F-head

Har nyss färgat håret.. ask mellan blont typ skulle de bli men de blev lite mörkare :) Men de går ju ut efter några tvättar.. måste blåsa och platta håret sen å se hur de verkligen blev men de känns bra iaf :p
Kanska ska färga löshåret också ... gillade inte att ha löshår i när jag var så ljus.. kände mig som en bimbo eller nå:D haha. Men nu skulle jag kunna sätta i de igen :)

Idag har mamma,pappa, bror, mormor och morfar vart här på fika. Jag fick en jätte bra styling mousse av mamma och lite kläder och ett par solglasögon. Tack mamma, så snäll!!
Jag fick även blommor och en massaaa hallon av mormor som jag ska ha när jag lagat pannkaka..mums :)
Hon lova även att jag skulle få komma nån dag och äta glass och varma hjotron.. finns de nått godare ?? Ne :)

Morfar berätta även att han har fått kol :( hemskt.. men jag vet inte riktigt vad man ska säga..ibland blir jag så arg för att han uttrycker sig så dumt. Varför ? Antar att han inte mår bra själv så att han på nått sätt tar ut de på andra i bland.. eller jag vet ingenting egentligen han är inte samma person som han en gång va iaf. Och jag tycker synd om både han och om mormor som lever med han och om mamma och om mig själv för att han är som han är nu och inte som förr..

Nog om de nu tråkiga, imon ska vi til stockholm och shoppa iaf :)


/E


Stockholm

Vart ingen uppdatering igår .. hade nått för mig hela dagen så hann inte med att ligga vid datorn. Jag va ut till hedåsen med Frida och henner kompisar.. Låg där i 4-5 timmar.. brände mig lite granna. Börjar få rätt så bra med färg nu. På kvällen åkte vi och hälsa på i björksätra där simon, sofie, simons syster och hennes kille och så klart lilla Noah va. Dom spelade kort medans ja höll i Noah när han sov. :) hih

Idag har jag så klart också varit på stranden, finns inte så mycket annat att göra när de är soligt. Jag och Thomas låg på Sörtutt, solade och badade. De är verkligen ljummet i vattnet där, inte alls som på hedåsen där de isar i benen när man ska bada.
När vi kom hem så bakade jag en kaka, för jag har ju namnsdag på torsdag och de brukar vi faktikst fira i min släkt ;P Men på torsdag ska jag och Thomas åka till stockholm bara han och jag. Första gången på semestern vi gör något bara han och jag.. de brukar alltid vara flera med. Inte för att jag har något emot de men de kan vara skönt att bara vara själva i bland också,  som idag på stranden tex. (ja andra gången då om man räknar med idag ; ) Men iaf tillbaka till namnsdan, så eftersom vi är i sthlm då så kommer mamma, pappa, bror, mormor och morfar hit i mon pålite fika :) Kladdkaka, glass och hallon.. låter gott va?

Jag ska även till optikern i mon igen och prova ut nya linser som har kommit, de jag provade sist satt inge bra på ögat så får se om de här sitter bättre.  

/E

Bränd

Har vart och solat idag också, bättrat på den röda färgen lite ;) haha . .ne men nu börjar de faktikst övergå till brunt, härligt!
Vi va ute på hedåsen jag, thomas, sudden och ljunkan. Men de blev bara nån timme för vi kom ut så sent. Vi va ut till årsunda först och hämtate Thomas badbrallor och badade Mille och sen va vi ner på campingen och hälsade på Majsan och Kurt. De ville hejja på Mille :)

Thomas och jag har precis käkat grillat och som vanligt så blir jag trött efter maten så jag passa på att läsa lite bloggar.
Så får vi se va vi  hittar på senare.

Imon fyller min blogg 1 år weiihh :D

/E

Sjön

Vi har nyss vart och lämnat Mille hos Lotta och Niclas som ska vara hundvakt åt honom idag. De går nog bra, de skulle åka ut till stugan med han så han fick bada och springa av sig lite.

