Innebandyfruar

Idag har det var full rulle hela dagen.. Åkte i väg i morse och tränade, sprang och körde på crosstrainen och skakplattan i ca en timme å sen vidare till Rusta och köpte penslar och lite smått.
Hem och slängde mig i duschen och så kom Anna. Jag sminka mig och greja och sen åkte vi i väg och kolla på karlarnas innebandymatch.
Efter de åkte jag hem en vända å skjussa killarna till Tonys och åkte över till storvik med min kista som jag och mamma målade. Den kommer nog bli väldigt bra :)
Sen käkade vi lite tacos och kika tv bara.. å så har ja nyss kommit hem .. bytte lite sängkläder nyss och har skrivit en låååååång lista för vad som ska göras i mon. Massa städning står på schemat!
Å åka till storvik igen för att hämta hem MILLE! (: Längtaaaar.
Ska förhoppningsvis hinna med och träna i mon också


/E

Fina fisken

Jag har h¨ållt på och dona och ändra här hemma enda sedan jag kom hem från jobbet till nyss!

Har ändrat om lite på prydnadsgrejer och det vart riktikgt bra. Sen har jag tagit bort bården i köket. Så  nu ser det någorlunda ut iaf.. men jag hatar Grönt och blått när det gäller inredning. Förutom turkost som är en typ av blå :)
Så nu ligger jag i sängen å känner mig nöjd.. nöjd att jag har gjort något vettigt å inte bara slappat hela kvällen. Kunde lätt ha blivit så när jag inte hade nån träning å ingen Mille eller Thomas hemma.

Ihelgen ska vi fortsätta städa här hemma, ja ska torka fönstren och så ska vi storstäda, dra fram soffan och sängen å tvätta skåpluckor och allt sånt där tråk! Ska åka i väg med vår diskmaskin och slänga den också så ska vi sätta in ett skåp där igen så vi får lite mer förvaring.

/E

Måndag...

Dessa jobbiga dagar.. men veckorna bara flyger ju  iväg så snar tär det helg igen..

PÅ torsdag sak vi i väg med jobbet till ICE och spela paintbal och laser. Och brottas med sumodräkter :P haha
Ska bli skoj och göra ngåot och bäst av allt är väl att de är på arbetstid ;p


Här kommer en bild på den omtalade klänningen ;p

OCh en bild på älsklingen ;)


/E

EMD

Har nyss fixar mig klart. Sitter å dicker en xider och väntar på att thomas ska komma med maaat.
Sen så ska vi på fest och sen krogen.. där EMD ska spela :P Jossan ska dit å dreggla, hon är så gott som kär i Danny ;) Haha!

Har lockat håret och sminkat mig och greja, har en klänning som ja köpt på Gina som är samma material som en sopsäck haha.. man skulle unna tro att ja tagit en stor svart sopsäck och sytt om den. Men jag gillar den iaf, den är lite speciell. Som Jessica sa, ja skulle bara ha den om ja skulle på maskerad typ :D
Nu tror ni säkert att klänningen är hemsk :D men kansek lägger in en bild i mon p åden.

Våra 2 datorer är ju knäppa så ibland dör dom bara.. så går de inte at få i gång dem igen.. samma fel på båda.. Virus eller vad ?
Så man får varva.. när thomas dator dör tar vi min i stället :P

Usch ja har fuskat och hoppat över träningen idag. plus att ja ska dricka ikväll! De måste jag kompensera i veckan och kansek träna en extra gång.

/E

Inga bebisar här inte!

Gick in på en sida jag hita där man kunde lägga in bild på sig själv och sin kille å se hur vårt barn skulle se ut. haha men de är skrämande så likt de vart mig!! Hemsk bild... så är blir de inga bebisar gjorda iaf ;D

Förövrigt har jag nyss vart och tränat, gick så himla bra och ja träna å jag vart helt slut. Så sköööönt!
Så nu ska jag ta och käka ett ägg å sen hoppa in i duschen.

// E

Spring

Våran ena dator har kraschat så nu har jag fått plockat fram min gamla dator där några bokstäder inte fungerar på. eller dom fungerar men man får trycka JÄÄTTE hårt.

