ARG

Jag är arg, ja tror ja måste gå å få hjälp med att lära mig att sluta vara arg på saker så länge.
Men suck. Vi hade tävling på jobbet, den som sålde flest bredband på en månad. Vi var några stycken som låg på 2 stycken / var sen så hade jag en återkomst på ett abg så då sa jag att får ja in den vinner väl ja, right? Ja sa vår coach då. Så fick jag in det men då vann jag iaf inte för Tina som jobbar halvtid vann. Inte för att jag missunnar henne att vinna det men Nicklas sa att det var FLEST bredband / månad som vinner.. och han sa även att får ja in ett till så vinner jag.
Om de nu hade vart en biobiljett som pris så hade de väl inte vart hela världen men nu va de 500 kr !!! SUCK! Blir så trött på han så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Nu vet ja att jag kommer gå och irritera mig på det hära över helgen också.

Madde grjode sin sista dag på jobbet idag också.. tråkigt!! Vem ska jag nu dryga mig på ;P ??
Men hoppas de går bra för henne!! Lycka till å vi får styra upp nått framöver så vi ses endå!

Tror jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sen leta på lite slappa kläder. Tror det blir tacos och cider i kväll med Mattias och Mathilda.
Imon ska vi hem till Kim och hans brud och dricka å sen tror jag det blir krogen! :)

/E

JAG SER DE SNÖAR





Det snöar ute.. eller regnsnöar :/ Jag vill ha massa vit fin snöööö!

Har nyss vart och tränat och det gick kanon. Känns som att man är tillbaka i träningsform efter förkylningen igen. Nu är jag taggat på att träna igen. Känns bra.
LIgger med hårfärg i huvet nu.. mellanbrunt. Får se hur det ser ut när det blir klart. Hoppas de passar bra till mina lockar.


Undra vad som händer i mon då. . inga planer än så länge. Thomas och jag kom å  tänka på en sak vi skulle kunna göra men det återstår å se om d blir så ....



BILDER

Till å börja med, va bra att alla verkar vara nöjda med förstorningen av texten ;)

Om en timme ska ja i väg och träna med Jessica.. wee!!

Här kommer lite bilder på mina egen sydda gardiner ;p Efter mycket tjat. :)
Ni kan ju undvika att kolla på "skarven" som för övrigt är THOMAS fel. Sen tycker ja det är finare i verkligheten än på bild..
Knepigt..


/E

JAG VANN

Idag har jag pratat med frissan igen och hon erkände att hon gjort fel och ja kommer att få pengar tillbaka. De känns så himla skönt att hon erkände och de kändes på nått sätt som att jag vann! :) Så nu kan jag släppa det, hade gått och tänkt på det hela helgen å irriterat mig men nu är det ur värden.

Jag och Jessika har tränat idag för första gången på två veckor. Himlans skönt att komma igång igen efter förkylningar. Man blir rätt slapp å så är d svårt att komma i gång men nu är vi i gång så nu rullar det nog på:)



ÄR texten stor nog nu åt dig Pappa? :)

/E

NYA GARDINER

Äntligen har jag sytt nya gardiner! vart till sovrummet och vardagsrummet. Hitta inga till köket så de får bli sen.
Vart rätt less när jag skulle sätta upp gardinerna i vardagsrummet vid stora fönstret å så är de typ 20 cm för korta!!
Thomas och jag hade tydligen råkat mätt fel.. inte så lite fel heller !! Men jag fick skarrva lite. Så sen lessna jag och fuska en massa på sista kappan ;P haha. Tålamodet är inte d bästa.

Usch ja har så himla ont i magen . Kan ha och göra med att vi åt pizza till frukost. När ja vakna så va Thomas och Ante sugen på pizza så åkte vi och köpte å sen hem till matttias och mathilda å åt där.
Sen dess har jag vart så himla mätt så har inte ätit nå  mer idag.

