Taco

Jag har nyss bakat en Tacospaj, luktar sjukt gott i hela lägenheten och inte får man smaka den. Vi ska hem  till Rosi i kväll på kräftskiva men eftersom jag är mest kräsen i världen så har jag bakat en paj i stället.

Ligger i våran nya säng nu , eller nya madrasser som vi har vart in till valbo och köpt.. helt underbara.. så jag bara längtar tills jag ska få gå och lägga mej i kväll. jäklar om ja inte sover skönt. De vart iaf riktikgt snyggt med dom nya höga madrasserna och så våran "Lill-tv" här.
Jag fick ju en rygg och nackkudde i julklapp också så nu kommer jag sova som en guud hoppas ja.


Annars sen sist jag skrev här så har vi hunnit vart upp till stugan och åkt skoter och tagit de lungt. Å inte att glömma, ätit som få !! urrk allt detta ätande, rullar snart fram.

Nu ska jag ta ett varmt bad.

GOD JUL!


GOD JUL ALLA VÄNNER !image49

Julledigt tack!

Jag har glömt min mobil kvar på jobbet.. känner mig helt handikappad av att inte ha en telefon i närheten. Men de var väl inte helt oväntat att ja skulle glömde den kvar, hela dagen har vart skit. Eller jag har vart trött hela eftermiddan, har inte orka gjort många knop.
Även fast ja somnade ca åtta i går på soffan å vakna nio för att gå in till sängen å sova vidare, jag borde i ställlet vara super pigg?
Dagens höjspunkt va att vi fick tårta på jobbet iaf.

De fanns iof två dagens höjdpunkter, vi fick lönespec. också å den va fin, kan behövas nu när en massa kvartalsräkningar har kommit, passande till jul!


Nu har jag anmält mig till massagekurs iaf som börjar i Mars. skoj skoj. :)
i går beställde jag även 2 stycken avslappnande massageoljor.


image48

LÖRDAGSGODIS

I torsdags va jag in till valbo med carro, så nu är alla julklapparna inhandlade. jag hittade även 2 par skor för under 600 kr. Vilket kap, jag är super nöjd.
Men hittade inge kläder jag kan ha på julafton, så ja måste in igen någon dag i veckan, börjar nästa bli less på att springa i affärer nu.


Nu har vi äntligen städat här, så de ser rätt ok ut iaf :) så nu kommer dom efterlängtade bilderna.

  Och till slut en bild på lilla grisen som ligger vid dörren och vaktar. ..(..ifall nån skulle råka gå förbi och tappa nått ätbart.)

13 dagar kvar till jul

Ja vad har hänt idag då?  jag har jobbat som vanligt, underbart att jobba från 8 till 5.. Hela dagarna försvinner !! Hinner inte med nått känns d som.
Jag har iaf gjort en bra sak idag, tecknat kattförsäkring. Kändes som d va på tiden nu när båda katterna har vart dåliga. Så till nästa gång har jag en , eller jag hopppas de inte bli någon Nästa gång!Här är mina söta kattflickor och mina snygga karlar !! ;p

Sen har thomas hitta på sladden till digitalkameran så jag tänkte att ja ska lägga in lite bilder hära, och så ska ja ta några nya sen när ja har städat upp här också så kan ni som inte hälsat på än få se hur vi fått det.


Köpis

Slut på denna lörda, och i morgon är de 2:dra advent. Gud va tiden bara rinner i väg.
Snart Julafton med andra ord... har kommit på en massa småsaker jag vill ha i julklapp,  så nu har jag skrivit en önskelista till tomten. ( eller thomas blir de nog som ska få lite förslag :)

Annars så har hela helgen gått åt till att springa i valbo känns de som, jag och sara va in både i går och idag. Hittade jättefina ljusvaser eller va man nu ska kalla de.., en hissgardin och småtavlor till sovrummet, bh och trosor, mera ljus och svarta örhängen. De jag egentligen skulle ha va skor, men som vanligt finns de ej skor kvar i storlek 36. Hade tittat ut ett par snygga men hade väl egentligen inte så stora förhoppningar om att de skulle finnas några i min storlek så därför vart de lite tröst shopping i stället. Jag har ju endå köpt klart nästan alla julklappar så då kan jag väl få köpa lite julklappar till mig själv ?

Något som är drygt är att Make up store inte finns i Valbo..köper nästan allt mitt smink därifrån men de är så jobbigt att ta sig in till gävle bara för smink när allt annat finns på köpis.Sovdags nu känner jag, Sov gott / E

AMANDA

Amanda skulle ju vinnna ?!?!?!?!
Succk.

Halsont

Är hemma från jobbet idag, har blivit förkyld... eller jag har vart förkyld till å från länge nu men nu har de brytit ut ordentligt. Kände det redan i går när mamma och jag var i Borlänge och handlade. Svettades för minst lilla ansträgning.
Men hittade massa julklappar iaf .. handlade för ca två tusen, så nu är de inte så jäätte mycke klappar kvar att innhandla. Köpte julgardiner och stjärnor till köket också . så nu är de julpyntat ordentligt :) Hittade även 2 tröjor åt mig själv och ett rött smalt skärp.

Och vii såg IDOLERNA i kupolen också:) Inte Amanda då tyvärr.


/ E