Kvällsning

Ligger i sängen och funderar på att ta å sova lite. Blir jobb i mon igen, inne i butiken på förmiddan å sen på eftermiddan i tältet ute i de härliiiiga vädret. Då kan ni komma å spela golf hos oss :D hehe.

Kvällen har tillbringas i björksätra där vi har grattat thomas mamma och mummsat pizza. Kikade också på Talang. Sen skjussa thomas mig till nya grannen :) Så har hälsat på Frida lite och pratat lite strunt.

Nu är de dags att sova lite kännner jag. Ögonen vill bara trilla igen.
Imon blir de nog lite findricka och ut å kika på stan om carro får som hon vill ;)

Natti / E

Sandvikendagarna

.. de är vad de är idag.

Vi ska stå ute på stan på eftermiddan jag och richard å sälja mobilt bredband å så ska vi ha en golftävling också tror ja :P

Nu sitter ja inne i butiken och de är så varmt såå ja kommer nog få huvudvärk snart.. :/  Luftkondisionering tack ?
Tänkt om man fick ligga ute i solen nu i stället !!

 /E


Håret

Yes, en heldag i sthlm igår.. hann ner på stan en liten liten sväng. Skorna jag ville ha va helt slut, va in på 4 Dinsko butiker och alla hade sålt ut dem :/ Fick med mig ett par skor åt mamma hem hehe.

Sen kom carro och mötte mig och så åkte vi tunnelbana till skolan å greja med håret hela eftermiddan. Eftersom de är så slitet så kunde vi inte lägga i blekning utan måste vänta ett tag nu innan jag lägger i slingor. :)

Nu sitter jag på jobbet, har haft telemöte på morgonen. Kunde i principo allt redan så jag v art bara trött av att sitta och lyssna. Slutar fyra idag och då ska jag hem och slänga i mig mat å sen massaga.

/ E


Storstan

Imon, äntligen!! Ska jag åka till stockholm å fixa håret. Eller carro ska fixa håret på mig och jag ska bara sitta å njuuta :)
07.55 åker jag härifrån .. kommer vara tröttis.  Hoppas på att håret blir som jag tänkt mig och att de passar mig.


Tills på torsdag vet jag hur jag ska göra med allting, förhopningsvis får jag ett svar. Bra eller dåligt. Vad svaret än är så vet jag inte  vad jag kommer tycka om de. . Knepigt allt är ibland.

Och på Freda får jag en ny kär granne hit till viken ;) Kommer bli många långpromenader å skitprat på balkongen i sommar.

/ E

Måndag

I fredags vart de grillning och bio som sagt med thomas, grillningen vart lyckad och filmen var helt Ok för att vara en "sån där film". Mysig kväll!

Lördan så va de jobb som gällde, jobbade heldag och efter de vart de mat på donken med Pelle. Träffa även carro där så vi bestämmde att vi skulle hitta på något till kvällen. Slutade med utgång, massa singstar innan bara hon och jag . Trevligt hade vi ..sen efterfest på de vilket inte var lyckat för fem öre. Kom hem runt 4 och sen skulle vi upp 8 för att åka på folk race. Va lagomt pigg då men iväg kom vi och de va riktikgt skönt att bara sitta å kika på race hela dagen. Längtar redan tills nästa gång de är folk race här i närheten.
I sommar ska vi åka i väg och köra folk race min familj och thomas familj. Kul :)

Nu sitter jag på jobbet, jobbar till halv sex idag. När jag slutar så kommer thomas å hämtar upp mig å sen blir de storhandling på Ica.

/ E


Högbo

Då va de fredag igen då.. har vart ledig idag. Städade lite här på förmiddan å sen åkte jag ut till högbo.
Tränade lite sök och inkallning med Mille å så badade han magen lite. Nu ligger han utslagen på golvet här brevid. Han sprang som en tok i skogen å sökte pinnar.
Här kommer en bild på en glad hund, obs.. kolla in slemmgegget på nosen ;D han e allt för mysig den karln.

image113

Nu har jag nyss fixat till mig, älsklingen och jag ska grilla ikväll och dricka lite cider å sen gå på bio i Sandviken hehe. Vi fick biljetter i julas som vi inte har utnyttjat. Utbudet på filmer är ju inte de bästa på Roxy star. Vi ska se Indiana Jones, inte mitt val. Sen i morgon är de jobb som gäller igen. Borde bli en del folk eftersom de är löningshelg.
Thomas ska iväg på folkrace och jag är avundsjuk men jag får iaf följa med på finalen på söndag. Annars imon efter jobbet har jag inga planer alls så är de någon som är sugen på å göra nått så call me. :)

Tror jag har kommit en bit närmare mitt beslut iaf. Och tyvärr malin  så kan jag inte skriva vad de är jag funderar på här. Och då kan man ju undra varför jag ens skriver om de här? Men de är skönt att få skriva av sig och lätta tankarna lite för ibland får de knappt plats i huve.

