MIn tur dag

Igår var det min turdag tror jag :)
Inte bara det att jag fyllde år så fick vi också ett erbjudande på en lägenhet som vi till 99% ska ta ! :) wihoooo
Sen hitta jag även en jobbannons som jag ska söka, ska hem och knåpa vidare på mitt CV i kväll.
Såå fick jag en jättegoood marängtårta också av rosie, sofie och simon. Mummaa! Ska hem och äta upp det som är kvar efter jobbet ;)Har även hittat ett jätte fint matbord som vi ska köpa i kväll. 

Och på Lördag äre födelsedagsfeeeest !  Ska ta provshopping på systemet på freda hihi !
 

20 ÅÅÅÅÅÅÅR!

Idag fyller jag 20, hurra !!  :)
Har fått ett jätte fint halsband av min älskling och en ring som jag inte kan ha :(


Vi har inget internet hemma längre, därför det inte blir så mycket uppdateringar här! Men tänkte ja skulle in och skriva en snabbis nu iaf och berätta att ja blir systemmyndig idag hihi!!


Bajkis

Börjar piggna till nu.. var ut igår på Marquee och det var helt väderlöst. Förfesten var i stället helt okej, spelade TP och dansade på någon dansmatta.. skit skoj grej. sen vidare tii krogen men gick hem runt ett och köpte pizza som jag och mille delade på i natt.. ringde även varenda människa itelefonboken tror ja utan svar... ville ha ngåon att prata med när jag gick hem i mörkret men icke så då ringe jag å väckte mamma .. suck =pTill lägenheter då, så har jag sagt upp min lägenhet, så de gäller att hitta ett nytt hem inom 3 månader annars är de kris. Vi la ju bud på en av lägenheterna som vi kollade på men var en tant som buda över så då får de vara, den är inte värd mer än så. Så det är bara att börja leta igen!