Taco & Fotboll

Nu åkte Thomas precis i väg till jobbet igen, han har vart hem och ätit lunch.. jag har lagat GI-omelett :P De va helt OK sa han till och med.. Så ikväll blir de färsfyllda paprikor. Mums. 
Till frukost åt jag fil med solroskärnor, linfrön och så va de nå mer frön och ett kokt ägg. Sen efter frukosten tog jag en promenad till Willys och handla lite mer nyttig mat.

Ikväll ska jag äntligen få se Sex and the city filmen med Carro också . Väntar på att hon ska höra av sig och säga att vi ska boka biljetter.

Igår så va de en riktig slapp dag. Tror vi sov till elva tiden å sen låg vi på soffan nån timme. Thomas va ju bakis så han hade nog kunnat sovit bort hela dagen om de inte va för att ja va så rastlös. Så då åkte vi och hälsa på Sofie och när Simon kom hem så ville han ha tacos så då åkte killarna å handla och sen åkte vi till Rosie och där va vi 8 stycken som åt tacos till slut :)
När vi hade ätit så åkte jag och thomas hem till Kim och kollade på fotboll..

Nuuu väntar jag på att posten ska komma, så ja kanske få mitt löshår idag:)

/E


Massa bilder!

Här kommer massa bilder från Midsommar, Midsommardan och Golfrundan .. haha!

Midsommarafton:
       

Midommardagen:
Uppstylad ;)
     

Och Golfrundan till slut, kolla in min stil ;) haha!

  HAHA.. innebandy ?
       

/E


Hoj!

Sluta jobbet 2 idag och åkte in på Telia för att skriva avtal för v.28 Sen hem oh sov lite middag.. När jag vakna så åkte thomas och jag och handla mat, har ätit tacos nyss. Nu snart ska vi se film som vi hyrt.


Har beställt löshår idag också.. 1-3 dagars leverans stod de så nästa mån eller tisda borde de komma. Hoppas de passar med min färg..

Imon är de jobb som gäller, hela fem timmar men sen är de semester en vecka efter de som gäller :)

/E

GI

Nu har jag och Jessica kommit på att vi ska börja med GI-mat. Vi ska smygstarta lite nu under semsterna, så nu får vi fuska lite men sen när vi börjar jobba vecka 32 igen så ska vi köra till punkt och pricka och även köpa gymkort. Så nu hoppas jag verkligen att de blir som vi planerat hehe.

Idag efter jobbet ska jag och Thomas åka in och shoppa. Ska kolla in på Ginas hemsidan nu och se om de har kommit in nå nytt snyggt.

/E

Inge mer slit

Idag va de jobb först som vanligt som gällde, har haft fullt upp hela dagen. Men de är skönt när man har något för sig hela tiden för då går tiden undan.
Efter jobbet åkte jag till Storvik till mamma och pappa. Käkade kycklingsallad och sen klippte mamma mitt hår, nu har jag kort hår hihi. Men de va behövligt, va så himla slitet så känns skönt att de är fräsch nu:) Men de är kort men jag vänjer mig nog och om inte annat så växer de ju ut igen!

När jag kom hem så tog jag digitalkameran för att åka till Ica och byta och de fick jag idag :) Men va tvungen å ha kartongen med så fick åka hem och hämta den.. ja försökta förklara att ja kunde ju ta bara en ny digitalkamera utan kartong så kunde de behålla de sladdarna och min gamla kamera men ne de gick inte sa han ... haha ..vilket de borde ha gjort tcker ja =)
Men nu har vi iaf en ny kamera så får vi hoppas på att den är bättre.

Snart är de semester ;)

Hanssons

Idag har jag och mamma lunchat på Hanssons. Vart som vanligt en bakad potatis med räkröra, så himlans gott. Nu sitter jag här i stället och är proppmätt. Känns som jag ätit för en vecka framöver.

