Utmaning ;p

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elit
3. Flicknamn: Emla
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elinstallatör
6. Färg: Ekfärgat... ?
7. Klädesplagg: (E)mellanställ ;)
8. Mat: El maco!
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Epan starta inte..
12. Något man skriker: Ellojsan
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: Element (s)
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Eskgatan
18. Bil: Epa
19. Sång: Eloise


jag utmanar :
Busmaddiz.blogg.se
Gabriellahedlund.blogg.se
Sophy.blogg.se
Thomazp.blogg.se
Suddenroos.blogg.se


Sorry men orkar inte uppdatera mer än så här idag ;)

3/1 !%"#/")/&

Helgerna går för fort...jag längtar redan till nästa helg, skotercross i svartnäs!!

Men ja, fredan tillbringa jag först nere i källaren med att måla möbler.. tiden bara rann i väg och det blev några timmar där nere. Och de är inte på tok i närheten av klart men än så länge är det roligt.
Efter jag hade målat åkte jag in till jossan i gävle å så va tanken att vi skulle laga mat å mysa men det sluta med att ingen av oss visste vad vi ville ha för mat så vi bara plocka i massa skit i korgarna å åkte sen hem och flotta. Sällan..


På lördan stod det skridskor på schemat efter mina önskemål.. som jag tjatat.. äntligen fick jag åka ;)
Va såååå roligt:) Måste göras om snart igen..
På kvällen vart det mys med goood mat, vin å efterrätt.. jätte mys.
Jag fick en jättefin alla hjärtans dag present..vart sååå glad:)
Det va 4 bokstäver i silver.. LOVE. Kan lägga in en bild en annan dag.
Han kan den där karln ;)




Haha ;D




Söndan tillbringades mest på soffan eller i sängen.. vart inte mycket gjort. Jag lagade alla hjärtans dag middag för andra ggn den helgen men nu till familjen istället. Smaka kalas.. när ja väl gör mat så är jag rätt bra på de lär jag säga, hihi.

Men nu är det slut på onyttigheter iaf, inge onyttigt i veckorna utan ska vara nyttig då och bara unna mig på helgerna annars kommer de bara gå utföööööööör...

På onsdag åker jossan och jag till Stockholmia, skönt att vara ledig från jobbet å komma i väg på lite roligheter, hihi.

Det var allt för idag, tack å hej
/E


Mysdag i valbo med Thompa & Noah

Vakna i morse med halsont å va snorig men sen runt tioelva så var det som bortblåst!? Kändes rätt dumt att vara hemma från jobbet då men men de kunde jag ju inte veta på morgonen.

Skulle följa med Thompa till valbo och kolla på möbler, eftersom han skulle vara barnvakt åt Noah på eftermiddan och vi var så sega på att ta oss i väg så tog vi med Noah till valbo. Gick och strosa å tog de lungt bara å fika på ikea, en riktig mysdag:) Noah skötte sig jätte bra, så det var bara roligt å mysigt å ha med honom :)




 Jag som inte skulle handla hittade skoterbyxor till löjligt bra pris (faktiskt en vettig sak som jag verkligen behövde dock) och sängbord å en matta å till slut vit färg till möblerna för över 500 kr....

Har nyss "byggt" i hop ena sängbordet.. jag har en fet blåsa mitt i handen av mejseln. Den svider som tusan så de andra bordet får vänta.. :/ Ihelgen ska jag måla möblerna iaf :) Skooooj. Men antar att jag inte kommer tycka det är så himla roligt när jag målat lite.. Jag ska måla 2 bord, 1 tvbänk och 2 sängbord. Ihhhh..
För nu är det inte långt kvar tills jag flyttar till (b)allèvägen hihi.


Bild på nya sängbordet som ska målas vitt. Kan ju undra varför ja köper i ek när jag vill ha vita men de ek va 400 kr billigare och eftersom jag endå ska måla allt annat så kan jag väl måla dom också;p

Imon ska jag jobba iaf! :) nästan så att jag längtar lite haha.. knepigt.
Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen å göra mig nattklar.

Natti
/E

Bloggare på heltid?

Ja, nu när jag är hemma så kan jag ju bli bloggare på heltid. Uppdatera 7-8 ggr på en dag å lägga in vad jag har på mig för kläder å vad jag har ätit för mat osv. Så här kommer första inläggt.

Jag mår iaf bättre idag, lite piggare och nu är det mest bara hostan som är dryg. Lite snorig också då menmen.
Har massa energi men jag kan inte göra så mycket för den där jäkla hostan:/
Va ut med stackars Mille nyss, vi kom ner till skolan och då fick jag en hostattack så släppte han där så han fick springa av sig lite å sen gick vi hem igen..
Å då hamnar jag så klart här vid dator..

Dagens frukost, leverpastejmackor och kaffe (mjölk med kaffe ;)

  
 

Kanske världens skönaste skor.  Mille gör snöänglar.   Indra mysan.

Och jag hade tydligen tagit fel på helg ...de är inte nu i helgen de är marknad och skotercross i svartnäs utan nästa. SUCK. Men då ska jag nog åka upp iaf, så i helgen blir jag hemma..

/E



Sick and tierd...

Vakna flera gånger i natt av hosta å ont i halsen å bihålorna.. tror jag det heter iaf:)
Så idag vart det inge jobb.. men det är så sjukt tråkigt att vara hemma ensam å vara sjuk. Men med hes röst, slemmhosta, snorig och svettningar så hade nog ingen velat att jag skulle kommit till jobbet heller ;)
Så idag är det kurering som gäller, c-vitamin och massa vatten å bara ta de lungt så kanske jag kan få jobba i mon.. eller iaf på torsdag:)

Jag har tvättat idag iaf... det är nog dagens ansträgning. Va helt slut när jag kom upp från tvättstugan så fick lägga mig på soffan å återhämta mig lite till Providence.

