Jag ska anta en utmaning ;P

Tre saker..  

Tre saker jag inte kan vara utan: Familjen, vänner och  djuren. 

Tre saker jag ångrar: Att ja permanenta håret (värdsligt :p), att jag sluta med innebandyn, att jag slösa bort 2 år på en idiot.

Tre saker som gör mig glad: Åka skoter, Överraskningar, Bra löner (bara för att ja får det den här månaden:)

Tre saker som gör mig arg: Orättvisa, våran finska granne, saker som händer på jobbet som inte bör hända.

Tre människor jag beundrar: Finns flera än tre..

Tre saker jag skulle vilja göra: Köpa hus, åka utomlands och nått mer :p

Tre maträtter eller ingredienser jag gillar i köket:  Brieost, tacos, sushi

Tre tv-program jag ser: Ensam mamma söker, Greys och Desperate housewife.

Tre saker på önskelistan:  En symaskin,  smink och kanske ett tandsmycke..



Nu utmanar jag; sophy,blogg.se  www.metrobloggen.se/livetenligtanna busmaddiz.blogg.se  kippis.blogg.se

Skoterkort

Jaaa nu har vi skoterkort, fick köra upp på fyrhjuling idag. Gissa om de va skoj?;)
Så grattis till mig å thomas :)

Efter uppkörningen i rörberg så vart de racing till jernvallen för at bowla med jobbet.. gick inge vidare men de är skoj att boowla. sen vart de mat på Klaras och nu ligger jag och jäser  i sängen.

Löning snaaart.. blir nog kanske lite shopping i helgen. Fick lönespc. idag och den vaaa fiiiiiiin ;)


Kul att få många kommentarer men ja blir så nyfiken när ni inte skriver namn :)

/E

TÄVLING


Heey, preciiiis ätit ett ägg! Ägg är bra att äta efter träning för de är  "minus" kalorier:) Men de är mindre gott att bara äta ett ägg.. Men men..

Jessica och jag har satt upp en tävling.. till och med den 19 december så ska vi tävla vem som går ner mest i vikt! Tro inet att vi ska gå ner 10 kg nu eller nått utan de handlar om 1-3 kg var. Den som vinner blir bjuden av den andra på antingen middag eller bio. Så nu är de KRIG... nedå vi peppar varann faktikst. Men så klart man vill vinna;)
Så hejja på mig nu!!

Imon är de uppskrivning för skoterkortet å jag är nervös men enligt alla andra så behöver man inte vara de ?! men tänk om ja inte klarar de.. va less ja kommer bli då.


Tack för kommentarerna av min nya hårfärg. Alltid roligt att höra vad andra tycker :)

/E


BILD PÅ HÅRET

Här kommer några

bilder på mina nya hårfärg, vet inte om det syns så bra på kort. Men det är iaf mohognyrött:)
Jag har fått för mig att jag ser ut som Bree i desperate housewife på korten! haha. hemskt.







Igår va vi ut och käkade på Church street, jag, thomas, carro, daniel, sara och marcus. Tok gott som alltid.. Åt som vanligt breast of chicken. Man kan ju inte bryta en tradition. Efter vi var mätta och belåtna så åkte vi hem till sara och marcus och spela buzz och sjöng sing star men det varade inte allt för länge för husvärden klaga på att vi spelade för högt :/ Synd för jag var på hugget och hann ta några rekord iaf. Kan bero på att jag bara hade druckigt 2 cider. Annars när jag dricker så är jag och sångrösten inte nån bra kombination;)

Nu ska jag mysa ner mig med Indra och läsa min  kära bok, Mannen som kan prata med hundar, Cesar Millan. Det är en riktigt bra bok, så mycket som stämmer. Och som hundar tänker så fungerar vi människor också om man tänker efter. Väldigt intressant och jag kan rekommenadera att ni läser den. Spc om man är rädd eller ovan med hundar eller behöver hjälp med sin hund. Eller ne Alla borde läsa den:P
Nu vart de mycket. Så nu avrundar jag det här inlägget.

/E


CHURCH STREET

Sitter och väntar på att Thomas ska komam hem så vi kan åka in till Gävle. Vi ska ut å käka på church street. Igen;) känns som vi är där rätt ofta..

Jag vart riktigt nöjd med min nya hårfärg;)
kanske kommer en bild om ja får till nån bra

 /E

MAHOGNY

Yes, har nyss vart och tränat och shoppat loss på ÖB.
Sjukt skönt att träna och nu har jag coh jessica satt upp ett mål. Men de kommer jag inte skriva ut här utan de ska vi vara lite hemliga med. Men nu har vi något att sikta mot iaf. Hoppas vi håller detta nu bara ;)

Shoppade massa ljus och burkar, tvättmedel, sköljmedel å annat tramms på Öb. Svängde in på coop och köpte en toning som jag sitter med i håret nu. Får se hur detta slutar.. blir nog snyggt tror jag :)

Får se vad som sker i kväll nu då, parmiddag är det bestämmt men så mycket mer än så vet jag ej. Får se om vi går ut och äter eller om vi blir hemma hos nån av oss. Blir nog trelivgt. jag har inhandlat några xider chili/mandarin som jag redan har börjat tråna efter.


GRATTIS CAROLINA!!


// E

SKOTER

Jag har köpt en alldeles egen SKOTER ;)
Nu vill jag har SNÖ! :)

Har uppskrivning och uppkörning för skoterkurs nästa vecka(:

/E

FUNGERANDE DATOR

Igår när jag skulle blogga.. ja jag skulle vara duktig och blogga och lägga ut bilder till å med efter önskemål. Men då fungerade ingen av våra datorer.. den ena gick nte att starta.. eller den start men stängde av sig efter ca 3 sek. Och det var inte batteri? Och den andra fungerade inte internet på och dem va allmänt seg. Ja blir tokig när tekniska saker in fungerar..så jag la ner energi på de hela kvällen och försökte få i gång iaf en av dem men lyckades inte. Men idag då fungerar den som inte ens gick att få i gång i går??  Hur ?

Vi har nyss kommit hem från skoterkurs.. och nästa vecka är de uppskrivning och uppkörning :)

Men här kommer iaf lite bilder:

    


Har massa fina gamla saker som ja fick av mamma och mormor som jag ska visa sen när ja fått upp hyllan å fått allt på plats :)

/E

NYA GARDINER

Som ni vet och såg på bilderna som jag la in sist så hade ju mina kära pojkvän mätt fel när jag skulle sy gardiner.. och de där har jag stört mig så mycket på satt nu har jag sytt upp nya! Och de nya vart mycket mycket finare också:) Vilket tur jag har va?
Plus att igår när jag var hemma hos mormor  (vi var där och fira morfar för han fyller samt att de var farsdag) så tog hon fram ett jätte gammalt silverfat som jag fick. sen fråga jag mamma om inte hon hade några gamla fina saker jag kunde få.. så när vi sen kom hem till storvik så gick vi igenom hela källaren och hitta massa fint!! En fin hylla som ska sättas upp i köket imon ..eller när thomas får tid.

Å ja vet att ja blivit utmanad av både Anna och Sofie men jag är så slööö så jag antar inte utmaningarna ännuu...  men kanske om nån dag ;)

På torsdag ska jag och pappa åka och kolla på en skoter åt mig;) hihi Hoppas på att den är bra för då blir jag skoterägare ;)

/E

BLOGGTORKA

USCH, jag är BAKIS!!
va jobbfest i går.. började hemma hos Sofi där vi stylade oss och åt ost å kex och drack. Sen vidare till jobbet där de va full fart och då va klcokan bara 6 så närvi hade ätit och lekt lite så spårade de ordentligt för vissa :D Men vi andra fick ju oss en himla massa skratt. Fast stundvis så skämdes jag för andra. Hemskt hur vissa beter sig när dom druckigt. 

Kvart över elva så tog jag, Matte och Mårten bussen till sandviken och gick ut på Kharma.. satt å prata och hade allmänt trevligt å dansa lite. Och att inte förglömma.. drack massor. :S Därav anlednignen till att ja mår som ja gör idag. 
Men ja va duktig och gick upp till elva å åkte med mamma och mormor till valbo och där har vi vart i 3-4 timmar!! Å ändå så hittade vi inte spc mycket. Lite julklappar typ :)

Ikväll ska jag , Sara och Carro ut och äta. Tror det blir palaya:) Mumms. Så får vi se vad vi hittar på sen. 

// E 

DUKTIG TYRAN

Gud vad jag har vart duktig nu..jag hatar toaletter. Men nu har jag städat våran.. plocka ut alla grejer och skura både golv och väggar. SÅ nu är det skinande rent. De behövdes.. Thomas trodde ja hade slagit i huve.. jag har aldrig städat våran toa tidiagre utan de har han fått gjort ;p Nog för att jag håll på att spy där ett tag men de gick och nu är de klart :)
Nu behöver vi en ny badrumsmatta bara.. pricken över i:et.

Annars så har helgen bjudit på massa vin och cider. Började i fredags när vi bjöd hit Simon och Sofie. Vi käkade tacos och drack vin å sen spelade vi sing star. Så klart :) Trevligt trevligt!
Vaknade på lördag och åkte in till valbo med Kim och Jossan. Jag shoppade några tröjor och en klänning till kvällen.
Sen åkte vi hem till Kim och drack å spela sing star, igen! Efter mycket dricka och sjungande gick jag thomas sudden och sara ut på krogen. Sprang mest rund rund som vanligt men det var helt okej.


Idag har jag inte gjort allt för mycket. klämt i mig donkenmat och sen har mamma och pappa vart här och fikat.
Jag har vart ute med Mille och busat i snön.. han älskar snön och springer så slemmet bara flyger runt han. Mysig hund så där han ;) haha.

/E