Hatar mitt hår! Jag är så himla less på hon som gjorde mitt hår. För jag va in och visa en bild hur jag vlle ha de och fråga om hon kunde göra så och då sa hon JA! Men de vart inte alls som jag ville ha de. Så ringde jag tillbaka till henne så säger hon bara att ja men ja gjorde på de största spolarna jag hade. Jaha men då ska du väl inte lova att de ska bli som på bilden för så kan de ju inte bli med dom spolarna du har använt sa ja.
De hon kan göra för kompensation är att ja får komma tillbaka på torsdag för att permaneta de igen men hon kan intee lova att d bli som på bilden. Vilket hon lovade första gångn!!! Plus att ja då måste klippa mig igen för permanent slter ju. Men då är de ju ingen vits att ha lockigt när man har kort hår liksom? Jag är så arg och besviken! Och känns som hon inte tycker hon gjort nått fel! Ska ringa dit i monoch säga att ja ine kommer på torsdag iaf. Kan ju tycka att hon borde bjuda på nå produkter eller ge en del pengar tillbaka för hon har gjort fel och alla jag prata med och visat bilden för säger att det inte alls är samma!


(Du, om de är till mig du skriver så har jag läst det. Men gör något åt det då ? .... )
/E

HÄRLIGA LÖRDAG

Thomas och jag har nyss vart ute på en promenad till hantverkarbacken, hämtade hem min bil som har stått där sen i går kväll. Himla skönt att komma ut och att jag fick Thomas med mig :)
Igår kväll va vi och firade Simon som fyllde år. Blev bjudna på jättte god tacopaj och j.p. vin. mums mums.


Snart är de dags för att tvätta å städa upp lite här sen ska jag ta ett långt baaad med ansikstmask och hårinpackning.
Sen skah jag åka över till storvik där vi ska fira mamma, igen ;)

Imon ska jag och Thomas in till valbo Igen, måste fortsätta leta tyg. Har kollat på Owes, Ikea och Jysk men de har bara tyget med starka färger eller massa plottriga mönster. Hade hittat ett tyg på Ikea somjag ville ha men så klart va de slut sist jag var in. Och jag vill sy nya gardiner NU. Vill få lite nytt här hemma.

/E

Nytt hår!

Blir ingen bild idag som jag lovat för permanenten tog ur mycket av färgen plus att de ärför krulligt just nu när de är nytt så vill färga de och få de lite mindre affro :P
Sen kanskde jag kan slänga in en bild:)


/E

LÄNGTAR

Idag när vi åkte hem i bilen så satt vi å prata om att man jämt klagar på allt som är dåligt som när man är sjuk t.ex. lr nr när man tycker nått är fel eller att nån gör nått fel lr liknande. Men man säger vädligt sällan att nått är riktikgt bra.. Men när man tänker efter så är ju alltid riktigt bra nu men de är nått man tar för givet. Så ibland behöver man tnka efter hur bra man har det egentligen. :)

Imon jobbar jag bra halvdag också, så himla skönt men sen blir de fullt upp md frissan å sen skoterkursen så kommer nog stupa i sängen när jag kommer hem. Men de ska bli en rolig dag!

Å jag hatar våra grannar, förutom en av dem då. Men en alkisgubbe som bor med sin alkistant å så är ambulansen här var och varannan vecka och hämtar han för att han är så full. Eller så ligger han i trapphuset å åmar sig. ÄCKLIGT, å ja blir livrädd. Sen har vi "trapphusmilitären" , grannen dörr i dörr med oss som klagar på alla andra på både att de luktar rök i trappuppgången å att vi spelar hög musik och även på alkis gubben och när vi stället upp porten för att vädra ut alla rök som han faktikst själv också klagar på så klagar han att porten ska vara stängt!
Men sen d värsta av allt är när hans fruga åker bort så super han själv till som om han inte sett sprit förut och så springer han runt stupfull i tapphuset å knackar på hos oss bl.a. å ska snacka. men eftersom han både sluddrar av allt dricka och bryter på finska så fattar man iaf inget. Ne nog om det! Nästa gång han klagar på oss så har jag allt laddat upp så då får han passa sig! :)


/E

Hualigen!