Har kommit på att jag inte ska köpa någon sängstomme iaf utan jag ska göra en egen:) Kommer bli "fett" bra och typ två tusen billigare också för den delen.


Nu ska ja fååå besök av Totte ;) , wiiiee .. vi ska äta pannkisar med glass å sylt mums.

Va har hänt med alla kommentarer ??? Ja vill ha meeera ;)

/E

The love of my life..



Fick helt plötsligt hjärnsläpp känns det som... kommer inte på nått att skriva om så slängde in en bild på killen i mitt liv ;)

Till en annan sak då... jag har ju bott hemma nu under tiden tills ja får lgh å jag tänkte att jamen va bra då kommer jag spara pengar. JO VISST... satt och räkna efter idag vart mina pengar tagit vägen och på VAD. Och de är fleeera tusen på bara kläder, smink å tjaffs. Så klart får jag ångest.. jag som annars är så duktig på att spara och lägga penarna på vettiga saker. Så nu ska det sparas, förutom den 18:de ..då ska det slösas men sen ska jag sluta köpa massa skräp bara som t.ex kläder som jag använder en ggn ellr som jag kanske aldrig ens använder..
Bättre å lägga pengarna på hög, de är mycket roligare å se dem växa hih. :)


Nuuuu ska jag bara ligga här å vääääänta på att klockan ska gå.. har för mig det började nått bra på tv klockan 20.00 men vad vare de va? :D haha.

/E

stackars mig ;)

Fortfarande tokont i halsen.. jag har inte tid å vara sjuk!!
Ska iaf försöka jobba i mon.. antar att det blir en jäkla liv om att jag inte ska komma till jobbet å smitta ner andra men men..

I veckan ska jag se till å köpa vitfärg så jag kan måla möblerna och sen ska  jag kolla lite mer på sängstomme och tv så allt är klart tills jag flyttar!

Å ingen skoter fick jag hem idag heller, ja som hade hoppats på de.. men nästa helg är det rally och marknad uppe i stugan så då kanske jag ska åka upp dit och åka skoter! Kanske att jag får den med mig hem då.. om jag hittar nån stans att ha den här hemma.


Som ni ser så är ja inge vidare på bloggdesign iaf så om nån kan hjälpa mig så blir jag glaaad ;)

Några bilder från grabbkvällen i freedaas.




/E

tyst dag

Vakna med jordens halsont..gör så ont när jag sväljer å så kan jag knappt prata. :/ hua stackars mig!

I fredags var det en kväll med grabbarna. Började med att sudden, mårten, thomas och jag lagade till tacos sen var de tvspel för hela slanten (och dricka;). Spela mariokart, bowling och singstar...trevlig kväll.

Igår vart det som alla andra lördagar, church street haha. Fick vänta i säkert 1 ½ timme.. men det var de värt till slut. Som vanligt så prata vi om att ta efterrätt när vi satt och vänta men det slår aldrig fel.. Att man jämt blir så sjukt mätt så att man hoppar över efterrätten.

Har försökt att designa om min blogg här på morgonen men tappade tålamodet så det får se ut så här ett tag till :)

Nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook och sen ska jag ta och städa upp och tvätta kläder.

/E


Jejj

Ska snart åka in till sandviken å kolla innebandy. Håller på å somna nu men men..

Idag har jag beställt väggtext till lgh.:) Kommer blir så niiice!!
Dagarna bara flyger ju ivägså snart står det inte på förens de är inflytt hihi.

Snart helg igen då:) Imon blir det nog mat och vinkväll å på lördag kanske church street. Å ja, jag vet att jag äter där ofta;) Men konstigt när dom har världens godaste mat!!!
Mormor fyller även år på lördag så ska dit en sväng och gratta.



Här Mårten ... De här är det bästa jag hitta... hoppas nån duger ;p


Happy face


Sad face


/E

Heejpa..

Tog bara 152 bilder i lördags.. haha .. orkar inte lägga upp dom här .. ligger på facebook. :)


Mina matvanor har inte blivit dombästa sen jag flyttade hem kan jag meddela. Kvällsmaten i måndag va två korvbröd med ketchup och till de så drack jag oboy och idag så åt jag mackor med ost på och oboy. Hello extra kilon!!
Skärpning!! Åt faktikst kycklinggryta i går kväll iaf..som jag kocka till :) Godast ever! Glömde sambal bara :/

Ringde till husvärden idag och jag får dom tapeterna jag vill ha i köket även fast dom inte fanns med att välja bland.. wiiiee!


Bjuder på en bild när jag ser som mest intelligent ut (och uttråkad).. on woork.


Tar en på estet Marcus också .. on work





/E

Härja

Uppdatering på begäran då...

Helgen då.. lördan kan man väl säga börja riktikgt bra å sen minns jag inte mer ;)  Så dålig.
Började i huset i barrsätra å sen taxi till ludde där det var fest. . vart en vinare, vart två vinare å sen vingla ut på krogen. Kollade tydligen på vikingarna.. Ne urk..  så där full får man inte bli ..

Söndan mådde jag inte så fint alls... åkte och käka pizza å sen slappa i soffan å sen avslutades dagen med att gå på bio. Kom i säng halv ett och det va väldigt jobbigt att gå upp i morse...



Anna, ESK-Jossan;) hahaha!! & Tyra

Ja så nu är de ca 26 dagar tills jag flyttar!



synd om