Skulle ha vart hem till Storvik ikväll och klippt mig men eftersom vi sammåker så får de bli en annan dag.
Ska hem och ta de lungt som vanligt tror jag, är ju så himla slut efter jobbet. Så är de jämt varje mån och tis men sen när de börjar närma sig helgen så blir man piggare! :)

Ska försöka hinna med att gå på bio och se sex and the city  i veckan också, nån som har en biobiljett ? ;)

/E

2:dra inlägget

Nu är de bokat, den 17 Juli klockan 11.00 har vi tatueringstid.. eller jag ska ju börja så :)

Snart slutar jag, skönt. Ska åka iväg med kameran när jag kommer hem å sen ta en promenad och efter de bara kolla på tv tror jag. Ha vart så himla trött hela dagen.

Tror att jag kommer få makaroner med pesto och korv när jag kommer hem av min älskling.. mmmm.hihi

/E

Lax & Potatis

Har precis haft lunch, hade med mig lax och potatis som jag åt igår kväll men de var inte alls nå gått och värma upp de. Bara lukten av fisk gör att jag skulle kunna spy. Blä..

Var i väg och köpte några körsbär i stället.
Nu sitter vi och väntar på att vi ska få lönespc. eller jag kanske inte ens får någon hehe. De visar sig..
Sen ska Jessica ringa så ska vi få pris på våra tatueringar och försöka boka in en tid.
Kanske till och med blir nästa vecka om vi har tur.

/E

Golfrunda

Vi var iväg till Ica tidigare för att lämna in vår digitalkamera för de kommer in massa smuts innanför displayen.. men de kunde inte hjälpa oss för de visste inte hur man gjorde med "sånna där billiga saker" sa tanten. Om dom lämnar in dom eller byter ut dem på en gång.. Billiga å billiga .. en digital kamera som är köpt på en mataffär lär väl vara en av de dyraste sakerna de säljer :D  Så vi lär åka dit i mon och prata med nån annan som har mer koll. Så bara för de kan jag inte lägga in nå bilder nu.. vi har tagit ur minneskortet och allt ligger i bilen så orkar inte hämta.


När vi kom hem från ica så lagade jag iordning lax och potatis å en god sallad. Mumms.. Har knappt ätit något idag. Vaknade vid tolv tiden å käkade en torr macka då och sen åkte Thomas och jag iväg och hämtade upp Kim och sen vidare till golfbanan och mötte upp Simon och Sofie där. Vi slog några bollar där inne ... va de nu heter haha. Sen gick vi en runda.. jag och Sofie spela inget utan va mest med för att känna på banan lite ;P haha eller för att få lite motion eller nått. Men nästa gång ska vi vara med också :) Får se hur de går...
När killarna hade spelat klart så tog vi bilen och åkte hela lång vägen över vägen till trebo grillen.. Tror jag att de heter. Och där vart de en glass å lite minigolf. Och de tänker ja inte berätta hur de gick.

Har tagit massa bilder som jag vill få in på datorn men de får bli imon kanske då.
Imon blir de jobb igen .. nu jobbar jag mån-fre i hofors å sen på lördag på Teliabutiken. Sen har jag semester 1 vecka.. wihoo! Har förövrig betalat in pengar till stugan vi ska hyra i GBG idag så nu är de klart :) Lääängtar!

Imon ska jag och Jessica ringa och kolla hur de ser ut med tatueringstider också ;)

/E

Midsommardan

Jajjemen, deö är idag de! Pigg som en lärka är jag .. inte ett dugg bakis. Så himla skönt, men å andra sidan var ja ju knapptpåverkad i går heller.. drack 1 vin och 5 cider men de var på så pass lång tid så jag märkte inte av de. Andra bullar blir de möjligen i kväll då vi ska till hammarby.. årlig tradition nästan.

Dagen igår var iaf bra, började med att vi åkte båt ut till stugan i Årsunda och där åt vi och åt och åt och så lekte vi lite där emellan och gick tipsrunda. Drack lite gjorde vi också :) Sen åkte vi vidare med båt till Strandbaden och där var de väl ingen höjdare  kan jag erkänna men vi träffa en heldel mysiga människor. Mysigt med båt sådär.
Vi knäppte en del bilder men de kommer upp en annan dag.