Fy va less man blir när de är sånt här väder!? Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. Tänk om de kunde komma lite snö iaf:)

Idag har vi fått en ny tävling på jobbet som gör mig skit taggad hihi! Man kan vinna rikspresentkort och presentkort på IKEA bl.a. Å de är ju aaaaaldrig fel så just nu gillar jag mitt jobb och de kommer jag nog göra på fredag när lönen kommer också!

Får se om ja hinner åka in och köpa tyg i mon för jag har fått för mig att jag ska sy gardiner till köket och vardagsrummet. Skoj och göra egna liksom :) Men de måste bli i mon eller på torsdag för ni vet att på onsdag är jag ju upptagen;) Som jag tjatar!



/E

CHURCH STREET

Igår kväll firade firade vi mamma. Dom kom hit vid sex å så satt vi å drack å åt lite tilltugg. Vid åtta tiden åkte vi in til Gävle. Mamma visste fortfarande inte vad vi skulle göra då så vi sa att hon skullle få hoppa bungyjump :D Men när vi kom in i Gävle så sa vi att vi skulle till Chrusch street. De vart en trevlig kväll men Breast of chicken på menyn för  oss alla!

 

   
                                               Kolla in minen på mig när jag ska backa, haha! Den bjuder jag på ;)


Idag har jag inte gjort många knop, jag och Mille va ut på en lång promenad på dagen på ca 1 timme men den tog musten ut mig. När ja kom hem orka ja inte göra nått så jag har legat på sängen å myst med Indra och tittat på tv hela dagen. Skickade ett sms till Thomas att ja va sugn på pizzza, så ringde han sen efter hans match å sa att vi kunde åka hem till Rosie å Mats och äta med dem så sagt och gjort. En god calzone vart det.! Sen visa Sofie mig hur man gör när man ska snygga till bloggen så nu får ni stå ut med att det kommer vara lite olika designer på den tills ja hittar rätt:)


Sovis nu!

/E

HELT SLUT

Ligger i sägen och kollar på Idol..
Är helt slut i både kroppen och huve. Skulle kunna lägga ner huve och somna på en gång! Ska kanske ta och göra det snart också för ja har inte så mycket vettigt för mig.. Thomas är inte hemma å ja hade ingen ork att hitta på något med nån heller.

Va in till Valbo en vända efter jobbet å sprang runt där i nån timme, va in till Josse å prata å. Nä rja väl åkte hem va jag heeelt slut. Ja som tyckte jag va bättre idag men nu känns de som förkylningen verkligen tagit om:/

Imon ska vi fira mamma, hon är jätte nyfiken på vad vi ska göra för något :P men de är en hemlis än så länge :)


Snart är det den 22 oktober! Äntligen ska ja få fixa mitt hår... de behövs!!
/E

Ont i halsen

Ja har ont i halsen och i kroppen.. ja har träningsverk sen igår när jag och Frida spela nintendo wii.. boxningen va sjutk kul :) Men de fick man sota för idag i stället.

Idag har jobbet gått helt okej.. Telia har vart och hälsat på och det var givande.. Blir så taggad när dom går igenom våra mål. Vad vi har klarat och vad vi måste göra osv.. Och sen fick vi en tävling som man kan vinna fin fina priser på.

Ja har vart och hämtat mina nya brillor idag! Tror att jag gillar dom .. men det är så ovant :)

Ne jag har inget vettigt att skriva .. Ja ska ta och gå ut med Mille å sen ska ja kura ner mig i sängen. Är så slööö!

