda grannar. Jo du, de ska jag allt komma ihåg ;) Goda grannar klagar väl inte på varandra så nu kanske de blir lungt  ;D
 Så nu har jag fyra öl här hemma, kanske har en platta innan kvällen är slut hahahah!

/E

Dagarna rullar på

Sitter på jobbet, som vanligt tänkte jag säga.. de känns så. Känns som de va hur länge sen som helst man hade semester :S Kenpigt..
Snart är de rast, tänkte att jag skulle ta mig en promenad men de duggar ute så har ingen lust alls. Imorgon skulle de inte regnat nått sa dom på tv. Men sen skulle de börja igen på torsdag.. Och imon börjar cityfesten också, tror jag ska åka in nån dag iaf om vädret tillåter. Mysigt att bara gå runt och strosa lite å sen sitta i nått öltält och kanske äta lite langos.
we will se!

Är hungrig också, men de är två timmar kvar till lunch :/ Skulle vilja ha SUSHI! Så fort jag tänker på mat så kommer Sushi upp i huvet på mig. Jag är nog lite beroende och jag ska stilla mitt beroende med att äta de nån dag i veckan hih ;p

/E

Skriva lite om helgen

I torsdags va ju jag och Thomas till sthlm och shoppade och när vi satt och käkade så kom jag på att jag nog skulle åka upp till stugan med mamma och pappa på fredan. Eftersom thomas skulle vara borta hela helgen och carro, jossan och frida va i sthlm så hade ja iaf inte haft något att göra hemma.
Så på freda eftermiddag kom mamma och hämta mig och så åkte vi upp till Dalarna. Va tänkte att vi skulle sola och slappa men regnet bara öste ner.
På fredan hade vi en liten kräftskiva iaf, jag åt kanske 2 kräfter och 1 räka innan jag gav upp och tog en macka i stället. Att sitta och gegga så där är inte mig grej:) Sen tog vi en kvällspromenad och leta lite svamp. Sen va de nattinatti vid 10 tiden:D De tar på en att vara där uppe hehe.
På lördan så va de morgonpromenad som gällde, vi gick kanske 5 km men tror vi va borta i ca 2 timmar eftersom vi stannade i 3 gårdar för att Hejja och för att Mille skulle få leka med hundarna. Va fem stycken hundar där uppe som han lekte med. Bla en super söt liten mjuk blandishund som ville sitta i knä på mig hela tiden, vart kääär i henne!
Iaf på vägen hem plockade vi massa smultron som vi sen hade till pannkaka. Mums. Och på kvällen vart de lite vin. cider och kortspelning. Sen på söndag va de bara att packa i hop och åka hem eftersom de fortfarande regnade och de inte finns något att göra förutom att kolla tv där uppe då. 
Hemma i sandviken så bjöds de på tacos och Phase 10 med Thomas, Marcus och Sara. Sen hyrde vi en film och köote gotta och sen var de sängen som gällde. Kunde inte somna bara för jag tänkte på att jag skulle upp och jobba och för att man ställt om dygnet lite nu på semestern också men man kommer väl fort in i det igen.
Nu ska jag gå och äta tacosmatlåda!
Tjing
/E  


Jobbet

Nu e man tillbaka efter semestern på jobbet igen. Både bra och dåligt. Skönt att komma igång med vardagen men tråkigt att inte få ha sovmorgon och kunna göra precis vad som faller en in på dagarna. Men men... de är ju bara skit väder ute också så att ha semester en sån här dag är ju inge vidare de heller.

Dagen har börjat väldigt slappt lär jag säga, har kollat igenom mail sen fem veckor tillbaka och lagt in lite odrar. Pratat lite lön och fixat en del sånna där grejer. 

Madde och jag har jour idag så på lunchen ska vi springa iväg till ams och få ett papper påskrivet så jag får lite pengar. :) 

Nu får jag väl börja att se fram emot att vi ska åka utomlands i september i stället då:)

/E