Stockholmia

Idag har vi vart i sthlm med jobbet hos Telia på möte. Dagen har bestått av massa ätande(som vanligt), bilåkande och en hel del bra information.

Men, frågan är vad som händer nästa vecka när de nya målen början och den nya bonusmodellen kommer ? Motivationen ligger på botten, ne snarare begravd i botten och med en stor tung sten över!!!


Snart är de helg, då blir de LOBBY nightclub!


De händer saker hela tiden , varje dag ... guuud.


Aja nu är de Du är vad du äter.

Whaatta Weekend

Vilken helg (på svenska).. hur underbar som helst. Äntligen lite fin väder!
I fredags gjorde jag inte så mycket alls, slutade hyffsat tidigt på jobbet så direkt jag kom hem tog jag med mig Mille ut på en promenad å sedan åkte jag och Thomas hem till Rosie och fick i oss lite mat. Spagetti och köttfärsås,på rätt sätt :)

Sedan hem och thomas åkte i väg på match.. ja somnade på soffan runt typ halv tio tror jag. Å då sov jag för natten, kul tjej :) Men på lördan va jag uppe halv nio i stället, utvilad som aldrig förr!=P Thomas åkte i väg även då för att spela match så jag börja städa, tvätta, vädra, vattna blommorna, damma å hej å hå. Men va får man för de? Golvet är fullt i grushögar efter mille IGEN. Men men. Bättre med en hund som grusar ner än rena golv och ingen hund.
Efter städningen så tog jag ännu en lång promenad i solen. Helt underbart.
På kvällen åkte jag och thomas till Mamma och Pappa i storvik där vi vart bjudna på Kinamat, mums mums och goood efterrätt. Mille fick även sin 2 års present av sin mormor.. en förpackning prinskorvar. Prinskorvar till en prins!
Efter all mat och efter melodifestivalen så åkte vi hem till sudden där anna, ludde och kim redan va .. de vart en del tv tittande och drickande, sen hem till min älskade säng.

Sen i morse vaknade vi halv elva att att Rosie ringde och sa att de va 10 plus grader ute.. då gick vi upp ur sängen och gick och åt frukost sen tog jag en långpromenad med Mille, iiigen.
När ja hade gått med mille så tog jag ett bad och sedan åkte vi hem till Rosie för att äta lite (igen). Å sen vidare till thomas kusiner, Linda, Tindra och Andreas som har fyllt år .. så vi åt lite fika där. inte så lite heller hehe. Himla gott.

Så helgen har bestått av promenader och att vi har åkt runt och ätit känns de som!
Jag längtar redan till nästa helg nuuu....

HUR SVÅRT KAN DE VARA ATT ÄNDRA UTSEENDE PÅ DEN HÄR BLOGGEN ?

SKIT SVÅRT !! Fattar inte alls hur man gör. Blogg suger, (de är inte ja som är dålig iaf)

Skotran

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera lite..

I fredags efter jobbet så gick ja ner till mormor och morfar och hälsade på en sväng sedan kom thomas och hämta mig så åkte vi till Falun för Aston hade match.
Så jag satt sammalagt i ca 4 timmar på en träbänk och läste se&hör medan de värmde upp å sedan spelade matchen då.
Vid tio tiden va matchen klar så då åkte vi vidare mot stugan till mamma och pappa . Vi kom upp vid elva tiden och då va de bara å gå å lägga sig.
För på lördan va de Rally, så runt tio tiden så åkte vi skoter upp i skogen för att kolla.. men de va ingen bil dom körde av så de va inge roligt :)
Något som var roligt därimot va att köra skotern.. Vi åkte upp en hel tank på 1 ½ dag. Åkte både i skogen upp för branta backar och på sjön, full gaas. Sjukt kul leksak, så nu ska vi börja spara lite pengar så vi kan köpa en till sommarn när dom är billiga.
På kvällen efter rallyt så käkade vi mat hela bunten, Mamma, pappa, bror, morbror, mats, rosie, thomas och jag. Vi var några stycken i våran lilla stuga.


Förövrigt så har jag öroninflammation, har haft de i två dagar nu, eller nätter. De är nätterna som är värst. Har ringt 3 ggr till läkarmottagningen men de vägrar låta mig komma in. De behandlar endast barn säger de.Men ja kan lova att ja har känt mig som ett litet barn de här två nätterna. Känns som de tror att man ringer bara för att de är kul. Men när man har så ont så man skakar i kroppen å inte kan varken sitta eller ligga still så bör man väl få bli behandlad. De jag fick till svar är att ja ska äta alvedon, men när inte de hjälper då??!! Neh vilket idioter. Sista gången ja ringde så blev ja så arg så ja kasta telefonen, hopppas tanten fick lite ont i öra hon med!

Nog om gnäll, nu ska jag dusscha.. med bomull i öronen så de inte kommer in nå vatten.. haha jaja .

// Elin

Vill vill

Jag vill :

Färga och klippa håret
Köpa nya promenadskor
Att våren ska komma
Att bilen går igenom besiktningen imon
Ha nya kläder
Börja massera

Jag vill ha pengar helt enkelt..
Som tur är så är de inte allt för långt kvar till lön. Och jag har lyckas sparat undan 5 000 från min lön denna månad så jag har vart rätt så duktig.
Så förhoppningsvis kan jag unna mig lite nya vårkläder när nya lönen kommer.