Sitter och väntar på att pappa och emil ska komma. Då ska vi åka ut på sjön på bingo :) Fast jag ska nog mest sola, ligga fram på däck ;p Dricka lite rosèvin med hallon i och mysa hela dan.

Nu kommer dom.


/ E


Färskt bröd

När jag vaknade imorse så hade Thomas åkt i väg till Kim så jag ringde till han när jag vaknat till å sen kom de hit med färst bröd och lite annat gott. Sen åkte vi till hedåsen och sola och bada. De va riktigt varmt i vattnet och solen tog bra. Jag är alldeles röd i ansiktet och fram på bröstet.
Och i mon ska de solas ännu mera ;)

Efter hedåsen så åkte vi till Årsunda och hälsa på i stugan. Även där badade vi och sola. Mille var med och simmande och käka korv :)
Va tänkte att vi skulle u toch spela golf när vi åkte därifrån men de va ingen som va sugen så vi åkte och köpte sushi istället. Yippiee.. jag spela på en sån där automat som man kan vinna pengar på. Vet inte riktikgt va dom kallas ? :) Men jag vann iaf 60 kr så jag fick maten gratis kan man säga. .bra bra. Gratis är gott.

Vi tog även en kvällstur ut till Suddens föräldrars stuga i forsbacka.. metade lite och hundarna badade. Satt och pratade lite tills myggen fick oss att ge upp och åka hem. Nu ligger jag och halv sover.. Imon ska vi ut med mats båt och mamma, pappa och emil ska med ut. Kommer nog bli mysigt.. En hel dag på sjön med sol bad och dricka.

/E

Storvik

Har vart  i storvik hos mammsen och pappsen nu på eftermiddan. Jag tog med Sushi dit som vi käkade.. GUDOMLIGT. Lätt min nya favvorätt. :) Tog bara 6 bitar tyvärr, nästa gång ska jag ta 8 i stälet.
Mamma jag och Mille tog en sväng på storvik och sen käkade vi lite glass med hallon. Mumms.
Sen ringde mitt fyllo till pojkvän och ville ha skjuss hem ifrån årsunda.. han hade mått "lite dåligt" hehe så  nu har jag skickat in han i duschen å sen ska han äta så vi inte väcks av några otrevligheter inatt :D hehe.
Fast kanske bättre å inte äta då iof ? jaja.

Vi har även vart hem till Sofie, Simon och Noah idag. Stod och hängde på låset direkt de kom hem från BB kändes de som. Vart lite tårta och lite gull med Noah men han ville mest bara skrika när jag hållde i han så då får man lite panik : )

Imon ska jag sola med mamma i storvik å sen ska vi plocka svamp och göra kantarellmackor. (Om vi hittar nå svamp då:)
Ska även hämta ut mina linser imon.. får se hur de går att få in dem..

Nu sex and the city

/E

Strålande sol

Idag vill jag ut till Hedåsen eller högbo eller nå liknande och sola.Har skickat ett mess till Carro så får se om hn är sugen på å följa med. Solas ska de i vilket fall göras. Men ska börjamed att ta en promenad med Millisen.. om de inte är allt för varmt för då blir de bara en kortis.

Igår va jag och Thomas i väg och spelade tennis.. vi spelade i 20 min kanske. Jag va så irriterad på att mitt rackert va värdelöst.. för liten, för kort och dåligt nät. Iof kosta de inte spc mycket heller så  man får väl inte så mycket bättre men inte hade ja nån sån koll när ja köpte de där :)
Efter tennisen åkte vi i väg och tvätta min bil i Bj och solade lite på gräsmattan (tänk om man hade hus med altan och gräsmatta!!!) Vi tog även en tur i mats cab å åkte en sväng å köpte glass på donken.