/E

Val

Sovmorgon till halv elva i morse, kunde sovit längre om de inte va för att nån nisse från sandvikenhus klippte gräs utanför fönstret. 
MIlle och jag gick ner på trivsamt och köpte morsdag present åt mammsen. Och eftersom de åker till stugan i mon så åkte vi över till storvik och gav henne den. Blev även bjuden på pizza. mumms.
Vi försökte oss på att tona rutan som är kvar också men de gick inge vidare... utan allt bara kladda i hop sig och sen tog de slut på solfilm så nu vet jag inte vad jag ska göra :p Köpa ny antagligen.

Och jag har ett val att göra. Står mellan 2 "saker" och jag har försökt att väga upp naktdelar mot fördelar men de känns som jag inte kommer fram till nånting. Och jag kan ligga sömnlös på kvällarna och försöka komma fram till nånting och på dagarna tänker jag på de hela tiden och mår dåligt. Har satt som sista dag på söndag att jag ska veta vilket jag väljer för jag mår verkligen inte bra av att gå och grubbla. Stressar upp mig själv omedvetet av de.

Några fina bilder från storvik...


    

/ E

Onsdag

På jobbet nu, tiden har rullat på riktikgt bra idag. Börjar bli lite orolig för stängningen men jag ska få en fusklista så de går nog vägen hihi.

När jag slutar så ska jag pallra mig hem och hoppas på att de står pannkakor på bordet. Å sen ska jag försöka ta ut mille på en långpromenad om fötterna orkar.


Nu vill jag att de ska gå fort tills de blir tisdag för jag ser verkligen förjävlig ut i håret. De ser slitet och uttvättat och med världens utväxt. Usch vad skönt de ska bli att göra något nytt. Till och med Thomas har antytt att jag borde färga håret och han brukar inte lägga märke till sånna grejer. 

/E 


å fy

Jag är så sjukt trött nu men vill inte sova nu för då somnar jag för natten. Skulle behöva en riktig sovmorgon i mon men jag börjar tio och jobbar stängning. Helt själv för första ggn också.. Hoppas jag inte sätter igång nått larm eller så.

Men sen så , tor, fre då ska de slappas ordentliget vill jag lova. Ska ta morgon promenader å äta frukost på balkongen om vädret tillåter.

Idag har jag flängt runt valbo / gävle och gjort en grej. Säger vad i ett annat inlägg. Sen åkte jag iväg och masserade. Vart 3 stycken massager och de tar på krafterna. Men de lät som de vart nöjda och vill att jag kommer tillbaka flera gånger. Roligt med uppskattning och att massera tycker jag ju bara är skoj så.

Har ingen  matlust heller, eller jag är hungrig men jag vill inte äta nå mat..tycker allt är äckligt. Förutom pizza å kina mat då men de kan man ju inte äta varje dag.. tyvärr. Vill tycka om all mat, vill att allt ska smaka gott. De enda jag gillar riktigt mycket nu är grillade majskolvar.. kan inte sluta äta de. Med smör och salt på. Mmmmmm!
Kvällsmaten vart en macka och oboy. nyttigt..?

Nu vänta på sista avsnittet av aa.
/ E

Grillkväll

Jaa grillkväll har vi haft här hemma. Men de gick inge vidare för oss :P Blev inge riktikgt bra glöd i nya grillen så köttet blev inte riktikgt klart. BLÄ. Men bakade potatisen å mangorajan å majskolven vart god och för att inte tala om coca colan vi drack till hah. Vi får göra ett nytt grillförsök nån dag tror jag. .
Och hockey har vi kollat på också, grattis Ryssland.

Har kommit på att när ja får en bra lön så ska jag fixa glasögon, de behövs tror ja. Och snyggt är de också:)

Nu ska vi krypa ner och kika på film och sen sovis.

I veckan vill jag ha SOL igen! Blir på så  mycket bättre humör då och får sån energi.