/E

Lista

Höger eller vänsterhänt : Höger
Humör just nu : Less
Är det nått du absolut inte äter: Surströmming!
Kläder just nu : Svarta jeans och en grå oversize tröja
Vad sa du senast:  "Kom får du fiskpinnar" till Indra :p
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, viken skulle du välja? : Vet ej
Längd och vikt: 164 ½ cm, den halva cm är viktig;)  60-61 kg
Hur många kuddar sover du med? : Vi har 4 i sängen, 2  / skalle men använder bara 1 i taget
Favoritväder: Strålande SOL! Oavsett årstid, bara solen skiner så är jag nöjd!
Spelar du nått instrument ? : Luftgitarr ;)
Morgon eller kvällsmänniska ? : Inget av dem ? Älskar att sova ut och älskar att lägga mig tidigt haha.
Spara eller slösa ? : Spara. Den som spar han har.
Vem är viktigast för dej ? : Min familj
Bästa film ? : Dirty dancing
Tror du på liv på andra planeter ? : Ja
Kommer du ihåg din första kärlek ? : Ja, tyvärr haha!
Har du homosexuella vänner ? : Ne,  inte vad jag vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid ? : Ja! Det får vi allt hoppas
Hur många barn vill du ha ? : Två eller Tre
Bio eller promenad ? : Både och, de går ju inte att jämföra..
Snarkar du? : Nej Nej.
Rädd för insekter ? : Är grodor en insekt, isf JA.
Äckligaste insekten ? : Fästingar, spc de äcklen som sätter sig på mina älskade djur.
Bästa bok ? : Minns ej vad den heter (så bra va den) men jag kan berätta va den handla om. Eller jo, En slags kärlek!
Pizza eller hamburgare ? : Max burgare
Städat eller stökigt ?: Städat
Gungar du på stolen ? : Ne
Vill du hoppa Bungy Jump ? : Ja, kanske
Hur många syskon har du ? En stor lillebror :)
Är du rädd för blod ? Ne
Saltar du på maten? På viss mat
Gillar du att sjunga ? : Singstar
Anser du att du är stark ? : Ja
Brukar du sola ? : Det händer
Röker du ? : Nej. USCH!
Snusar du ? : Bara ibland, på jobbet, och när jag festar
Kaffe eller te ? : Kaffe med mjölk

Not fun

Känns som mitt huvud ska sprängas :/ Jag skulle i väg och träna efter jobbet men de vart det inget av .. orka inte laga nå vettig mat heller utan har värmt på 2 pizzabullar. Så ja ska ta en alvedon snart om de inte går över å sen ska jag läsa lite.
Får träna i mon i stället.
Bara detta inte är början på en förkyld. Thomas är förkyld och alla på jobbet har eller är förkylda men jag har klarat mig . peppar peppar!

Vart en dryg dag påjobbet också..blir stressad av bonusen när de inte går nå bra. Men får ta nya tag i mon, då kommer Telianissar och hälsar på också.


I mon har jag och Thomas vart tillsammans i 1 ½ år :) Tänk va tiden går undan.

/E


High school musical on ice

Nu ska vi alldeles strax åka och hämta mattias och mathilda och sen bär det av mot stockholm.
Vi ska både se 1 och 2 av high school. Hoppas på att de är bra, har aldrig vart på nå liknande förut men fick ju en biljett av Thomas när jag fyllde så det ska bli skoj att åka i väg på nått.

Igår va de mystajm här hemma.. Trogna matligan var i farten igen.. jag, frida och josse. Vi försökte laga shurch street mat hemma :D Tyckte vi lyckades rätt bra faktikst.. Vi köpte majskycklingfile, potatisskruvar, sallad, tzatsiki och så gjorde vi kyckligen på samma vis som de gör breast of chicken... Helt klart godkänt för att ha gjort det själva : )
Sen efter maten gick vi hem till frida och jag åjossan slappa medan Frida och Cissi fixa sig för krogen.

Nu kom thomas nu lär ja skynda mig !