Runt tre tiden begav vi oss hemmåt och duscha och dona lite sen gick jag och mötte Frida och Jossan. Vi gick ner mot stan och kikade lite i affärer och åt även lite mat på den nya italienska restaurangen. Gott tyckte jag iaf. Bakad potatis med räkröra.. vad annars..
Vi gick bort till Dollarstore för att ja skulle köpa fejk foppatofflor men de fanns dock bara som max storlek 34 så de vart inget. :/  Till slut tog vi Ica och köpte gott å sen gick vi hem till Frida för att spela gitaurr hero och  vila fötterna. Men sen fick jag för mig att vi skulle ta en till promenadså thomas kom ner på stan med Mille å sen gick vi alla en vända till :) De va en bra motionsdag igår alltså:)

Nu ska jag ta på mig gåskorna och sen ta en sväng. Måste nog sminka till mig första också.
/E

 

Regn och åter regn!

 Vilket skitväder de är på somrarna i Sverige.. Solen lyste när jag vakna vid elva men sen ha de bara vart massa småskurar med regn. Kul när man har semester!

Vi har nyss vart in på BB och hälsat på Noah, Sofie och Simon. Så himla gullig så de inte är sant. Tänk om man fick en sån där liten plutt.

Nu sitter ja å väntar på att de ska sluta regna så jag och Mille kan ta oss en promenix. Kan ju bjuda på lite bilder från Gbg under tiden .


                      

Ne nu tror ja de slutat regna faktikst, så nu ska ska jag springa ut innan de börjar igen.


Ha de bra ! / E

Älskling

Har nyss kommit från Gävle, har umgåtts med josefiiine ikväll... vi va på bio på Jiddra inte med Zohan eller nått sånt. Kass film lär jag säga, men ibland va de så dåligt så man skratta endå. Efter bion gick vi hem till jossan å kolla tv å möla lite chips sen när ja skulle åka hemså vart ja så himla mörkrädd haha. Gasa som bara den för jag ville komma hem fort :D Hatar mörker ! :) Men annars så va de en riktigt trevlig kväll med slapp och struntprat tillsammans med blondinpuppan.. =D   
Men nu ligger ja i sängen å myser med magvärk av allt godis å skräp.

Idag har vi vart över till storvik och hämtat hem våran älsklng också så vi har myst en massa idag eftersom vi har saknat varandra så mycket nu under tiden han vart hos mormor och morfar ;) De e så klart Mille jag menar hih.

Nu har Simon och Sofies bebis kommit åssåå.. Noah :) så sött. Grattiis till er båda! Hoppas vi snart får träffa underverket;)


Nu ska jag nog ta och bädda ner mig, klockan e ju massor.. Den här tiden är inte jag van att vara uppe till hehe.

/E

Bebis

Har nyss marinerat kött och fixat i ordning mig för i kväll. Vi ska ut och grilla med Stoffe och Cissi och deras lilla knodd förhoppningsvis:)
Sen får vi se va de blir för väder och vi åker till strandbaden i kväll med båt. Ska dricka lite bacardi razz drinkar iaf!

Thomas ringde nyss och berätta att Sofie åkt in på BB.. va kuul!! Jag är helt pirrig och nyfiken nu! Hoppas allt går bra och fort så vi får hälsa på snart ;)

/E

Hej å hå

Har nyss vart hos AMS för att få hjälp med hur man fyller i vissa papper. Kändes som de tog mig hunda år att gå dit med tanke på min träningsvärk i rumpan..Hemskt. Men så är de när man är otränad, då får man träningsvärk av minsa lilla :P Jag som brukar vara ute och gå mycket trodde ju inte att lite tennis skulle kännas men Jo de vill jag lova att de gör.

Ligger nu på sängen och funderar på vad jag ska göra idag, är så slöö och har lust att sova middag men jag har ju nyss vaknat. Några förslag på vad man kan hitta då??

/E  

Tattoo

Nu sitter den på plats, min söta tatuering:) Gjorde inte nå vidare ont så de gick rätt smärtfritt. Gäller att smörja och dona med den nu bara. Men de är tydligen ingen fara o mman vil bada eller sola eller så sa han bara man smörjer in denordentligt innan.
Va dit med jessica och camilla och camilla gjorde en  fin älva på ankeln hon också. Lite läskigt att hon höll på att svimma bara.

Sen när jag kom hem så dona jag lite med papper. Både från a-kassan, försäkringskassan, hundförsäkring och arbetsintyg osv. Jag HATAR papper. Ska ta tag i de där imon och få iväg allt tänkte jag.. eller iaf ordna upp de så gått de går.
Men klockan tre idag kom iaf mamma och hämta upp mig och så for vi vidare till Owes och sen valbo och jag hittade en hel del. Tänk att man ska behöva vara på hemmaplan för att kunna shoppa ordentligt ;D

När jag kom hem efter shoppingen så satt thomas och sudden och spela tvspel, jag satt igång att dona med håret.Silver schapoo och toning och när jagf va klar hade de lagat mat.. potatisgratäng och kycklingfile. mmh.
När vi ätit klart så åkte vi och spela tennis.. andra dagen irad nu weii.. De är skit skoj :) Och lite träningsverk har jag till å med fått :D

/E

Hemma

Nu har vi tagit oss hem i från GBG. Vi spenderade hela dagen på Liseberg igår, de va öppet till 23.00 men vi gav upp vid åtta iden nån gång. De tar på en att gå runt där en hel dag och åka massa karuseller vilket va skit kul ända tills olyckan. Vi var som tur va inte med i karusellen men vi åkte den en halvtimme innan den gick sönder.. lite läskligt. Sånt där borde inte hända!

Idag har jag och thomas åkt till Göta kanal på hemvägen å kikat och till Biltema och köpt lite smått. Sen hem till Storvik för att hälsa på mamma pappa och världens bästa MILLE!! Han är så söt och jag ville ta med han hem men pappa vill ha med han till stugan så han fick väl ta med han då. Han skulle gå ut och gå massa med honom nu när han e en frisk hund!  Plus att pappa fick en stegräknare av mig idag ;) Ska bli roligt att höra hur de går med den..

Efter storvik så åket vi hem och packa ur bilen och slängde i tvätt och sen hem till thomas familj och hälsa på. Då kom de på att vi skulle spela tennis.. Ja har ju köpt ett nytt tennisrackert med väska på Ullared (skitnöjd med mitt fynd ;D ) som jag ville inviga. Så jag Thomas och Simon åkte i väg och spelade ett tag, antar att jag får träningsverk i mon.
Imon är de även dags för tatuering nummer 3 ;) hihi..börjar bli lite smått nervöööös.

Nu ska jag kolla vidare på tv sen ska jag soooooova. i VÅÅÅRAN egna säng. Ska bli underbart.

Laddar upp bilder en annan dag

/E

Shopping i gbg

Nu ligger jag på sofflocket i stugan i Göteborg. Vi har nyss ätit tacos så nu är jag proppmätt och matt.
Idag har vi vart till Ullared, de va ingen höjdare. Jag hittade typ inget vettigt men ändå så handlade jag för 1000 kr . eller jo en bra sak va min volume master som jag redan älskar ;) Men är de semester så kan man allt unna sig lite skitsaker..
 Efter vi hade vart på ullared åkte vi in till stan och gick en vända där, hittade ett par skor för 99 spänn.. snygga och välbehövliga då jag hade skavsår :)
Vi var ju på stan igår coskå så vi hitta inte så mycket mer idag. Förutom sprit :P
Igår däremot hittade jag ett par röda chinos och en tröja och lite små tramms.

NU ska vi snart gå ut och spela fem kamp :D
I morgon är de dags för Liseberg och de blir nog även de på onsdan innan vi åker hem också ;)


En tråkig sak är att när vi i lördags lämnade MIlle i storvik hos mamma och pappa så vart han dålig och hade spytt och haft sig hela natten å sen hade han blivit så dålig så mamma fick åka till vetrinären med honom och de va tydligen inte långt i från :( Men nu mår han mycket bättre men vi har ingen riktig förklaring på varför han vart så dålig. En rejäl magsjuka är de enda? Lilla plutten.. ja vill bara vara hemma och kramas med honom!! Men jag vet att han har de bra hos mamma och pappa också men stackars liten saknar väl mamma när jag är borta så här och han mår så dåligt.. huaa.. tur att de åkte in med han säger ja!
Saknar han !!


/E

SEMESTER!!!!!

Nu är de semester!! De känns i hela kroppen! Ska bli så himla skönt, hoppas på att de är nu finvädret kommer:)

Thomas och jag har nyss varit på Monroes och ätit och firat in semestern lite. Jag käka kycklingifle med lökringar och smält ost, tzatsiki och bea och strips.. Mycke mat men sjukt gott. Massa ätande.. på jobbet har jag sprungit och ätit vindruvor och Dumle hela dan också och igår var vi i Storvik hos kära mamma och pappa och blev bjudna på grillat där med cheesecake till efterrätt. Jag lär alltså vara sämst på att hålla igen på maten :P Men va fan när jag och Jessica drar igång med gymningen så kanske de löser sig endå.
Semestern är till att njuta på iaf..

Jag har halvpackat min väska nu iaf och den är redan full i princip :S Men thomas får säkert lite plats över i hans så vi kan slänga ner sängkläder och handdukar där.
Sen ska ja göra i ordning mackor i mon bitti som vi ska äta i bilen ner så slipper vi stanna så mycket efter vägen för att äta.

Nu ska ja föra över pengar till kortet.. undra hur mycket man ska ta med sig ?

/E

Semester

Nu är de 3 ½ h kvar till semester. Sitter på jobbet nu och tar de lungt... inte mycket rusning idag och vi är 5 stycken hära..

När jag slutar så är de SEMESTER 3 veckor som gäller. Jag ska hem och hämta resväskan ikällaren och sen packa den och städa upp hemma. Linda och Erik ska ju bo hos oss under tiden vi är i Göteborg så slipper Indra va hemma själv. Men vi måste väl städa upp lite innan vi åker.. känns som ett bombnedslag nu.

Ska springa över till specsavers idag och kika lite på brillor också. Hoppas jag hittar några snygga.. har ju beställt linser men skulle vilja ha ett par snygga glasögon också.

Imon 06:30 far vi mot gbg ;)

/E

iPhone Appel

Har vart kö i hela butiken idag och vakt som har styrt upp kön :p lite häftigt endå ;)
Att ha vart med på lanseringen av iPhone !


Igår va vi ut och åkte båt på storsjön.. jag och thomas och jocke.. vi åkte till forsbacka och käka pizza... en pizza som de rann sås av så de var ingen höjdare! Men båtturen va skoj, å ja fick köra..


Jag har vart och kollat synen  nyss och jaa kommer få liner...


Nanna

Ja strax är de dags för sovtajm! De enda ja gör när jag jobbar 10-18 är att gå hem, göra mat, ut med Mille å sen lägger mig i sängen/soffan och kollar på tv eller ligger vid datorn. Jag är helt slut..

Idag på jobbet har jag pillat lite på Ipone ;) de ni hihi..

Ne nu ska jag dränka mitt gula hår i duschen å sen är de sovdags som gäller.
3 arbetsdagar kvar till semestern nu ;D



Kolla vilken gullig flickvän jag är, de här laga jag till Thomas här om dan.
(de ser skitäckligt ut men de är ju tanken som räknas ;)

På jobbet

Har vart lite kaos här idag och även igår kväll kan jag lova. Och när de är nå krångel på jobbet så kan ja inte släppa de heller när jag har slutat utan går och ältar de ända tills jag börjar jobba och kan läsa de igen. DRYGT!
Men nu är de löst iaf! Nu är de bara å invänta nya problem! :D

Har en vistomstand som gör skit ont också så jag är inte på bästa humör. Nu vill jag att de ska bli söndag morgon så de bär av till Göteborg!! ;P Som jag ska shoppa ;)

/E

Läs å lär!

Äntligen har expressen skrivit en vettig artikel. För de mesta brukar de stå Kamphund högg ihjäl blabla. osv och så sen nä rman läser artikeln så visar de sig att hunden som bet hade typ 5 % rottweiler i sig eller liknande och blir därför kallad kamphund. Man ska alltid ha respekt för en hund och aldrig ta de för givet oavsett om de är små och gulliga eller stora och ser farliga ut. De är oftas de som tas för givet som biter.

OCh förbud mot kamphundar? Kamphund är inte en ras utan de är något som hundägaren uppfostrar (eller inte uppfostrar) hunden till. Visst har vissa raser mer underlag för att lättare bli så kallade "kamphundar".
Inför prov på hundägare så kanske hundraserna slipper bli kamphundsförklarade. Då försvinner med stor sannolikhet ordet Kamphund! 

LÄS:

http://www.expressen.se/husdjur/1.1223163/radd-for-rottweilers-och-dobermannhundar


/E

Utmanad av Soffe


1. Vad gjorde du för 10 år sedan ? 
För tio år sedan var jag herregud 10 år bara, nästan 11 hah. Vad gjorde man på den tiden. Bodde hemma med mamma och pappa i Storvik. Jag har för mig att de var de året jag och brorsan fick följa med mormor och morfar till Finland och gå på mumindalen :D De bästa av allt var när vi kom hem till Storvik igen när mamma hade vart och hämtat Bosse, världens bästa goldenkille *saknar*. Jag börja på agillity med han iaf så de var väl min stora "hobby" och så klart började ju killar att bli intressant. Att åka cross, fyrhjuling och allt annat med motor va också en fritidssyssla, precis som idag;) . En riktig pojkflicka med andra ord.

2. Vilka fem saker finns på listan att göra idag ?  Jobba,jobba,jobba, lagat pannkaka till matlåda, morgonpromenad med Mille, Se Hitta hem, Somna i tid.

3. Godis jag gillar ? Lättare å säga vad jag inte gillar för godis, men Taragona, Toblerone.. ja choklad över huvud taget och sura godisar.

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljadär ?  Köpa HUS och inreda precis som man vill, STUGA vid en sjö, SKOTER, en varsin åt mig, thomas, mamma, pappa och bror, NY BIL,  RESA, en BÅT åt Thomas:P och ge pengar till min familj och släkt och vänner. Skulle nog skänka bort en del till bättre behövande. 

5. Städer jag bott i ?  Storvik, Sandviken.

/E


Dagen efter

Igår va de grillskiva hemma hos Carro på klangberget. Vi käka, drack och hade allmänt trevligt. Vid halv elva så åkte vi hem hit för att spela singstar innan vi sedan tog en taxi till krogen. Krogen va till och med helt OK för en gångs skull. Kanske va för att vi inte va där inne allt för länge. Så man hann inte tröttna.

Idag har jag inte mått prima direkt. Har bara legat i sängen och slappat hela dagen. Har inte haft någon ork  till något annat. Har nyligen kollat på MTV där de visa ett förlossningsprogram, man fick följa två tjejer under tiden de va gravid och under förlossningen och efter. Jag tycker sånna program är jätte intressanta men ja kan inte låta bli att lipa så fort de blir lite känsligt hehe. Ena tjejens kille gjorde slut med henne två veckor efter att de hade fått sitt barn men han tyckte att de kunde bo ihop iaf för barnets bästa!?