/ E

Ledig dag

Jobbade heldag i går, kom en del kunden och tiden flöt på bra. Efter jobbet så åkte jag hem och så kom mamma och pappa och hälsade på en snabbis.
Sen vart de några avsnitt av AA (andra avenyn) och gotta. Hade inte nån lust med att göra nånting när de var sånt skit väder.
Vid tolv tiden åkte jag in till Gävle och hämtade pappa och hans jobbarkompisar. Körde i 60 på motorvägen för de var så mycket snö och vatten. Hämtade upp thomas på hemvägen också. Tror vi var hemma vid två typ så då vart de sovdags.

Är så himla trött nu så har inte lust med nå annat än att ligga kvar här i sängen...

Imon är de jobb som gäller igen och på tisdag har jag 4 massager inbokade, sen jobb på onsdag och lördag.
Ska hålla varenda tumme jag ha för att allt går vägen nu.

älsklingen

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

/thomas

Godmorgon världen!

Har vart ut på promenad och nyss ätit frukost. Nu är de dags för den dagliga dosen av Andra avenyn. Ska se 2 avsnitt innan jag beger mig till jobbet.

Och idag är de FREDAG, allt går så mycket lättare då!
Ikväll ska jag och älsklingen ha mys, ska hämta kinamat å så ska vi se hockey eller om de va fotboll :P
Vi skulle vart ut å käkat i dag med mamma och pappa på en indonesisk restaurang i Gävle men de va tyvärr fullbokat så vi får ta de längre fram.

Nästa helg är de folk race också .. Gud va kul. Synd jag jobbar lördan bara så vi får väl åka dit på söndan å kika på finalen.
 
/ E

Lugna gatan

På jobbet idag igen då, jobbar stängning idag med richard. Ska försöka lära mig hur man stänger så jag kan göra de själv framöver.
Igår vart de några timmar jobb mer, pelle va trött så vi bytte tider. Bra för mig men några extra. Fick även ett bra besked idag hih :)

Igår var de för övrig världens skit dag, men idag kommer de att bli en bra dag.. de känner jag på mig.
Hade sovmorgon i morse till klockan tio, hade ställt klockan på nio men orkade verkligen inte att gå upp. Sen kom älsklingen hem och han åt lunch och jag åt frukost. Sen fick jag ett efterlängtat brev å sen promenera ja i väg till jobbet.
För övrigt så är de sjukt varmt här i butiken. uha och lungt tyvärr.

/ E

Okeey

Står på jobbet nu, jobbar som sagt bara 4 timmar idag. Rätt skönt endå lär jag säga för jag är så trött idag.
Å här är de inte allt för livat heller :)

När jag kommer hem blir de en promenad iaf. Och sen får vi se...

Skriver mer sen.

/ E

Magont

Idag när jag vaknade så gick ja min vanliga morgonpromenad, gick förbi mammas jobb och hämtade min stegräknare som ja hade glömt i storvik. Har än så länge bara fått i hop 2000 steg, gick hem å sen har jag torkat golvet. Annars har jag bara legat i sängen och haft ont i magen men de börjar ge sig nu. De är väl den veckan nu.

I morgon är de jobb igen efter 7 dagars ledighet. Jobbar bara 4 timmar, de är så drygt att jobba så få timmar. Jag vill jobba 8 timmar eller åtminstonde 6 timmar när jag väl jobbar men men.

Har fått in några bokningar på massager idag. De är ju bra. Ska ta och ge thomas en massage ikväll också, va länge sedan han  fick någon nu. Och 1 ggn i månaden är de ju sagt att man ska unna sig en massage för förebyggande syfte om inte annat och avslappning. (:


Ja har massa grejer jag vill köpa nu men inte kan. Jobbigt! Jag vill vara ekonomisk oberoende. Hur blir man de ?

/ E


Dagens

Dagens sämst: Naturpost Sverige är bara jävla skit. Beställde för ett tag sen tabletter som skulle göra att håret växte snabbare och vara bra för naglarna osv. blabla. Men efter ja hade fått första paketet så ringde jag och sa upp abg. Men sen efter ca 1 månad så kommer de ett paket ändå. Ringer då till kundtjänst (är ca 25 min väntetid) och när jag väl kommer fram säger de att de inte alls är uppsagt så om ja inte vill betala fakturan på 328 kr ska ja skicka tillbaka paketet.
OK då gör jag de även fast de är dom som från första början gjort felet med att skicka ut paketet men de vägrar de ta på sig.
Men så idag kom en påminelse på fakturan. 378 kr! Så  nu har jag hållt på å ring på förmiddan till dem . fick vänta i kö i 30 min innan jag kom fram och de sa att de ska plocka bort fakturan. och se kolla även och såg att abg va uppsagt! Nån kompensation vorde ju kanske på sin plats? men ne.
Hör jag nått mer från de där skit företaget så blir ja tokig tror ja. Ska aldrig mer beställa något därifrån, dom har ju verkligen igen koll på sin kunder. Så , beställ aldrig något från Naturpost sverige.

Dagens bästa: Andra avenyn, läste på tinas blogg att man kunde gå in och kolla på avsnitten på svt.se och se iförväg. Och jag har kikat på 3 avsnitt och suttit å grinat så ögonen är alldeles uppsvälda. Himla bra program.
Men nu kommer de som va mest intressant inte att vara me längre, ska inte avslöja nått mer för er som inte sett senaste programmen än.

/ E

Hello!

Börja dagen med morgonpromenad.. fast den vart inte så lång, bara 35 -40 min tror jag. Vaknade så sent och då var de så himla varmt ute så va rädd att mille skulle tuppa av, av värmen.
När jag kom hem så vart de lite frukost, äggmacka och te.
Sen åkte thomas i väg och jag intog min vanliga plats på balkongen. haha börjar känna mig som en gamling som sitter å ugglar å kollar på folk.
Men de va alldelesför varmt för att sitta där å sola så ja packade ner bikini och packa in mille i bilen och åkte till storvik.
Väl där släpa jag ut en solstol och slog mig ner, hann  nog sitta i solen en kvart innan de kom stora moln. Så i stället så började jag städa bilen, tvättade den både utvändigt och invändigt. Skulle till å med vaxa den men hann inte med de.
Thomas kom över och hade köpt solfilm med sig och då fick jag för mig att jag allt skulle prova och tona mina rutor också även fast pappa sagt att de inte går. Men de gick, har iof bara tonat 1 ruta hitills för de tog sån himla tid, man måste ju vara petig. Men de ser helt ok ut :)
Vart även lite grillning i storvik, aldrig fel.. älskar grillade majskolvar!!

Jag kanske åker över nån dag i veckan för att tona klart den andra rutan plus bakluckan och vaxa också. Så sen kan den inte bli finare sen , Pärlan ;)

/ E

Dött kött

Nu har jag hittat sladden till digital kameran .. å som jag har letat.. jag mindes ju att jag hade lagt den på något bra ställe sist jag städade just för att jag skulle veta vart jag hade den tills nästa gången. I korgen bland plattången , locktången osv. Bra ställe ? njäe..

Men här kommer lite bilder på kläderna som ja shoppade.
     

Annars idag har vi vart på 65 års kalas i Årsunda.. solen sken och de va nästan lite för varmt för att kalasa. Men vi svalkade oss lite med fotbad  i vattnet.. inte allt för kallt. Mille va i och badade och simma efter pinnar.
De bjöds på nått att äta hela tiden så min å thomas diet sprack lite idag tror ja visst men riktigt gott va de, vi hoppade iaf över maräng swichen  :) Men i mon är en ny dag, har trotts allt gått morgonpromenad i dag ocskå så ska försöka med de varje ledig dag tänkte jag.

 / E
 

Turkos

Hello!

Sitter i sängen och känner mig som en fläskpadda. Vi har nyss ätit tacos och de blir ju lätt så att de blir lite för mycket av de goda!
MEN som tur är började jag dagen med en morgonprommis och sedan har jag iprincip suttit på min kära balkong och solat mig hela dagen. Svettats och druckigt vatten. Härliga tider.
Sen när Thomas kom hem från jobbet så va han sugen på en promenad å jag är ju inte så omöjig att få med på en promenad så jag och mille fick oss ännu mer motion.

Har tagit en bild på kläderna ja köpt men har tappat bort sladden till digital kamera :/ har ingen susning om vart den kan vara ... irriterande!

Imorgon ska vi i väg på 65-års kalas hos thomas mormor i Årsunda.. Ja håller tummarna för sol!!!
Kan jag få anvädning av mina nya kläder också;)

Hittade på några gamla bilder...

 KOLLA HÅRET ! :)

 SOMMAR!