/E

Förbrännt lite mat


Började dagen med att Frida ringde och väckte mig, jag flög på telefonen coh fick för mig att jag hade sovit över och skulle och jobba :P Va skönt när jag kom på att det inte va så .. Men gick iaf upp och tog en morgonpromenad med henne till Willys för att köpa hem lite frukost. Köpte fil, nå flingor, solrosfrön, linfrön och goda mackor.. Fröig heter dom med massa fågelfrön i som Thomas säger :) 

Efter frukosten satt ja igång med att städa och tvätta! Sen tog jag en kopp kaffe och en kaka och  fick värsta energin. Sockerkick eller koffeinkick? Så jag åkte i väg och träna, men det va inge smart å träna precis efter man druckigt kaffe.. fick ont i magen på slutet.. men jag hann med en hel del så jag är rätt nöjd endå! 

Nu har ska jag gå och hänga tvätt snart å sen ska jag och Frida ta en promenad till affären så får vi se va vi ska laga för mat ikväll. Hon ska ut på Björn Rosenström så jag ska hålla henne sällskap medans hon ska hinka vin och jag ska titta på. Jag hade gått ut om de inte var för att jag inte vill bli bakis i mon för då ska vi till sthlm på High school musical.  
 
Så de blir en lugn kväll i kväll igen.
Igår va vi ut på Chursch street på kvällen och som vanlig så var de sjukt gott. Breast of chicken.. vägrar testa nått nytt.. de kan ju vara mindre gott! Tack Josse för maten, de va en bra present:) 
/E

Äta bör man

Äntligen är den här veckans jobb över :) Gud va de är skönt att få gå hem från jobbet på fredagar å veta att man har helgen framför sig och att man får sova ut och bara vara.
Dagen på jobbet idag har väl mestadels bestått av ätande, vi fick världsgod smöråstårta på tiorasten och sen blev vi bjudna på lunch .. tog en bakad potatis med räkröra som vanligt men de smaka skit rent ut sagt... undra va sjutton dom hade gjort egentligen.. borde ringa och klaga! I vanliga fall äter jag, Gabbe och Jessica på Hanssons 1 ggn / veckan och då är det ljuvlig men idag smaka deras mat inte alls gott .. Hoppas det var en engångsföreteelse!

Efter jobbet så kom mamma hit på en fika, kaffe och pizzabulle och på de så åt vi en chrispy chip kaka (lr vad dom nu heter). Jag har ju fått nojja på att baka så jag bakade pizzabullar i går och kakor i förrgår:) Får se om de blir nå mer i helgen. Fast de måste ju ätas upp så jag får plats i frysen.. så ni är välkomna på en fika ! :) Frida va här i går och fika lite med mig.. trevligt trevligt!

Jag ska ta och fixa till mig lite och sen ska vi in till Church street! Jag , Josse och Frida... MERA MAT :) haha.
Men det är ju så sjutk gott så det ska nog gå i! Blir  bantningskur i mon tror ja ;) Ne, men träning iaf.

Trevlig helg!!
/ E


Tala är silver men lyckas hålla tyst är guld..

..mm ibland så är de så.. konstigt nog. Jag som alltid tyckt att det är bra att säga vad man tycker men men.

Idag har jag jobbat.. som alltid på tisdagar :) Sen efter jobbet lagade vi stuvade makaroner och köttbullar.. mums, de va länge sen. Sen åkte vi hem till Sofie och Simon och gratta sofie som fyllde år igår.. å så klart vart det massa gott fika där också. Å lite myys med sötaste Noah.
När ja kom hem så kände jag mig så uppsvälld så jag ringde Frida och fick med mig henne ut på en promenad.
Jag tycker det är så skönt att vara ute och gå på kvällen.. så frisk luft och så sover man så gott sen:)

Nu sitter jag å väntar på att desperate housewife ska börja igen .. sen ska jag ta och duscha lite å sen är det sovdags.