Lägger in några bilder från igår.. vart inte så många tagna och några får jag inte lägga in ens med order från Carro.

        


/E

Sjön

Vakna som vanligt med världens sämsta morgonhumör, har gjort de i nån vecka tillbaka nu. Förstår inte varför ? Men  så fort jag har fått ätit lite frukost å sen fått slappa i sängen lite så blir jag på bra humör.
Har sprungit runt och plockat lite här hemmma, bäddat sängen, plockat i hop en ikeakasse med tvätt, gjort marinad till kycklingen osv.
Thomas är i väg och kikar om de blir någe båt idag. Vi har ju fått lånat en båt men så klart är de inge finväder idag bara för de !! Och så blåser de ute så de är ju igen höjdare att åka båt då..

/E




Gissa vilken tass som är vilken ? :)


Kom på..

Att jag ska lägga in en bild på mitt nya hår ;D

Bra eller Dåligt?




Och så en bild på Thomas i mitt hår ;)


Sunshine

Underbart väder!! Jag och Carro och legat på hedåsen och solat idag.. jag ser ut som en polkagris , vit där bikinin suttit och rödbrun på resten av kroppen:) Vi var där i ca två timmar och solen tog så himla bra. Va i och doppade fötterna men vattnet va alldeles för kallt för att bada.. jag brukar inte vara någon badkruka men de får vänta med att doppa sig tills vattnet blivit lite varmare.

Jag och älsklingen har nyligen vart och stor handlat för helgen. Jag har lagt fläskfile i marinad och gjort i ordning en sallad tills i kväll. Vi ska till Bj och grilla med Simon och Sofie. Sen i morgon bär de av hem till Carro med "nyförvärv" och så ska vi grilla där. Gott med grillat ! Sen blir de nog en hel del vin och cider i mon också. De är ju gott de med :P

/E


Minipolis

Jag och Carro va nyss ut i högbo och strosa runt sen när vi åkte hem så skulel jag svänga in på Rusta för att köpa en Deo. Hade AC på i bilen på lägsta tempratur så de va i princip skit kallt i bilen innan jag gick ur och de tog väl som max 3 min för mig att springa in i affärn och ta deon och betala och komma ut til lbilen igen. Men där står en ja ursäkta ordstrå¨ket men fläskpadda och klagar på att jag inte kan ha hunden i bilen när de är så varmt. RÄTT , MEN de va 3 min oc hbilen hinner inte bli varmpå 3 minuter. Plus att Mille hade en vattenskål med vatten i och han var nybadad så pälsen var forfarande fuktig. Och som sagt bilen var kall.

Håller helt och hållet med om att man inte ska ha hundar i bilarna när de är varmt men har man inge koll på hur de är så ska man inte lägga sig i som en liten minipolis. Hade lust å skrika nå fult ord åt fläskapan men nu har jag fått avreagera mig så nu känns de genast bättre. Sånt där gör mig så irriterad.. lägga sig i andras när man har noll koll!
Sköt dig själv och skit i andra!

Bad hair day

ÅÅ VA JAG HATAR MITT HÅR!!!

Yr och skakis

Tog sovmorgon till halv elva idag, låg kvar i sängen en stund och kolla på Animal planet ;P Å sen gick jag upp och gjorde GI frukost.. ja lär erkänna att Gi mat inte är spc gott. de växer i mun på mig.. har mått illa och vart skakis på benen och armarna i två dagar nu ocså .. varför ?

Efter frukosten vart de en promenad med Millisen.. sen iväg och massaga. När jag kom hem så vart de en till långpromenad med Mille så nu e han allt sluut.

Mitt löshår kom idag också, inte alls den färgen som de såg ut som på bilderna på deras hemsida.. Så vet inte riktikgt vad jag ska göra nu .. om ja ska lägga i en toning eller nått. :/

/E