Jag och the dog har nys vart ute på en springtur... Va hur skönt som helst att få springa ute. Och Mille kanske var en av de lyckligaste hundarna när han fick springa med matte. Han skötte sig jätte bra.. trodde första att han skulle springa i otakt å lukta på grejer osv men han sprang stolt vid min sida :) hihi

Kändes som en springtur satt på sin plats efter allt fikande i går :P Hade släkten här på kalas, fick fin fina presenter. Bla. skoterstövlar .. kanske låter dumt men sånna har jag viljat haft länge. Så den 22 oktober ska ja ta skoterkort också :)
Sen fick jag en bok som jag önskat mig som heter svensk maffia.. som ska vara riktikgt bra.. så ska no gbörja läsa lite i den idag. va fick jag mer då .. pengar, blommor, ben tyngder, nattlinne;) bodyscrubb, ansiktmasker osv. Och av Thomas så fick jag 2 resor som jag ser fram emot  massooor. En till sthlm den 12 oktober på high school muical och sen ett presentkort på en resa som vi ska åka på tillsammaans.
På kvällen åkte vi och hämta mat från Tips, eller alla utan jag som käka sushi :P Sen när mamma och pappa åkt hem så kom frida och jossan förbi och fika och umgicks, mycket trevlgt.


Nu ska jag duscha av mig och dona lite här för i kväll kommer Thomas familj å kalasar. Jag hoppas dom är riktikgt fikasugna eftersom vi har hur mycccccccccccccccccket fika som helst över!

/E

21 hela år!

Ja för idag fyller jag år hihi, 21 år!! Gud va tiden går undan.. snart är man väl 30.

Thomas kommer snart hem.. Då ska vi ut och käka.. jag är vrålhungrig redan nu .. antagligen eftersom jag nyss tränade.

Well well.. helgen kommer att innehålla en massa kalasande bara känns det som...

Till en annan sak, jag verkar inte vara själv om att grina åt vad som helst. Det verkar ju alal tjejer göra ;) 3 st som kommenterat bloggen och sen dom på jobbet . De va lite kul .. trodde bara det va jag som va så känslig :)

/E

Trött på mig själv

Jag är så trött på  mig själv för att jag grinar för allt möjligt som man inte ska grina för. Ja grinar när jag ser filmer och läser böcker och de är endå lite ok men nyss grinade jag när en tjej gick vidare i Idol. ?!?! De kan inte vara normalt.
Och de är inte bara de utan så fort de blir lite känsligt på t.ex. tv så kan jag börja grina. Och att inte tala om förlossningsprogram då håller jag på å drunknar i mina egna tårar. Är de bara jag som är så här knäpp eller ? :S


/E

Lördag

Va så länge sen ja skrev här så ja hade nästan glömt bort lösenordet. =P Men har tröttnat på att blogga..bloggsvacka. Känns som ja inte har så muycket att skriva om efter som ja gör samma sak hela tiden i veckorna vilket numera är att gå med mille, åka till jobbet, komma hem och äta , gå med milel å sen till gymmet å sen gå med mille. Roligt va =)
Har verkligen kommit igång med träning iaf.. och de känns kalas! Bra att ja har jessica så vi peppar varann!


I torsdagskväll kom min älskling hem också. så igår hann vi träffas lite iaf. Åkte in en sväng till valbo och köpte en BIA bädd åt mille som han för den delen vägrar ligga i men ja ska allt komma på nå bra knep så att han börjar älska den!
Jag köpte ett par nya inneskor också som ska va speciellt anpassad för dom som har snefötter som jag har :P haha. Trodde itne de fanns sånna skor men de är extra stöd i dem så ja ska inviga dem idag på gymmet så får vi se va ja tycker.  Efter valbo trippen åkte vi och köpte mat, ja köpte som vanligt sushi och thomas pizza sen tog vi med maten hem till thomas mamma där simom, sofie och Noah också var. Noah är så sööt! (om han bara kunde grina lite mindre när jag håller i han ;)
När vi åkte hem runt tio så hade vi hyrt en film, P.s. I love you..och så hade thomas vart gullig och köpt röd vin och ost och kex men ja var proppmätt så ja orka inte få i mig ett litet kex ens. Så vi får ta de nästa gång han kommer hem... typ nästa fredag till lördag ? :/  Å på fredag är jag borta också med jobbbet.. pch så fyller jag år då också :)

Ikväll kommer josse och frida hit.. så ska vi dricka vin och äta tacos så får vi se om vi tar oss ut på krogen sen också kanske :)Brukar ju lätt bli så även fast man jämt har lika tråkigt där.. knepigt ?


Norman är king förövrigt - Hon är redan här!

/E