Å snart är det helg igen, veckorna går så fort. Och helgerna går alldeles för fort :/
Får se om det kansek blir church street i helgen med Jossan och Frida. Skulle inte vara allt för pjåkigt :)

/E

skit väder.

Jag ska snart iväg och träna och sola... inge halsont utan bara så trött.. men kanske har med vädret att göra!

Jag är trött på folk som höjjer sig själv till skyarna och bara ser ner på andra
Egoistiska personer, ja tror att ni gömmer er i er egoism för att ni inte mår bra.
Tänk på andra än er själva och prova att säga till någon annan att de gjort nått bra eller bara ge en komplimang om hur de ser ut.
Usch va jag är trött på folk som rynkar på näsan åt andra för att de tycker att de själv är bättre!
Alla kan inte vara lika och alla är INTE lika, tack och lov. Men alla är bra på nått.


/E

Kupolen is the shit

Vart som väntat en heldag i kupolen... Vi åkte från storvik halv elva och va fram kvart över ungefär. Gick och strosa och tod det lungt..sen käkade vi och sen fortsatte vi att shoppa. Jag hittade bågar.. så nu ska jag lämna in dem på måndag så de får beställa glas så jag kan börja använda brillorna! 1300 på bara bågarna, kul å slänga pengar på de.. :/
Men ja får ju tillbaka de mesta av jobbet.
Sen köote jag en vinterjacka.. mössa och vanatar och en skiit snygg väska som jag älskar. .vill ha den i min hand hela tiden :D Och sen vart det som vanliga massa småplock som strumbyxor, läppgloss och trosor osv.

Vi åkte från kuplen i fem tiden tror jag .. coch då va vi alla tre rätt så nöjda och trötta tror ja :)
Åkte och sola när jag kom hem till sandviken.. och nu ligger jag i sängen å känner mig super hängig :/ Hoppas inte att de bryter ut nån förkylning. De suger att vara förkyld å jag har absolut ingen ork till de.
Så i kväll ska jag bara ligga hemma å kika tv och dricka massa loka.

Jag vill ha den 22 oktober NU!!!
:) Då börjar förövrigt vår skoterkurs också.
/E


Myskväll

Nyss kommit hem från jobbet.. .vart inge tidigare hemgång idag tyvärr..
Sprang i väg på rasten och handlade mat tills i kväll , ja ska bjuda thomas på fläskfile, hasselbackspotatis, fetaostsallad och pepparsås.. låter gott va:) Sen ska vi in på bio och se Patrik 1, 5.. tror den kommer vara skit bra:)

Imon ska jag till kupolen med mamma och mormor.. en heldag men andra ord eftersom alla vill gå på olika affärer :)
Jag ska försöka hitta några glasögon där på optik som jag kan beställa.. det är ett måste känns det som. Får ont i hvue för att jag kisar så mycket när jag sitter vid datorn och tv.

Förövrigt så håller jag tummarna för att en sak går som jag vill ;)
Jag hatar när andra skriver så här i bloggen för man blir så nyfiken men nuu kände jag för att skriva så där :D haha!

/ E

22 Oktober

Jag vill att det ska vara den 22 oktober NU! För då ska jag bli fin i håret ;) Kommer räkna ner dag för dag tills de blir den dagen.. vill verkligen göra nått nytt med håret. Känns som de bara hänger, platt och tråkigt. VIll ha volym!!

För övrig så rullar allt på .. jobbar och tränar. Förutom i dag som jag fuskar.. har vart så hängig hela dagen å känns mig så trött så orka inte.. kanske håller jag på att bli förkyld. Förkylningen går bara runt på jobbet, vi smittar varandra så jag bara går och vätnar på att ja ska bli sjuk. Men hoppas jag klarar mig!

Men i kväll ska jag bara slappa.. jag ska göra Mille lite fin och klippa hans klor och kanske kamma lite.