 JOSSE KALLE & BLONDTYRA :)

Shopping i Gävle

Har sovit jätte dåligt inatt, kan inte sluta fundera på en sak.. jag funderar antagligen alldeles för mycket för att i stället bara ta de för hur de blir... Vi får se hur allt slutar.. jag vet vad jag håller tummarna för iaf !

Jag hade ställt klockan på nio i morse så kvart över nio va jag uppe och tog en snabb morgonpromenad och sen in i duschen å fixa lite här hemma sen åkte jag in till gävle och träffa Josse. Så promenerade vi ner på stan för att kolla lite på Gina.. och sen vart de alla de andra affärerna också! Hittade massa fina kläder men till slut fick jag bara ge sjutton i att handla mer. hehe typiskt när man hittar massa fint så har man inte pengar till allt.

De blev en del plagg som fick följa med hem iaf, tänkte fota men nej de orkar jag inte nu:) De vart iaf ett vitt linne med lite spetts och knytning på ryggen. En svart midje kjol. eller va de kallas :P En turkos body. Beigha shorts och en turkos/beigh sjal som jag försälskade mig i! :)

Thomas och jag har vart ute och gått nyss också .. andra gången den här veckan. Är hur skönt som helst ute och jag hoppas de blir liak skönt i morgon också. Då ska jag nog gå ut och lägga mig någonstarns och sola och bara slappa =)

/ Elin

Jäsp

Nu är jag ledig till nästa onsdag.. 1 hel vecka med andra ord. Jag hoppas på att de blir kanon väder som utlovat så jag kan sola mig hela dagarna. Inviga bikinin!

Den 27 ska jag åka till ner till stockholm och få håret fixat av Carro. Jag längtar! vill åka nu ..;)
Kommer nog bli bra, jag vill ha de lite ljusare till sommaren. och så ska vi göra en avfärgning.. de kan behövas på mitt hår.

Orkar inte skriva mer nu..

/ Elin

På jobbet

Sitter på jobbet nu och kikar lite på folk =P är så himla lungt här så finns inte så mycket annat att göra. Jag ska väl snart gå och ta lunch, äta lite bakad potatis och kycklingröra.. 3 dagen i rad.. :)
Så ska jag passa på att smita i väg och köpa min bikini också..

Jobbar nog till  6 ikväll, skulle ha jobbat till 4. men2 extra timmar kan man inte klaga på :)

// Elin

Tisdag

Har precis blivit klar och vart ut med millekillen så snart ska jag bege mig till jobbet. Va ju till å med kallt ute idag så inte gör de mig så mycket att jag jobbar.

Ska springa in och köpa en bikini som jag hängde undan i går. också.. kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha så jag la undan dem så jag kunde fundera tills idag men har fortfarande inte bestämmt mig. Så ska gå dit och prova dem igen så får vi se, kanske köper båda två. Samma trosor men 2 olika överdelar.


/ Elin

SUNSHINE

Har precis kommit hem från stan, har vart och uträttat lite ärenden. .bla vart på ams och fixat med alla papper som ska skickasin till a-kassan. Så nu är de klart, bara att hoppas på att de går smidigt och smärtfritt. Att dom inte håller på å krånglar utan bara godkänner.

Jag ska snart åka iväg och handla lite maat tills ikväll. Ska göra kycklingröra och potatis. Mums ! Sen ska jag och älsklingen ut och gååå. .tillsammaans!! :) Har nog aldrig hänt förut.. förutom när vi går tillsammans hem efter krogen typ.
Är ju mycket roligare att promenera om man har någon att prata med.


Ska bjuda på en riktikgt gullig bild tänkte ja ;) haha.Underbara dag

Vaknde upp i storvik i morse runt tiotiden. Käkade lite frukost och gick ut i solen och la mig, somnade av en stund till å med. Så nu är jag alldeles röd/brun i ansiktet :) 
Har bara slappat i solen ihela dagen, promenerat och så har vi lagat lite mat å så där. Riktigt skönt har de varit.

