Rubrik

Vart tar dagarna vägen ?
Man jobbar ju bort livet för sjutton men de är de snart slut med för ett tag iaf. Hoppas på att de löser sig ganska snabbt, hopppas hopppas hoppas, håller alla mina 2 tummar!
Då kanske man får jobba bort dagarna med något som man tycker är roligt iaf.

Kan snön gå bort nån gång så man kan få lite vårkänslor igen och kanske sätta på sommardäcken på bilen så den blir snygg! Eller jaah, de är ju en stor bula på bilen efter killen på grannparkeringen var "lite ofokuserad" men den 1 april ska den in på lagning. I 7-9 dagar..hur kan de ta sån tid ? MEN, jag får ju ersättning under tiden den är på lagning, håll i er nu .. 25 kr / dag haha !

Nu sussa! Natti.

Älskar min Thomas.

Yepp

va ett tag sen ja skrev.. vet inte riktigt va ja ska skriva nu heller!

Har inte gjort så myckt i påsk, thomas fyllde år i lördags så vi hade massa släkt här på kalas å sen vart de fest och utgång på kvällen. Carro kom hit en sväng vilket va trvligt :)

igår så gick hela dagen bort till å vara sjukt bakis.. så jobbigt.
Och idag har madde vart här en sväng så vi utbytte lite tjänster (massage alltså :) sen va ja även över till storvik och massera mamma och pappa. Hitta massa mysiga knutar hehe.

Nu väntar ja bara på att wallander ska börja, tror inte ja har sett den här filmen tidigare.

// Elin

Melodifestivalen

I fredags va ja och mina bilkompisar ner till sthlm på genrepet av melodifestivalen. :) Hade först ingen lust alls att åka men när vi väl kom ner till sthlm så kändes de som att ja gjorde rätt i att följa med. Va iaf helt okej, ingen låt som ja tyckte va så där spc bra.. men de va kul att se dem artisterna live. Och spc BJÖÖÖRN ;)

I går så va jag och mamma in och handlade i hemlingby .. vi var på hemtex and more å gud va mycket fint de fanns. Skulle kunnat handla för flera tusen tror ja. Men nån måtta måste de ju vara så jag köpte nya gardiner till vardagsrummet.. jätte bra vart de.och sen köpte jag jätte gulliga äggkoppar :)

Vi var även in på valbo så nu har jag köpt present till thomas tills han fyller år:) på lördag. Hitta ingenting å mig själv ..ja som ville ha nån fin tröja.

På kvällen kom iaf jossan över och vi käka chip och kollade påmelodifestivalen.. va lite roligt när man visste va som skulle hända hela tiden!
De va skoj å träffa jossan också , kul att vi inte träffas på länge å så när vi träffas så har vi massor att prata om endå :)

Sen idag har jag och thomas vart över till storvik och jag har masserat mamma, pappa och bror. :)
Nu ska ja kolla om de är nått bra påtv.

Och nu har ja bestämt mig iaf och tills på fredag ska ja bestämma om ja ska eller inte ska.. men de lutar verkligen åt att ja ska..

Massage?

Nu har jag gått klart min massagekurs och fått min nya massagebänk!! Gud va bra de känns.

Har 3 massager redan på lördan :)
Massage,någon annan? :)

HEJ!

Idag har vart en riktig slappdag, vi städade lägenheten i morse och efter de så har vi legat i soffan i några timmar å bara myst å kollat på tv. Nu har vi nyss vart på affär och thomas har tippat och ja köpte tiolotter:) vann dock bara 10 kr.


Till dig, de är inte bara du som mår dåligt.. de finns flera människor än dig.
Och hur vore de om du bjöd till lite också.


Nu ska ja gå ut en promenad med Mille sen ikväll ska vi äta färsk pasta och köttfärsås.. blir ju en annan del av köping och wallander i kväll också.

Lördag

Idag har vart en BRA dag :)

I morse vaknade jag ca halv åtta och var klarvaken, typiskt när de är helg.. men ja lyckades somna om efter ett tag och fick sova nån timme till. Sen så gick vi upp och åt frukost och sedan hoppa in i duschen. Thomas pappa fyllde 50 idag så vi har vart dit och grattat han och träffat släkten.. å thomas söta lillasyster Ida, ja tror ja vart hennes favorit idag:)

Efter kalaset så åkte vi och hämta ludde och anna,in till gävle och käkade på church streeet.. äckligt goood mat!!! vi köpte även med oss glass, hallon , grädde, kolasås och chokladsås med oss hem .. som pricken över i :et till melodifestivalen.
Synd att fel låtar gick vidare, varför gick inte OLAAAA vidare ?
Inte lika kul att åka ner till globen nu ju...

När anna och ludde gick hem så masserade ja thomas så nu ligger han å sover, elva på en lördakväll.. de har nog aldrig förut hänt thomas persson hehe ;p Jag är tillå med uppe längre än han idag..kors i taket.

Nu ska ja kolla vidare på filmen på 4:an .. tror de heter Att bli av med en kille på 10 dagar lr nått sånt. Sen ska ja också gå och sova så jag är pigg i morgon.

Puss / E

ÅÅÅÅÅÅHHH!

VA JA VERKLIGEN HATAR ALLT NU !!

ALLT ÄR SKIT, ja har så mycket hat som ja bara vill skrika ut, men till vilken nytta ? inget skulle göra någon skillnad!! Jag har redan sagt va ja tycker, vilket inte gjorde någon skillnad mer än att man får lite extra skit.


Ja vill bara börja grina hela tiden känns de som.. är de rätt att man ska må på de viset pga den här jävla skiten!?!?!?


Tack och lov att ja går massagekursen iaf.. har även beställt en ny massagebänk idag så nästa tisdag får ja den. Så nu behövs de lite försökskaniner, någon frivillig ? :)


Nu ska ja deppa vidare..

Tuuur att Thomas, Mamma & Pappa finns och stället upp.