Thomas och jag vaknade halv tolv idag, då tog vi en promenad till Ica å sen blev de donken mat, jag köpte 2 "snack wraps" men fick bara i mig en och ja blev tokmätt, de tog emot att gå hela lååååånga vägen hem sen kan jag lova.
Nu ska jag snart börja ladda om för i kväll .. in i duschen och sen styla om mig. Måste hämta lite tvätt om en stund också som förhoppningsvis hinner torka så jag kan ha nått av de ikväll..

Tack för en trevlig midsommar !
/E

Kortdag

Idag jobbade vi bara till 1, himlans skönt kan jag lova. När jag kom hem så va ja ner på Teliabutiken för att skriva på papper men de hade inte fått papperen så då kika jag lite på lindex å kicki å senvidare till willys för att handla lite sprite och hallon som jag ska blanda vindrinkar med imon. Jag kan lova att de va mycket folk på affären!

Sen när jag kom hem så somnade jag isängen..sov i en timme iaf tills thomas kom hem och väckte mig. Anna och Ludde kom också och så letade vi husvagn/stuga för i sommar i Göteborg. Vi hittade iaf en mysig stuga till slut så jag har ringt och bokat den nu till vecka 29. Kalas bra de :) Nu har man något att se fram emot.


/E

Vin & Cider

Va precis på systemet och shoppa till helgen.. Köpte nya x-cidern. Hoppas på att den är god. Är sugen på att ta en nu men njae de skulle nog inte gillas :)

Jag har så himla ont i ryggen idag, måste ha sovit på något konstigt vis inatt eller nå. När jag sträckte på mig i morse så vart de värsta knaket i ryggen och så kändes de som att de var något som hoppade "tillbaka". Kenpigt..

Ikväll blir de fotboll ;)

/E

Ingen fotboll haha

När jag kom hem från jobbet slängde jag ihop makaroner och pastasås å sen kom Frida hit och vi började knata bort ot J-vallen där jag tog för givet att de skulle spela men Nee. Så då sa Frida att de säkert va på bessemer så då knata vi vidare dit.. Men Nee inte de heller. Haha så sen orka vi inte leta mera..vi tänkte visserligen gå till norrsätra också för de va de sista stället vi kunde komma på men de var tur vi inte gick dit eftersom de spelade i bj. Men vi fick oss en riktigt skönt och nyttig promenad iaf haha!

Nu ska jag springa genom duschen å sen sova lite.

/ E


Fotboll

Kul att ja nyss skrev ett inlägg som försvann!? Så nu har jag inte sån stor lust att skriva så mycket mera ...

Ska iaf hem efterjobbet å slänga i mig lite mat å sen ska jag och Frida gå och kolla på Thomas när han spelar fotbollsmatch..

Skönt att veta att vi bara jobbar en heldag till å sen till klockan 1 på torsdag å sen har vi långledig :)

Idag åkte Mille med mamma upp till stugan också.. kommer bli tomt hemma när lillgrisen är borta men han har de ju bättre där över midsommar när vi inte kommer vara hemma så mycket iaf.

/E 

Måndag

Jobba,jobba,jobba... De är vad jag gjort idag. Har vart en riktigt bra dag försäljningsmessigt. Annars så har jag ont i huve nu och vill mest hem och äta mat =)
Ska nog laga lasange ikväll.. Om jag orkar.

Sen ska jag nog bara slappa i soffan och kolla på tv hela kvällen.
Nu fick jag lite jobb att göra med Centrex så kanske skriver senare.

/E

Gävle

Idag har ja och thomas vart i Gävle och shoppat och käkat på Nian.
Började inte så bra, när vi åkte in i parkeringshuset på nian så får man ju en bljett som man sen skaanvända sen när man åker ut.. men när ja skulle parkera så slänger ja upp den på instrumentbrädan i bilen men då gled den ner fram bakom rutan å försvann. Så var vi tvungen och ringa på nån hjälptelefon där.. och då ville de att vi sskulle köpa en ny biljet för90 kronor.. men som tur var så kom de en kille från carpark och släppte ut oss. Så fick vi åka in en gång till å få en ny biljett ;) hehe !
Jag hittade iaf 2 kjolar och 1 klänning.. alla är blommiga :) Så söta. Klänningen ska jag ha på midsommar tänkte jag.