Åkte hem vid fyra fem sex tiden hehe och har donat härhemma lite tills thomas kommer hem. Han kommer nog alldeles strax ;)
Har lagat bakad potatis med räkröra.. UNDERBAR gott lär jag säga.
Efter maten vart det en till kvällpromenad, Mille va helt slut stackarn, han har ju vart ute hela dagen och härja med sin boll. Och så har han redan vart ut på2 långpromenader tidigare.
Tror hela Sandviken är på bra humör tack vare vädret idag.. Va 5 stycken som jag aldrig sett förut som bara heja spontant och 2 av dem ville hälsa på Mille :P Och de kunde de väl fåå :)

Imon är jag ledig, undra vad ja ska hitta på då.. Sen jobbar jag bara ti, ons.. sen är jag långledig men skulle inte ha något emot om de ringde och behövde mig. Men annars ska jag bara hopppas på fin väder så ska ja bättra på brännan och njuuuuta!

(Jag vill bli blond, guldmellanblond.. ja blir så trött på mig själv)

// Elin

Kvälls inlägg

Sitter och jäspar för fulla muggar  men är inte så trött att jag kan sova riktigt än och på tv är de bara skit. Typan!

Har vart en helt okej dag på jobbet, mycket kunder till å från. Tiden går så mycket fortare när de kommer massa kunder hela tiden.
Efter jobbet så hämtade mamma och bror upp mig och så åkte vi in till Valbo. Ja lämnade tillbaka min tröja och köpte en ny istället. Laxrosa typ. Har inte provat den än heller så de fårvånar mig inte om den inte sitter nå bra.

Hittade även super snygga skor, helt makalöst. Jag som har världens problem med att hitta skor. För de första är jag jätte kräsen och för de andra så har jag noll koll på vad som är modernt och inte. Men ja köpte inte de skorna jag hittade idag. (De fanns som tur var inte i min storlek).

Vi va även in på Ikea och där hittade ja en jätte fin zinkkruka, perfekt eftersom jag fick en annan zinkkruka igår av mamma. Så ihelgen ska jag fixa till balkongen. Förövrigt så tycker jag att Ikea vart 10ggr sämre när dom byggde om planlösningen.. känns som man inte ser varorna utan bara går förbi allt och vipps är man vid kassorna. Bygg tillbaka!

Kvällen annars har inte bestått av så mycket alls, jag var i väg och solade och köpte hårfärg. Handlade även lite mat, ja ska försöka mig på att göra räkröra och bakadpotatis i mon. Vill få till räkröran så att den smakar som på Hanssons.
Sen när jag kom hem så va de tänkt att carro skulle komma förbi en sväng men ja vet inte vad de blev av de.. klockan bara rann iväg så här sitter ja själv med en däckad hund och en överenergisk katt som håller på å kurrar ihjäl sig.


Kan bli så att Mille får sova på thomas plats inatt hihi ;)

Natti // Elin

God morgon !

Nyss fixat klart mig inför dagens tema : Jobb! Yeah. Så nu ligger jag bara å väntar på klockan så jag kan pallra mig iväg för att jobba 7 timmar.

Igår åkte jag över till storvik och så vart de massa grillmat och gotta där. Mamma och jag tog en långsvägn efter maten å sen kika vi lyxfällan. De hade även hyrt en film som ja inte minns va de hette men den va helt ok iaf :)
Klockan vart runt tolv när filmen slutade så då orkade jag inte åka hem utan sov kvar i stället. Vilket jag fick sota för i morse när jag var tvungen att gå upp tidigare i stället.

Vad händer i kväll ?

Nu ska jag fixa håret och sen promenera iväg.
// Elin

1 MAJ
Vart en sväng till Valbo i går också, stressa igenom Din sko, Gina, Hm som en tok för att bror inte skulle få vänta på mig. Fick med  mig ett par skit snygga skor hem iaf och en tröj/klänning som jag tyvärr ser ut som en uppstoppad korv i så den ska lämnas tillbaka :)

Länk til skorna: http://www.dinsko.se/Dam/Kampanj/Topplistan.aspx?art=235393&image=_A

Så nu har jag 3 par nya skor och jag har inte lagt ut mer än 800 tillsammans.
 


Igår kväll vart de grillning och vindrickande i björksätra. Maten vart hur god som helst och vi hade riktigt trevligt. Vart lite singstar också men kändes som vi knappt hann börja sjunga innan vi skulle åka hem! :P Tiden går fort när man har kul.
Inge bakis idag heller.. måste hålla mig till bara vin ifortsättningen.

Snart ska jag  och Milio ta en promenad till Bj och hämta hem thomas bil eftersom han har tagit min till Falun.
Så ska ja åka till ica å se om dom har öppet idag, vill köpa kyckling och grönsaker å grilla i kväll (igen). Tänkte åka över till Storvik till mamma och grilla lite med henne och bror.