Annars så rullar jobbet på, vi är typ halv styrka eftersom de är så många som är hemma och är sjuka. Men de är rätt mysigt att bara vara så några också.

Jag ligger i soffan nu och kollar på ett program , tror de heter klinik 500 eller nått liknande. De handlar iaf om överviktiga människor. Ärligt talad så förstår jag inte hur man kan låta de gå så långt ? Förstår att dom haft de jobbigt och använt maten som tröst men i vilket fall förstår jag inte hur man kan tillåta sig själv att bli så stor för inget blir väl bättre av de.. men men alla kan väl tappa greppet om sig själv..?!

Ska kolla vidare nu å sen blir de en varm dusch å sen krypa ner i sängen.


P.s. Thomas är den bästa älskling man kan ha ;)

/ Elin

Make up

Igår började dagen med att jag vaknade vid nio tiden och var helt förstörd för jag drömde att thomas hade gjort slut med mig och så när jag vaknade så låg han inte brevid mig.. visste ju att han skulle jobba extra men ja var iaf tvungen att ringa och kolla så allt va Ok =D hehe. Sen gick ja upp och käka frukost och sedan vidare till storvik för att lämna Mille hos mamma.
Stressa vidare hem till sandviken igen för att hämta Thomas och sen åkte vi in till Simon och Sofie.

Sofie och jag hade tid för make up lektion klockan 12 på make up store. Jag fick en sotig make med glitter och sofie fick en lila,rosa make med glitter. Jätte snygga vart vi ;) tyvärr tog vi inga bilder. Vi fick även plocka ut smink för 500 kronor men de fanns inte så mycket produkter hemma så jag ska åka in om någon vecka igen när vårnyheterna har kommit hem. Men de var iaf en riktikgt bra julklapp! De va kul att få en present där man får göra nått och sen älskar jag Make up stores smink! Vill bara ha mer å mer.

När vi va klar med sminkningen så kom Thomas och Simon och mötte upp oss och så kollade vi lite i affärer, jag hittade en riktigt snygg vårjacka till väldrigt bra pris. Vi käkade en subway macka och sen gick vi hem och spelade spel och kika lite tv,kändes som tiden bara rann i väg å sen va de dags för att gå till Church street, där åt vi som om vi aldrig sett mat förut kändes de som. Riktigt god mat, där måste vi försöka äta lite oftare, breast of chicken tog jag. Känns som om jag fortfarande är mätt sen igår haha. Efter maten så åkte vi tillbaka och spelade monopol, Simon vann, (skit spel ;) . Sammanfattning ; En toppen dag, tack för i går Sofie & Simon!

Nu ska jag prova mitt nya smink och sedan ta bilen til storvik å försöka tvätta den och hämta hem Mille.
Mamma skulle bjuda på pizza ockå, de kan ju aldrig vara fel.

/ Elin

C-vitamin is the shit

Jag har proppat i mig c-vitaminer, nässpray och tabletter i fyra dagar nu och tvingat mig till jobbet även fast de kännts som ja vart nära döden (överdrev lite nu hihi).
Men, nu känner jag mig frisk som en nötkärna igen. Har vart ut på en rask långpromenad och tagit en vaaarm lååååång dusch så nu ligger ja nergosad i sängern och mår riktikgt bra.

Å Milleponken har vart sjuk idag, börjar med att hundmaten va slut i morse så eftersom mamma skulle komma in med nytt på eftermiddan så fick han äta lite hmm smått å gott ? bröd, kräm och korv va vad jag hade att erbjuda.. usch vilken dålig matte jag kände mig som. Å nu har han vart konstig hela dagen.. har spytt en gång på dagen också ...då spydde han dock upp nån liten rund grej. Han kanske åt de han hittade på golvet i protest mot den äckliga frukosten ? jaja nu ska han få sitt vanliga hundfoder igen iaf.


Jobbet är skitför tillfället, bara massa negativa saker på de där bygget. Urrrk. Hur vore de om vi fick höra nått riktikgt bra?!

/ E

Sjuk!

Jag har lyckas att blivit smittad av Thomas, men d var rätt så väntat.. jag har faktikst inte vart sjuk på länge nu så de va väl min tur att få dras med halsont, feber och snorig näsa. Men jag är iaf inte sängliggande! Började dagen med att städa lägenheten, dammsög och plocka. Städa badrumshyllan , vilket var behövligt,slängde en hel kasse gamla krämer och smink.
Alltså mer plats för nytt ;) Nästa helg ska jag få bli sminkad och få plocka ut lite nytt fräsch smink från make up store.
Fick ju presentkort i julklapp av älsklingen;)
Sen på kvällen ska vi ut och äta på church street! Thomas, Simon och Sofie. Nästan så ja längtar lite redan.

Förra veckan va en toppen vecka på jobbet, hela teamet va kanon. Men de bästa va att jag fick en fet bonus och vann en biljett till genrepet av melodifestivalen i stockholm. Kan ju vara kul att komma ut lite !

Och som vanligt så ska jag tjata lite om massagekursen men nu är de faktikst bara 1 månad kvar tills den börjar, så kul ska de bli . Sen måste jag köpa massagebänk också så kan jag börja massera sen.


// Elin