Imon blir de jobb igen då, men skönt med kort vecka. Sen  jobbar jag 1 vecka till å sen semester i 1 vecka, jobb 1 vecka å sen 3 veckor semester igen. Kalas!
Hoppas de blir en riktigt solig sommar !


Nu sova. Natti
/ E

TT fest

Igår började dagen med att jobba 4 timmar. Sen blev vi bjudna på lunch från Hanssons.. Bakad potatis med räkröra så klart. Igen..2 dagar i rad (:
Sen  va de tänkt att vi skulle gå i väg och spela minigolf men då började de regna .. tyvärr ;P

Så jag och madde gick hem till henne och satt som 2 potatisar i soffan i ca 4 timmar å bara slappade, vi gjorde ett ryck och platta och tuppera håret. Men sen intog vi soffan igen. Jag va så himla trött så hade bara lust att åka hem men sen kom Gabbe och hämta upp oss och så åkte vi vidare till Kicki i bagghyttan där de var TT fest. Vi drack xider och åt god mat och sen lekte vi lekar och på de vart de efterrätt.. inte lite heller. Å sen ut igen för att köra lite fyrhjuling.. hur kul som helst. ! (: Ja körde och madde satt bakom och blåhöll sig.. hihi. Efter de så vart de en omgång kubb och mitt lag vann! Sen blev knotten och myggen för jobbiga så då begav vi oss hemmåt. Hemma vart de sängen på en gång eftersom jag skulle upp och jobba idag.

Efter jobbet vill jag se fotboll, nån som också är sugen.. isf hör av er.

/ E

Syn

Då va första dagen av resten av sitt liv avklarad då.. nedåå haha!:)
Hemma från jobbet nu iaf.. har nyss mummsat i mig en supergod thekaka. Ska nog inte göra så mycket mera i kväll än att ta de lungt på sofflocket..
Som igår i princip och alla andra kvällar :)
Igår efter jobbet gick ja över till Frida iaf och hälsa på, Josse va ju också där så vi snacka massa skit och kolla på Frysna män, åt lite godis och chips.

Mamma ringde nyss och hon ska fixa tid hos optikern åt oss, jag kisar hela tiden så de är väl dags för brillor. Kan inte kolla på tv eller köra bil utan att kisa så och mina gammla brillor är inge vidare snygga och sen är dem flera år gamla.

/ E

Nygammalt

Nu sitter man på Verre igen då.. TT. Allt är väl som vanligt här, lite nytt folk bara. Men men ...
Jag har iaf en trygghet och snart en fast lön igen. Mår redan bättre.. känner mej lugn och slipper känna stressen över akassa och jobb osv.
Fast jag kommer sakna de på butiken :/ Men men eftersom förutsättningarna för att stämpla är värdelösa såå får de bli så hära.

Kommer ju även att få 3 veckor ledigt i sommar så bara de är guld värt.


/ E

Mormor & Morfar

Nu regnar de igen ute.. trööök!

Idag har jag umgåts med min mormor och morfar hela dagen.. de kom hit vid halv elva och då fick de massage av mig. Sen åkte vi i väg och käkade på american.. som  jag har tjatat efter denna buffè. Efter mycket mat så va vi in på lindex å kappahl och mormor shoppade loss. Sen på de en sväng till Willys för att köpa hårfärg, just den hår färgen fanns bara där hihi. Jag köpte även blåblondering som ja ska göra slingor med sen, tänkte ja.. får se om håret sitter kvar sen eller om man kan sopa i hop de på golvet :S :D
Efter shoppingturen åkte vi tilbaka hem hit och käka glass och drack kaffe..så magen står rakt ut nu kan jag lova. Jag har även fått med mig jordgubbar av mormor.. De kan bli så att de blir min kvällsmat ;)

/Elin


!!

Åt helvete med allt! nästan allt..

Flurry

Snart kommer mamma och pappa och hämtar upp mig, ja ska följa med in till Gävle och hämta hem deras nya bil .. Volvo xc70 tror ja de är. Mamma och jag ska svänga in på Ikea på vägen hem också, hon skulle köpa lampor och jag hittar säkert nån bra å ha sak :)

Löshåret vart bara kattlåda iaf.. vart rätt ljust men vart mest som tuggummi och inte alls någon kvalite på de så de åker nog i soporna.
Är ju dem som tror att jag har löshår i redan såå ja kanske inte behöver de endå :)  Mitt hår har faktiskt växt rätt snabbt. Ska bara försöka se till å få lite bättre kvalite på de.

/ E

Äntligen

Äntligen går de att uppdatera här igen (:

Helgen har varit slappare än nånsin.. Vi har solat och badat varje dag.. och mer än så har vi inte gjort typ. Vi har haft nya digital kameran med oss så jag tänkte ja skulle slänga in några bilder..

donkenmat på vägen upp, jajjemen       

Idag har jag hunnit med en del, började med att jag ställde klockan på tjugo över åtta för att gå upp och besiktiga mamma och pappas bil. Där jag fick sitta och vänta i en timme men den gick igenom iaf. Sen på affärn för att köpa blondering till löshåret som jag har fått för mig att färga :) Å så åkte jag hem och åt frukost.. tänkte sola lite på balkongen men de blåste så hemsk så jag åkte in en sväng till valbo och fick med mig en hel del grejer hem. Skorna som ja letade efter i sthlm stod där som sänt från ovan.. ett par kvar, storlek 36. Hur ofta händer de ?   Ja hitta en lampa på hemtex, linne och skärp på gina och ett armband och litesmåplock på hm.

För övrigt så är de dom vanliga tankarna som snurrar i huve hela tiden... Jag blir galen på mig själv och på att jag tänker för mycket. Har till och med börjat tänka på ett nyttgammalt alternativ nu.. Ja mår inte bra som de är nu iaf. Hatar att inte veta. Vi får se va som händer..

/ E

Nu

Har precis kommit hem från jobbet... slutade med att vi hade över 30 grader inne i butiken.

Nu väntar vi på att pappa å bror ska komma och hämta upp oss å sen blir de donken å sen far vi till landet. (:

Hoppas på att Indrapindra kommer hem snart så hon kan följa med också .. annars blir de Ante som får bo här å vara kattvakt.

/ E 

29,4 GRADER HETT

Håller på å dör för de är så varmt.. vi har 29,4 grader varmt i butiken ! Kunderna orkar inte handla för de är för varmt och vi har ont i huve och kan inte tänka klart... BRA.

Slutar halv fem iaf och då bär de av till stugan. (:

Ska bli brun i helgen ;)

/ E


Onsdag

Imorgon åker vi till landet.. Blir borta tills på söndag. Jag ska bara slappa, sola och äta gott. De är första lördan jag är ledig på tre veckor nu..

Idag skulle jag vart ledig också .. hade lovat att besiktiga bilen åt mamma å pappa och även jobba på mammas jobb,  hade ställt klockan på tjugo över åtta och fem i halv ringer jobbet å vill att jag jobbar öppning till stängning..  Men de är ju skönt att få jobba. Men drygt när de är oplanderat. Blir nog jobb både i dag och i mon som de lät. Och de är bra :) Jag är iaf så himla solbränd sen igår så jag kan inte vara i solen nu på nån dag. Tills på fredag går de nog att broncha lite mer.

Ihelgen då .. helgen som var vart de jobb och sen utgång på lördag med carro och hanna. Tror vi besökte varenda pub i sandviken gånger 2 innan vi till slut gick till krogen som alltid är värdelöst. Ska nog sluta gå ut på krogen å bara gå ut på nån ub i stället..
Som vanligt laddade vi upp med singstar.

Fick tillbaka på skatten igår också, ska läggas undan till en utomlandsresa ;)

/ E