LÄNGTAR

Idag när vi åkte hem i bilen så satt vi å prata om att man jämt klagar på allt som är dåligt som när man är sjuk t.ex. lr nr när man tycker nått är fel eller att nån gör nått fel lr liknande. Men man säger vädligt sällan att nått är riktikgt bra.. Men när man tänker efter så är ju alltid riktigt bra nu men de är nått man tar för givet. Så ibland behöver man tnka efter hur bra man har det egentligen. :)

Imon jobbar jag bra halvdag också, så himla skönt men sen blir de fullt upp md frissan å sen skoterkursen så kommer nog stupa i sängen när jag kommer hem. Men de ska bli en rolig dag!

Å jag hatar våra grannar, förutom en av dem då. Men en alkisgubbe som bor med sin alkistant å så är ambulansen här var och varannan vecka och hämtar han för att han är så full. Eller så ligger han i trapphuset å åmar sig. ÄCKLIGT, å ja blir livrädd. Sen har vi "trapphusmilitären" , grannen dörr i dörr med oss som klagar på alla andra på både att de luktar rök i trappuppgången å att vi spelar hög musik och även på alkis gubben och när vi stället upp porten för att vädra ut alla rök som han faktikst själv också klagar på så klagar han att porten ska vara stängt!
Men sen d värsta av allt är när hans fruga åker bort så super han själv till som om han inte sett sprit förut och så springer han runt stupfull i tapphuset å knackar på hos oss bl.a. å ska snacka. men eftersom han både sluddrar av allt dricka och bryter på finska så fattar man iaf inget. Ne nog om det! Nästa gång han klagar på oss så har jag allt laddat upp så då får han passa sig! :)


/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback