xider chili/ mandarin ...

.... De dricker jag nu ! Sjukt gott :)Jag och sara har käkat kina mat å snart ska vi dricka lite vindrinkar.

Sen ska vi vidare tlll malin å sen slutar vi förhoppningvis på krooogen.!


De blev iaf en Saab 9-5 kombi. :) Peugeot som ja kolla på va bara skräp... Men ja är nöjd iaf. Bara den går igenom esiktningen så är ja nöjd . Nu ska ja dricka vidare.

 / Elin

Ny bil?

Imorgon ska jag kolla på 2 bilar, en saab 9-5 kombi och en peugeot 206 gti, får se vilken den blir om den ens blir någon av dom. Min kära pappa och pojkvän ska iaf följa med å ge mig lite råd.

Förövrig händer de inte allt för mycket i mitt liv, jobba äta sova dö känns de som i veckorna och promenera då för de har jag och Sara vart duktiga att hållt i. Än så länge.. ! Har vart ut en sväng idag på dan också och gått men jag tycker de är skönare att gå på kvällen när de är mörkt ute, så de kanske blir en sväng till ikväll. Har ingen ork till att hitta på nått speciellt idag känner ja och thomas är i väg på hockey.

Jag har fått en låt på huve som ja gårå nynnar på hela tiden, som thomas å hans familj sjöng hela sommarn. haha !=D

Jag är så lycklig, ja är lycklig måndag, tisdag onsdag,tor... Men de är väl även allt ja kan på låten .. blir irriterad på mig själv för att ja nöter den om och om :D Ne gud nu ska ja göra en skiva till nya bilen om de nu blir någon.

Kramisar / Elin

Fattig

Jag är fattig som en kyrkråtta, räknar ner dagarna tills de är lön. usch va jag inte gillar att ha pengar. inte för att de nu kan finnas någon som gillar d.
När lönen kommer ska de iaf inte köpes något dyrt utan sparas en del. För den 4 Mars börjar massagekursen, inte allt för långt tills dess.


En annan bra grej är att jag sålde min bil i gååår, de va med en tår i ögat när dom åkte i väg. Men de är ju lite roligt att få något nytt också. Så nu är de blocket.se som gäller. :)

Nuuuu ska jag ta en dusch.. de kan ja behöva efter dagens promenad. Seen mysa ner i sängen.

Puss / Elin

En promenad om dagen..

Nu har jag vart duktig i 6 dagar i rad, ej söndag dock. Men alla de andra dagarna har jag gått 1 timme om dagen.
Och jag känner mig mycket piggare och framför allt känner ja mig duktig:)
Ibland kan ja känna alldeles innan ja ska ut att gå att ja ska strunta i att gå så långt men när jag väl kommer i väg så går det bra.
Kan vara för att jag har sällskap av  sara och otto, å mille så klart.

Dom små skabbhundarna har ju fått noskvalster..bara tabletterna kostade några hundralappar. sjukt dyrt.

Nu tror jag att jag ska smyga ut i köket och göra en vanilj,blåbär och hallon smoothie, mums mums.

/ E

Trött dag

guud vilken tråkig dag, jag har städat, målat, gått 1 timme med Mille och  nu håller jag på och tvättar. Min bil startar inte så ja kan inte åka någonstarns och thomas är inte hemma.
Har suttit å kikat i kokboken vi fick i julklapp också så jag ska försöka mig på och göra en kycklingrätt i kväll.


Vi ska byta soffa också, till mig gamla som jag hade innan ja köpte dem vi har nu. En brun med divan, men jag har beställt en ny klädsel så den blir beige i stället. Den ska komma på onsdag,själva klädels men sen står soffan uppe i mamma och pappas stuga så den måste hämtas hem också. Men de är lite konstigt för när mamma va in på Ikea och skulle beställa klädseln så  sa dom att hela "Mysinge"serie hade utgått och inte fanns att beställa varken i butik eller på nätet men när ja gick in på deras hemsida sedan så gick den att beställa och jag har fått en bekräftelse också så nu hopppas jag att den kommer.

Jag vill att det ska hända något, känns som om jag bara slappar bort dagarna .
Jag är hur taggad som helst på att få börja min massagekurs, har fixa massageskiva, massageoljer och en del mer smågrejer. Bara 2 månader kvar nu :D Hoppas bara på att den verkligen blir av. Dom skulle höra av sig om närmare datum men i Mars är det sagt att den ska börja.Och sen vill jag byta bakgrund och tema här men jag fattar verkligen inte hur man gör? ? blir bara irriterad när jag sitter å försöker och de inte går.


/ Elin