Helgen över

Kan inte förstå vart dagarna tar vägen. Bara att ta sig ut med vagnen på en promenad tar sin lilla tid.
Idag är pappa Marcus iväg på match, vi saknar han!!:)
Så vi har vart ut med vagnen och gått en rask promenad och sen hälsade vi på mormor. Nu är vi hemma igen och de blir nog inte så mycket mer idag.

Å jag är så nojig över henne. Är så rädd att nått ska hända henne..
Allt från att hon ska bli förkyld till att man ska snubbla när man håller henne osv osv. Tänker massvis med tankar på VAD som skulle kunna hända! Skit jobbigt.


Kommentarer
Postat av: Sandra

jo det går bra..för det mesta, men man kan ju inte föneka att det är tufft också. Elton har varit väldigt skrikig...hysteriskt, men jag tycker faktist att det blivit bättre, det var därför jag undrade om dropparna...för säkert är det magen som spökar! Nätterna har inte alls varit roliga då han knappt sovit något alls...men nu i två nätter i rad så har han sovit 5 timmar på raken, o det har vart helt underbart :) Hoppas att det fortsätter så..men man ska väl inte hoppas fööör mycket :P Sover Thilda bra på natten? Sover hon med er? Kram på er

2011-10-23 @ 20:46:44
URL: http://sandrasoderberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Hon är så fin!! elin, oroa dig inte -- du kommer inte tappa henne! och om du mot all förmodan skulle halka när du håller henne så kommer hon inte göra illa sig - du kommer ta hela smällen. Jag vet att du är en fantatisk mamma, och du kommer veta om hon är sjuk! Jag hoppas att du får mer sömn snart. Kram från USA

2011-10-24 @ 03:33:11
Postat av: Gabbe

sööötnöööt ;D man är jätte nojjig med första barnen. när nästa kommer då är det tvärtom ;D

2011-10-24 @ 09:21:53
URL: http://gabriellahedlund.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Jag känner igen dom där känslorna. Försöker tänka att det är sällan man hör att spädbarn råkar ut för olyckor på det sättet. Men vi får nog räkna med att den här oron kommer förfölja oss för resten av livet nu när vi har barn.



När vi går ut med Elton har han på sig den stickade overallen man ser på bilden, den är ofodrad och inte så tjock. Sen lägger vi en tunn babyfilt över honom, och så ner i åkpåsen. Vantar och mössa också då. Hittills verkar han ha varit lagom varm, aningen kall om händerna när vi kom in igår.

2011-10-24 @ 12:43:48
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack Anna!! <3

Förstår inte varför jag ska tänka på alla hemskheter som kan hända!

Ska försöka slå bort dom tankarna och NJUTA av tiden istället.

Är allt bra med dig?

Thilda är så söt i kläderna hon fått från dig!!

Kram.

2011-10-24 @ 20:05:54
URL: http://thyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback